Δευτέρα, 28 Απριλίου, 2025

Eρρίκος Πετιλόν με νέα πια ζωή

Αν κάποιος «σερφάριζε» λίγο μετά τις δέκα το πρωί...

Αχώριστοι και στο κομμωτήριο η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα

Αχώριστοι είναι η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα....

Γιάννης Τσορτέκης: Υποκλίνεται στον Παπακαλιάτη και αποκαλύπτει τις πολιτικές του πεποιθήσεις

Λίγο πρoτού αρχίσει τις πρόβες για τον μονόλογο «Σαρμάντζα»...

«Big Brother»: Πρεμιέρα απόψε στις 21:00

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από την αποψινή πρεμιέρα του...

Επαιρνε μάτι τον Τραμπ να κάνει sex με κολλητή της

❱❱ Πιπεράτες αποκαλύψεις από «κουνελάκι» του «Playboy» ❱❱ Μας είχε καλέσει για τρίο στο ρετιρέ του στο ΜανχάτανΑπό τον
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Τρίο με τον Ντόναλντ Τραμπ περίμενε να κάνει «κουνελάκι» του «Playboy» όταν το καλοκαίρι του 1993 ο τωρινός πρόεδρος των ΗΠΑ την κάλεσε μαζί με την Playmate φίλη της στο ρετιρέ του στο Μανχάταν.

Αντί για αυτό όμως, όπως αποκαλύπτει η Ελκε Γιένσεν, έμεινε καθισμένη σε μια καρέκλα, ημίγυμνη, να παρακολουθεί τον Τραμπ να κάνει σεξ με την κολλητή της Μπάρμπαρα Μουρ.

Η Μουρ, η Playmate του Δεκεμβρίου 1992, υποστήριξε πρόσφατα ότι είχε ερωτικό δεσμό για έξι μήνες με τον Ντόναλντ Τραμπ το 1993, την εποχή που ήταν παντρεμένος με την έγκυο Μάρλα Μέιπλς. Η συγκάτοικός της στο Λος Αντζελες και Playmate του Μαΐου 1993 Ελκε Γιένσεν υποστήριξε στην «Daily Mail» ότι το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς δείπνησαν στο Trump Tower στη Νέα Υόρκη με τον Τραμπ.

Με τα εσώρουχα

Στη συνέχεια ο μεγιστάνας τις προσκάλεσε στην κρεβατοκάμαρά του, όπου οι δύο γυναίκες έμειναν με τα εσώρουχα, όμως ο Τραμπ έστρεψε την προσοχή του αποκλειστικά στη Μουρ. «Εγώ απλώς καθόμουν και τους κοιτούσα να κάνουν σεξ, αλλά δεν με συμπεριέλαβαν στο σεξ, γεγονός που μου φάνηκε παράξενο» είπε η Γιένσεν, προσθέτοντας ότι, όταν ο Τραμπ την προσκάλεσε στην κρεβατοκάμαρα, νόμιζε ότι θα έκαναν τρίο. «Δεν μου έδιναν όμως προσοχή και όταν σκεπάστηκαν με τα σεντόνια, κάνοντας σεξ, έφυγα και πήγα για ύπνο» είπε η Γιένσεν.

Οργιάζουν οι φήμες οτι κοιμούνται σε ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες

Μετά βίας συναντιούνται στον Λευκό Οίκο η Μελάνια και ο Ντόναλντ Τραμπ, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει φίλος του προεδρικού ζευγαριού των ΗΠΑ, ο οποίος μιλώντας ανωνύμως στην «Washington Post» ισχυρίστηκε ότι «περνούν ελάχιστο έως καθόλου χρόνο μαζί».
Κοιμούνται σε ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες, αναφέρει το δημοσίευμα, ενώ ο Τραμπ συνηθίζει να ξυπνάει πολύ νωρίς «για να επιτεθεί με tweets στους πολιτικούς αντιπάλους του». Οι γραμματείς της Μελάνια διαψεύδουν τον ισχυρισμό, προσθέτοντας ότι γελούν «με τον αστικό μύθο που θέλει τη Μελάνια να μη ζει στον Λευκό Οίκο».


{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H βιλάρα της πρώην του Kούστα στα χέρια του εφοπλιστή Προκοπίου

Σε ακόμα μία επένδυση στο real estate φημολογείται ότι...

Οι γνωστοί θαμώνες στο νησί των ανέμων, γλέντι με Λε-Πα μέχρι το ξημέρωμα

Σούβλες με φόντο τη θάλασσα, βόλτες στα κοσμικά Ματογιάννια...

Ειρήνη Κολιδά: Ολόγυμνη στη φύση η πρώην παίκτρια του «Survivor»

Σαν μια άλλη «Εύα» φωτογραφήθηκε η Ειρήνη Κολιδά στη...

Πρώην υπουργός πρώτο τραπέζι πίστα με σύζυγο & ερωμένη

Το γκραντ φινάλε του Νίκου Οικονομόπουλου στο κέντρο διασκέδασης...

Call girl «γατούλα» της ΕΛ.ΑΣ.

Εχει βουίξει όλη η Αστυνομία με τα καμώματα και...

«Πόνεσε» η πρόβλεψη ενός υπολογιστικού μοντέλου για την «Αστερομάτα»

Οριακά φαίνεται να περνάει στον τελικό της Eurovision 2025...

Για γερά πορτοφόλια οι βίλες του Οικονομόπουλου στη Μύκονο

Δουλειά και διακοπές συνδύασε ο Νίκος Οικονομόπουλος στη Μύκονο,...
spot_img
spot_img