Τρίτη, 1 Απριλίου, 2025

Πάρος: Εικόνες βιβλικής καταστροφής στο νησί των Κυκλάδων από το χτύπημα της...

Στο επίκεντρο της μανίας με την οποία χτύπησε η...

Τσαλίκης σε Παπίλα: «Πάρε κανένα UFO να σε κοιτάει αν δεν θες...

Το teaser του δεύτερου επεισοδίου του podcast της Ελίνας...

«Grand Hotel»: Γιατί η μητέρα του Ρήγα φοράει το μενταγιόν της οικογένειας...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Grand Hotel».Η Αλίκη, σίγουρη πια πως...

Δύο ημέρες με την McLaren σε OPAP Arena και Σύνταγμα

Ταξίδεψε σε 5 διαφορετικές χώρες, έφτασε στην Αθήνα, όπου...

Προπονητήριο στο Σχιστό

Η ΓΓΑ παραχωρεί 115 στρέμματα για να γυμνάζονται τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα

Στο Σχιστό μεταφέρεται, όπως όλα δείχνουν, η βάση της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Η Πολιτεία παραχωρεί στην Ομοσπονδία για τις ανάγκες της «γαλανόλευκης» την απαιτούμενη έκταση από τα 115 στρέμματα ιδιοκτησίας της ΓΓΑ στην περιοχή, όπως γνωστοποίησε με επιστολή του στην ΕΠΟ ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός. Επισημαίνει μάλιστα πως πρέπει να υπάρξει άμεση απάντηση προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες δημιουργίας στο Σχιστό του νέου προπονητικού κέντρου.

Ο «Αγιος Κοσμάς»

Υπενθυμίζεται πως η ΕΠΟ δεν θα μπορεί για πολύ καιρό ακόμα να χρησιμοποιεί τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, ενώ η πρόταση για προπονητικό κέντρο των Εθνικών ομάδων στο Σχιστό είχε συζητηθεί και στο παρελθόν.

«Οπως γνωρίζετε, με συμφωνητικό που υπέγραψα με την “Ελληνικό ΑΕ”, η αθλητική χρήση των εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά, στις οποίες περιλαμβάνεται και το σήμερα υφιστάμενο προπονητικό κέντρο των Εθνικών ποδοσφαίρου, διασφαλίστηκε μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2015, με δυνατότητα και περαιτέρω παράτασης στην περίπτωση που καθυστερήσει η διαδικασία αξιοποίησης από το ΤΑΙΠΕΔ. Προκειμένου η μετάβαση να γίνει ομαλά και εντός συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος, σας καλώ να απαντήσετε το συντομότερο δυνατό προσδιορίζοντας εκπροσώπους της Ομοσπονδίας οι οποίοι, σε συνεργασία με τα στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών της ΓΓΑ ,θα προχωρήσουν τις απαιτούμενες διαδικασίες για την υλοποίηση αυτής της σημαντικής υποδομής» αναφέρεται στην επιστολή του κ. Ανδριανού.

Στην επιτακτική ανάγκη η Εθνική ομάδα να δουλέψει περισσότερο παρουσιάζοντας ένα καλύτερο πρόσωπο, αλλά και να αρχίσει να μαζεύει και βαθμούς αναφέρθηκαν οι διεθνείς μας που φιλοξενήθηκαν σε εκδήλωση χορηγού της ΕΠΟ. «Αυτό που ζούμε τους τελευταίους δυο-τρεις μήνες έχει να το ζήσει πολλά χρόνια η Εθνική, δηλαδή να είναι μακριά από νίκες για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Σιγά σιγά πρέπει να ξαναχτίσουμε την αυτοπεποίθησή μας και να μπούμε σε έναν δρόμο νικών και επιτυχιών για να ξεχάσουμε το περασμένο διάστημα. Αυτό θα έρθει μόνο με καλή απόδοση και νίκες» είπε ο Αλέξανδρος Τζιώλης, επισημαίνοντας: «Πρέπει να έρθει ένα σερί νικών για να διορθώσουμε τα λάθη που έγιναν στα προηγούμενα παιχνίδια, κι αυτό είμαστε όλοι έτοιμοι να κάνουμε».
Ο Φάνης Γκέκας, αφού επεσήμανε πως αγώνες όπως ο αυριανός, με τα Νησιά Φερόες, πρέπει να τους τελειώνεις νωρίς και να διώχνεις το άγχος, τόνισε: «Επιβάλλεται να διορθώσουμε κάποια πράγματα που έχουμε κάνει στα προηγούμενα ματς, έτσι ώστε να επανέλθει η ομάδα στις επιτυχίες, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Παρασκευής».

Οι Νέοι σε τουρνουά υψηλού επιπέδου

Πρεμιέρα σήμερα στο διεθνές τουρνουά που διεξάγεται στην Κατερίνη και τη Βέροια με συμμετοχή των Εθνικών Ομάδων Νέων της Ελλάδας, της Γαλλίας, της Γερμανίας και της Ισπανίας. Πρόκειται για ένα τουρνουά υψηλού επιπέδου που θα αποτελέσει και test event ενόψει της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που φιλοξενεί η χώρα μας το καλοκαίρι. Στις 15.00 αγωνίζονται η Εθνική μας με την αντίστοιχη της Γαλλίας στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, και στις 19.00 η Ισπανία με τη Γερμανία στην Κατερίνη.
Οι 23 παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο Κ. Τσάνας: Μ. Σάλιακας, Αντ. Βατουσιάδης, Κ. Τσιμίκας, Ζ. Καραχάλιος, Γ. Μανθάτης, Χ. Ηλιάδης (Ολυμπιακός), Ν. Βασαΐτης, Ευθ. Κουλούρης, Π. Δεληγιαννίδης, Γ. Τσολακίδης (ΠΑΟΚ), Κ. Κότσαρης, Μ. Τζανουλίνος, Μ. Νιούμαν (Παναθηναϊκός), Γ. Βασιλειάδης (Βέροια), Αλ. Ρούσσος (Γιουβέντους), Κ. Οικονόμου (MTK Βουδαπέστης), Π. Αρναούτογλου (Καρσλρούη), Γ. Κυριακόπουλος (Αστέρας Τρίπολης), Σπ. Παπασπύρος, Μιχ. Μπαστακός, Στ. Ρεγκάκος (Ατρόμητος), Π. Ορφανίδης, Β. Φασίδης (Ξάνθη).

Βαγγέλης Μελέκογλου

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Happy end» στο… θρίλερ με «Το σόι σου»

Φαμίλια ενωμένη, ποτέ νικημένη. Οι οικογενειακές ιστορίες λείπουν από...

Αρπακτικά του σεξ γύρω από την κόρη της Καίτης Χωματά

Η Ιουλία Μαυρομάτη, κόρη της σπουδαίας ερμηνεύτριας του Νέου...

Με ρόλο στους «Weekenders» η σύζυγος του Βαρθακούρη

Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου για την ανανεωμένη Αντελίνα...

«Μπαμ» χωρισμού: O Μπισμπίκης έφυγε από το σπίτι της Βανδή και μένει σε ξενοδοχείο

Σαν βόμβα έσκασε στα αγαπημένα τους πρόσωπα η είδηση...

Δημόσια καυτά φιλιά για τον «ξεχασμένο» Κασσελάκη και τον Τάιλέρ του

Στην «ασταμάτητη αγάπη του», στον έρωτα της ζωής του,...

Αθηνά Ωνάση: Αποστεωμένη και γερασμένη η «χρυσή» κληρονόμος σε γκαλά στην πόλη του φωτός

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, που αδιαμφισβήτητα τράβηξε την προσοχή...