Τρίτη, 18 Μαρτίου, 2025

«Ο Τιμωρός»: Ο Αλέξης καθησυχάζει την Έλλη για όσα της είπε η...

Όσα θα δούμε απόψε στο επεισόδιο της σειράς «Ο Τιμωρός».Ο Αλέξης καθησυχάζει την Έλλη για...

Θύμα απατεώνων ο Μαρτάκης! – Ανέβασαν φωτό του από νοσοκομείο κοψοχολιάζοντας τους...

Στο στόχαστρο διαδικτυακής απάτης βρέθηκε ο Κώστας Μαρτάκης, με...

Αντρέας Γεωργίου: Daddy cool σύντομα ο «mister Τατουάζ»

Εναν ιδιαίτερο τρόπο επέλεξαν ο Αντρέας Γεωργίου και η...

Κώστας Κρομμύδας και Κόμπι καθάρισαν το δάσος

Έδωσε το καλό παράδειγμα ο Κώστας Κρομμύδας. Εχοντας μαζί...

Παράτησε τα οικονομικά και πετάει στα σύννεφα

❱❱ «Χαμόγελο και γερά κότσια στα βασικά προσόντα της αεροσυνοδού» αποκαλύπτει η Δέσποινα Διαμαντοπούλου, που φορά τη στολή της Oman Air.

Αν και σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Πατρών, η Δέσποινα Διαμαντοπούλου επέλεξε να πραγματοποιήσει ένα παιδικό της όνειρο και να ντυθεί αεροσυνοδός, φορώντας τη στολή της Oman Air, του εθνικού μεταφορέα του σουλτανάτου του Ομάν.

Η όμορφη 29χρονη, που μεγάλωσε στην Πάτρα και ζει πλέον μόνιμα στο σουλτανάτο του Ομάν, που συνορεύει με τη Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Υεμένη, έχει ήδη επισκεφτεί ως αεροσυνοδός αέρος 23 διαφορετικές χώρες.

Νέα ζωή

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο thebest.gr, η Δέσποινα Διαμαντοπούλου αναφέρθηκε στους λόγους που την οδήγησαν να πάρει την απόφαση αυτή, μίλησε για τη νέα της ζωή στο Ομάν, ενώ περιέγραψε και τα κριτήρια που πρέπει να διαθέτει μια κοπέλα για να γίνει αεροσυνοδός της Oman Air.

«Ξεκινώντας με την εξωτερική εμφάνιση, το ύψος και το βάρος, θα πρέπει να είναι σε αναλογία και συνήθως να φτάνεις τα 2,10 μ. σηκωμένη στις μύτες των ποδιών και με τα χέρια στην ανάταση. Σε περίπτωση τατουάζ, θα πρέπει να μην είναι εμφανές φορώντας τη στολή, όπως επίσης να μην υπάρχουν ουλές σε πρόσωπο και σώμα. Ηλικιακά θα πρέπει να είναι συμπληρωμένο το 21ο έτος. Απαραίτητες γνώσεις: απολυτήριο λυκείου, άπταιστη (γραπτά και προφορικά) αγγλική γλώσσα και φυσικά οποιαδήποτε άλλη γλώσσα ή πτυχίο θεωρείται προσόν, καθώς και το κολύμπι. Στους άντρες υποψηφίους θα πρέπει να είναι εκπληρωμένες οι στρατιωτικές υποχρεώσεις. Εγώ θα προσθέσω χαμόγελο και γερά κότσια».

Από το καλοκαίρι του 2019 ο εθνικός μεταφορέας του σουλτανάτου του Ομάν Oman Air θα πραγματοποιεί απευθείας πτήσεις από το Μουσκάτ στην Αθήνα, που θα είναι καθημερινές και θα γίνονται με αεροσκάφη νέας τεχνολογίας Boeing 737 MAX.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιατί η Ράπτη δεν πρόλαβε να χαρεί την παραμονή της στην κυβέρνηση

Δεν την άφησε να χαρεί την παραμονή της στο...

Χωμενίδης στον ΑΝΤ1 με τη «Νίκη»

Η ελληνική λογοτεχνία εμπνέει την ελληνική τηλεόραση! Και τρίτο...

Η «Espresso» τσάκωσε τη Μαλλιωτάκη στη μαρίνα Φλοίσβου με sexy 40χρονο που ασχολείται με deals γιοτ!

Μετά τα νυχτοπερπατήματά τους σε εστιατόρια και μουσικές σκηνές...

Δον Ζουάν της Ζενεβιέβ, «μαϊμού» πολιτσμάνος

Τη δόξα του αείμνηστου Κώστα Χατζηχρήστου στην κινηματογραφική επιτυχία...

Γιώργος Ζαμπέτας junior: Ο εγωιστής θείος μου «κύριος Νταλάρας»

Το 2025 δεν είναι μόνο Ετος Μίκη Θεοδωράκη, αλλά...