Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Πρότυπα ομορφιάς σε large συσκευασία

Η βιομηχανία της μόδας στρέφει πλέον τα φώτα σε πιο «στρογγυλά» μοντέλα

Επανάσταση στον χώρο της μόδας έφεραν η Ρόμπιν Λόουλι και η Κάντις Χάφιν με τις φωτογραφήσεις τους για το «Sports Illustrated» και το ημερολόγιο της Pirelli. Τα δύο juicy models άνοιξαν τον δρόμο στις χυμώδεις, όμορφες συναδέλφους τους που προελαύνουν κατακτώντας πρωτοσέλιδα και παχυλά συμβόλαια με διαφημιστικές εταιρίες, καθώς η εικόνα τους ανταποκρίνεται καλύτερα στα δεδομένα της σύγχρονης γυναίκας.

Είναι το κοινό που άσκησε πίεση στη βιομηχανία της μόδας και την υποχρέωσε να στραφεί προς τα plus size μοντέλα. Ερευνες έδειξαν ότι η μέση γυναίκα προτιμά να βλέπει τα αγαπημένα της ρούχα πάνω σε μοντέλα που είναι πιο «καθημερινά» και παραπέμπουν στον δικό της σωματότυπο. Το ρεύμα δυναμώνει συνεχώς τα τελευταία δύο χρόνια και η επιτυχία που έχουν τα μοντέλα με τις καμπύλες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ελκύει τους διαφημιστές.

Η πιο πετυχημένη θεωρείται η 25χρονη Αυστραλή Ρόμπιν Λόουλι, που πρόσφατα έγινε μαμά, καθώς το εξώφυλλο του «Sports Illustrated» την εκτόξευσε. Εχει συμμετάσχει -μεταξύ άλλων- σε διαφημιστικές καμπάνιες των Evans και H&M, ενώ έγινε πρωτοσέλιδο σε περιοδικά, μεταξύ των οποίων τα «Elle», «Vogue», «GQ» Αυστραλίας και «Vanity Fair» Ιταλίας.

Πολλά εξώφυλλα

Η 27χρονη Ασλεϊ Γκράχαμ από το Λίνκολν της Νεμπράσκα είναι το πρώτο plus size μοντέλο που έκανε διαφήμιση για το «Sports Illustrated», πριν από ένα μήνα. Το «Elle» κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδό της, ενώ έχει βγάλει στην αγορά και τη δική της «γραμμή» εσωρούχων.

Ιστορία έγραψε η Κάντις Χάφιν με τη συμμετοχή της στο ημερολόγιο της Pirelli. Η 30χρονη από την Ουάσινγκτον φωτογραφήθηκε για το «V magazine» το 2010, για την ιταλική «Vogue» το 2011, καθώς και για το «Harper’s Bazaar». Εχει συμμετάσχει σε διαφημιστικά των Forever 21 και Simply Be.

Το «America’s Next Top Model» άνοιξε τον δρόμο προς την επιτυχία για την 27χρονη Γουίτνεϊ Τόμσον από τη Φλόριντα. Ακολούθησαν η συνεργασία με την CoverGirl και διαφημιστικά με τις Forever 21 και Converse One Star.

Πολύπλευρο ταλέντο είναι εξάλλου η 33χρονη Τοκάρα Τζόουνς. Είναι μοντέλο, ηθοποιός, τραγουδίστρια και τηλεπαρουσιάστρια. Εχει φωτογραφηθεί για την ιταλική «Vogue» και το «Braids magazine», ενώ έκανε διαφημιστικά για τις Avon και Alice & Olivia.

Τέλος, ένα από τα έξι κορυφαία plus size μοντέλα στον κόσμο ανακήρυξε την Τες Χολιντέι η ιταλική «Vogue» το 2013. Η 29χρονη από το Μισισίπι έχει δουλέψει για την Benefit Cosmetics, την Evil Pawn Jewellery και άλλες εταιρίες, ενώ πρόσφατα υπέγραψε με το MiLK Model Management.

Βασίλης Χονδρογιάννης

Δείτε τις φωτογραφίες: 
 

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα