Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Πέντε μέρες παρέα με τον… εχθρό μου!

Το ακραίο ριάλιτι «Living With The Enemy» στην Αυστραλία καθηλώνει πολλούς τηλεθεατές

Και τι δεν σκέφτονται οι παραγωγοί των τηλεοπτικών ριάλιτι για να κάνουν τη διαφορά, η οποία θα φέρει τηλεθέαση, άρα και περισσότερα διαφημιστικά έσοδα! Το «Living With The Enemy» (Ζώντας με τον εχθρό μου) ακόμη και από τον τίτλο του μαρτυρά την ένταση και τις αντιπαραθέσεις που οι τηλεθεατές παρακολουθούν στους δέκτες τους.

Αντιδράσεις on camera

Δύο εκ διαμέτρου αντίθετοι άνθρωποι -σε ό,τι αφορά το lifestyle τους και την κοσμοθεωρία τους- καλούνται να συνυπάρξουν και να περάσουν μαζί πέντε μέρες, με την κάμερα να καταγράφει τις αντιδράσεις τους, τις συζητήσεις τους και βέβαια τους τσακωμούς τους, αφού πολύ συχνά είναι πέρα από τις δυνάμεις τους το να συμφωνήσουν και να βρουν τη χρυσή τομή! Το ριάλιτι, κάθε κύκλος του οποίου είναι έξι επεισόδια, είναι αυστραλιανής παραγωγής και γυρίζεται σε διάφορα μέρη της Αυστραλίας.

Σε πρόσφατο κύκλο του «Living With The Enemy» προσπάθησαν να περάσουν μαζί πέντε ημέρες ένας λάτρης του κυνηγιού και μία χορτοφάγος ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων. Οι πέντε μέρες πέρασαν, αλλά εκείνοι ξέρουν πώς! Ο Στιβ Λι από το Πάρκες της Νέας Νότιας Ουαλίας και η Φελίσιτι Αντερσεν μπήκαν ο ένας στον κόσμο του άλλου καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια. Πραγματικά ξεπέρασαν τον εαυτό τους προσπαθώντας να κατανοήσουν και να ζήσουν πράγματα εκ διαμέτρου αντίθετα από εκείνα που πρεσβεύουν.

Η Φελίσιτι, η οποία μπορεί να διανύσει εκατοντάδες χιλιόμετρα για να μαζέψει ένα εγκαταλειμμένο ζώο, πήρε μέρος σε κυνήγι πάπιας! Επειδή ήταν πάνω από τις δυνάμεις της, προσπάθησε να το σαμποτάρει για να γλιτώσουν όσο το δυνατόν περισσότερες πάπιες από τα σκάγια του Στιβ Λι! Ο φανατικός κυνηγός, από την άλλη, αναγκάστηκε να πάρει μέρος σε διαμαρτυρία φιλόζωων, οι οποίοι ζητούσαν να απαγορευτεί το κυνήγι γενικώς και ειδικότερα της πάπιας!
«Ενιωθε άβολα περιτριγυρισμένος από άτομα που καταδίκαζαν αυτό που κάνει συνεχώς, απολαμβάνοντάς το κιόλας… Ηταν φανερό, το έβλεπες» έγραψε για τον «συμπαίκτη» της η Φελίσιτι στη σελίδα της στο facebook. «Θεωρώ ότι θα προτιμούσε να φλερτάρει με γουρούνι καλύτερα παρά με μένα!» είπε ο Στιβ Λι, όταν ρωτήθηκε από την παραγωγή ποια πιστεύει ότι είναι η γνώμη της Αντερσεν για εκείνον. Αυτό κατάλαβε ότι ένιωσε η Φελίσιτι για εκείνον όταν την πήγε στο δωμάτιο με τα βαλσαμωμένα ζώα, τα δέρματα και τα κομμένα κεφάλια των ζώων, που διακοσμούσαν τον τοίχο του ως τρόπαια!

Mαίρη Κοντολούρη

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα