Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Η Υρώ Μανέ μεταμορφώνεται σε πόρνη

❱❱ Η γνωστή ηθοποιός υποδύεται τη «Ρένα» (από το ομώνυμο βιβλίο του Κορτώ) στο Δημοτικό Θέατρο ΠειραιάΕντυπωσιακή μεταμόρφωση για την Υρώ Μανέ, που υποδύεται επί σκηνής την ιερόδουλη Ρένα, την ηρωίδα του Αύγουστου Κορτώ, από το ομώνυμο βιβλίο του!

Η ηθοποιός, με κόκκινα κοντά μαλλιά και ατημέλητα ρούχα, που όπως δήλωσε σε συνέντευξή της επισκέφτηκε οίκο ανοχής για να μπει στο πετσί του ρόλου, ήταν απλώς υπέροχη πάνω στη σκηνή όχι μόνο λόγω του… extreme make-over της, αλλά και για το υποκριτικό ταλέντο της.

Το βράδυ της Δευτέρας, στην πρεμιέρα της παράστασης που ανεβαίνει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, σε σκηνοθεσία Νικαίτης Κοντούρη, καταχειροκροτήθηκε από κοινό και συναδέλφους.

Φυσικά, παρών ήταν και ο συγγραφέας του βιβλίου, στον οποίο στηρίχτηκε η παράσταση, Αύγουστος Κορτώ με τον σύζυγό του Τάσο Σαμοϊλίδη, με τον οποίο παντρεύτηκαν στη Νέα Υόρκη τον Νοέμβριο του 2014, ενώ έχουν υπογράψει και σύμφωνο συμβίωσης επί ελληνικού εδάφους.

Η Ρένα η Σμυρνιά του είναι ένα φανταστικό πρόσωπο, αλλά θα μπορούσε άνετα να είναι υπαρκτό. Μια γυναίκα που το μόνο που ήξερε καλά ήταν να προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες. Ωστόσο, η λαχτάρα της για τη ζωή και ο έρωτάς της για το αύριο είναι που την ορίζουν.

Η συναρπαστική ιστορία της ήταν αυτή που καθήλωσε και την Υρώ Μανέ, η οποία αμέσως μόλις διάβασε το βιβλίο επικοινώνησε με τον συγγραφέα και του ζήτησε αν μπορεί να το κάνει θεατρικό. Η αλήθεια είναι ότι κάθε βιβλίο του Κορτώ είναι ένα εκδοτικό γεγονός. Κάποια από αυτά εξελίσσονται και σε θεατρικά γεγονότα, όπως η «Κατερίνα», που βασίστηκε στην αληθινή ιστορία της μητέρας του, έγινε μπεστ σέλερ και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με μεγάλη απήχηση στη σκηνή.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα