Δευτέρα, 28 Απριλίου, 2025

Eρρίκος Πετιλόν με νέα πια ζωή

Αν κάποιος «σερφάριζε» λίγο μετά τις δέκα το πρωί...

Αχώριστοι και στο κομμωτήριο η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα

Αχώριστοι είναι η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα....

Γιάννης Τσορτέκης: Υποκλίνεται στον Παπακαλιάτη και αποκαλύπτει τις πολιτικές του πεποιθήσεις

Λίγο πρoτού αρχίσει τις πρόβες για τον μονόλογο «Σαρμάντζα»...

«Big Brother»: Πρεμιέρα απόψε στις 21:00

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από την αποψινή πρεμιέρα του...

Τα παζάρια (Αλαφούζου) για Ορέστη

Η Ουντινέζε έκανε επίσημη πρόταση, αλλά ο πρόεδρος του ΠΑΟ ζητάει «κάτι» παραπάνω

Τα ταχύρρυθμα μαθήματα ιταλικών του Ορέστη Καρνέζη θα περιμένουν τα… παζάρια του Παναθηναϊκού. Ο διεθνής γκολκίπερ ενημερώθηκε χθες για την επίσημη πρόταση της Ουντινέζε προς τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν ετοιμάζει ακόμα βαλίτσες για άλλες πολιτείες.

Ο μάνατζερ του Καρνέζη συναντήθηκε χθες με τον Νίκο Νταμπίζα και μετέφερε τόσο την πρόταση της Ουντινέζε όσο και την επιθυμία του παίκτη να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Οι Ιταλοί προσφέρουν στους «πράσινους» το ποσό των 800.000 ευρώ και στον ποδοσφαιριστή περισσότερα από τα διπλά που έπαιρνε στον Παναθηναϊκό, δηλαδή περίπου 350.000 ευρώ ετησίως. Ο λόγος πέρασε έτσι στον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος θεώρησε ότι υπάρχουν περιθώρια για βελτιωμένη πρόταση και διαμήνυσε ότι οι Ιταλοί θα πρέπει να ανεβάσουν την προσφορά. Δεν αποκλειόταν μάλιστα αυτό να γινόταν ακόμα και χθες τη νύχτα.

Ο Παναθηναϊκός έχει άμεση ανάγκη από ρευστό και η πρόταση αυτή μπορεί να είναι ψίχουλα μπροστά στα 25 εκατ. ευρώ που είναι η «μαύρη τρύπα» του ταμείου, αλλά δεν είναι αμελητέα για ένα σύλλογο που έχει τρέχουσες υποχρεώσεις και πολλές μεταγραφές να κάνει. Παρ’ όλα αυτά ο Αλαφούζος ξέρει ότι διαπραγματεύεται την πώληση του εν ενεργεία τερματοφύλακα της Εθνικής Ελλάδας, ο οποίος στα είκοσι οκτώ του χρόνια έχει ακόμα μπροστά του πολύ μέλλον.

Ετσι όμως πάει πάλι πίσω η μεταγραφική «περιπέτεια» του Παναθηναϊκού, αφού χωρίς χρήματα είναι δύσκολο να κλείσουν συμφωνίες. Για παράδειγμα, ο Πράνιτς και ο Νάνο είναι πολύ δύσκολο να φορέσουν τη φανέλα με το τριφύλλι, αφού τον πρώτο η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν θα τον δώσει… δωρεάν, ενώ ο μπακ της Πονφεραντίνα φαίνεται ότι δεν είναι ελεύθερος και ο Παναθηναϊκός στρέφεται πια σε άλλες λύσεις.

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΙΑΖΗ

jkiriazis@espressonews.gr

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι γνωστοί θαμώνες στο νησί των ανέμων, γλέντι με Λε-Πα μέχρι το ξημέρωμα

Σούβλες με φόντο τη θάλασσα, βόλτες στα κοσμικά Ματογιάννια...

H βιλάρα της πρώην του Kούστα στα χέρια του εφοπλιστή Προκοπίου

Σε ακόμα μία επένδυση στο real estate φημολογείται ότι...

Call girl «γατούλα» της ΕΛ.ΑΣ.

Εχει βουίξει όλη η Αστυνομία με τα καμώματα και...

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ από τις οικογενειακές διακοπές του στη Ρόδο

Με φόντο τη φωτογραφία της αξέχαστης μητέρας του Αλίκης...

«Πόνεσε» η πρόβλεψη ενός υπολογιστικού μοντέλου για την «Αστερομάτα»

Οριακά φαίνεται να περνάει στον τελικό της Eurovision 2025...

Ειρήνη Κολιδά: Ολόγυμνη στη φύση η πρώην παίκτρια του «Survivor»

Σαν μια άλλη «Εύα» φωτογραφήθηκε η Ειρήνη Κολιδά στη...

Πρώην υπουργός πρώτο τραπέζι πίστα με σύζυγο & ερωμένη

Το γκραντ φινάλε του Νίκου Οικονομόπουλου στο κέντρο διασκέδασης...
spot_img
spot_img