Παρασκευή, 28 Μαρτίου, 2025

Δεν είναι αυτό που νομίζεις! – Ο σεβασμός τελειώνει εκεί που αρχίζει...

Η δική μου ιστορία είναι βαριά. Από εκείνες τις...

Συνέβη στο Nox: Καυτό φιλί από Ρέμο

Με ένα τρυφερό φιλί στην Υβόννη ο Αντώνης Ρέμος...

Η Φελίσια Τσαλαπάτη στο ΟΠΑΠ Game Time: Τα αυτοκόλλητα με τον Καραγκούνη,...

Με ποιον Legend 2004 είχε πάθει crush σε νεαρή...

Κι άλλη έρευνα των Αρχών για το βρόμικο κύκλωμα της Πολεοδομίας...

Νέες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση διαφθοράς στην Πολεοδομία της...

Ζωή-κόλαση στα χέρια του πατέρα της!

❱❱ Βίαζε την κόρη του από τα έξι τηςΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

«Μου έκλεψε τη ζωή και τη μετέτρεψε σε εφιάλτη από τον οποίο δεν μπορούσα να ξυπνήσω» δηλώνει 18χρονη Βρετανίδα, η οποία περιγράφει πώς ο παιδεραστής πατέρας της τη βίαζε ακόμη και τέσσερις φορές την ημέρα από την τρυφερή ηλικία των έξι ετών. 

Η Σάνον Κλίφτον βρήκε το θάρρος να μιλήσει πρώτη φορά επωνύμως, για να εμπνεύσει άλλα παιδιά θύματα κακοποίησης να ζητήσουν βοήθεια. 

Ο πατέρας της, Σέιν Ρέι Κλίφτον, όπως αναφέρει η «Mirror», που καταγράφει τη μαρτυρία της, βρίσκεται στη φυλακή από το 2015, όταν καταδικάστηκε σε τουλάχιστον 15 χρόνια φυλάκισης για τον βιασμό της κόρης του. Μέχρι τώρα τα ονόματά τους δεν είχαν δημοσιευτεί, για την προστασία της ιδιωτικής ζωής του θύματος. 

Η Σάνον αποφάσισε να βγάλει τον μανδύα της ανωνυμίας περιγράφοντας ότι μέχρι τα πέντε ήταν το αγαπημένο παιδί του Σέιν και, όταν οι γονείς της χώρισαν, επέλεξε να ζήσει μαζί του. Μια βραδιά, έναν χρόνο αργότερα, ο πατέρας της την ξύπνησε, την έριξε στο πάτωμα του καθιστικού και τη βίασε παρότι τον εκλιπαρούσε να σταματήσει. 
Οι βιασμοί έγιναν όλο και πιο συχνοί, φτάνοντας τους τέσσερις την ημέρα, στο σπίτι ή σε δασική περιοχή. Ο Σέιν τη χτυπούσε, μια φορά την έκαψε με σίδερο, ενώ μια άλλη τη μαχαίρωσε. Οταν στα 11 της η Σάνον έμεινε έγκυος, ο Σέιν την έσπασε στο ξύλο κάνοντάς την να αποβάλει. 

Στα 13 της το κορίτσι έμεινε ξανά έγκυος και, όταν οι δάσκαλοί της στο σχολείο υποπτεύθηκαν την εγκυμοσύνη της, ο πατέρας της την άρπαξε και το έσκασε. Επειτα από ανθρωποκυνηγητό έξι ημερών η αστυνομία τον συνέλαβε. Δύο ημέρες αργότερα η Σάνον γέννησε τον γιο και ταυτόχρονα αδελφό της.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κρυφός λεσβιακός έρωτας στη showbiz

Μπορεί τα μάτια της κοινής γνώμης και της εγχώριας...

Μέχρι και ο Ρέμος ενθουσιάστηκε από την άφιξη της sexy και ελεύθερης Θεοδωροπούλου στο NOX!

Μια σεξοβόμβα... έσκασε μύτη στο Nox κάνοντας πολλά ζευγάρια...

Gay bar «ναυάγιο» για διοικητή τμήματος της ΓΑΔΑ

Στο «βερολινέζικο» γκέι κλαμπ της κακόφημης πλατείας Βάθη, με...

Ερωτας, μπακαλιάρος & μωράκι για Παυλίνα Βουλγαράκη

Με την οικογένειά της και τον σύντροφό της ζωής...

Πατούλης και Κοίλου στην εκκλησία με τον γιο για την ευχή

Το μωράκι του Γιώργου Πατούλη έγινε σαράντα ημερών και,...

Πάταγος με το ντουέτο Φουρέιρα και Μάστορα

«Σαρώνει» το ντουέτο της Ελένης Φουρέιρα με τον Χρήστο...

Η «Espresso» τσάκωσε την Μπέττυ Αρβανίτη και τον σύζυγό της σε μεζεδοπωλείο στη Φωκίωνος Νέγρη

Βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της Βασίλη Πουλαντζά πραγματοποίησε...