Πέμπτη, 17 Απριλίου, 2025

Comeback στο γυαλί για τον Κυριακίδη

Ο κυρ Ηλίας (κατά κόσμον Βλαδίμηρος Κυριακίδης) έρχεται με...

Λίτσα Πατέρα μ’ ένα παράπονο πικρό…

Ενα υποδόριο παράπονο άφησε η αγαπητή αστρολόγος Λίτσα Πατέρα,...

Ολα ανοιχτά για «Super Κατερίνα» και Παπακωστοπούλου

Μυστήριο για την ξανθιά ρεπόρτερ της πρωινής ζώνης! Ποιο...

Κέρκυρα, Κέρκυρα με τον Καραμανλή σου!

Εάν ανάμεσα στο κερκυραϊκό πλήθος που θα παρακολουθεί το...

Ετσι θα ήταν η σούπερ γυναίκα!

❱❱ Με μυτερά αυτιά, «τσέπη» καγκουρό στην κοιλιά και οπλές αντί για πόδια, δεν τη λες και καλλονή, τη λες όμως σούπερ γυναίκα! Το πλάσμα αυτό, που μοιάζει να είναι βγαλμένο από τον «Αρχοντα των Δακτυλιδιών», χαρακτηρίζεται από τους ειδικούς ως τέλειο ανθρώπινο δείγμα, γιατί αν είχαμε αυτά τα χαρακτηριστικά δεν θα χάναμε ποτέ την ακοή μας και δεν θα κινδυνεύαμε από καρδιακή προσβολή, ούτε από καρκίνο του δέρματος!

Αυτό υποστηρίζει συγκεκριμένα η ανατόμος Αλις Ρόμπερτς, η οποία δημιούργησε αυτό το πρότυπο σούπερ γυναίκας έπειτα από σχετική παρότρυνση του Ρότζερ Χάιφιλντ, διευθυντή Εξωτερικών Υποθέσεων του Science Museum της Βρετανίας.

Δέρμα αμφιβίων

Η Ρόμπερτς πήρε τα χαρακτηριστικά κάθε είδους του ζωικού βασιλείου που τα προστατεύουν από διάφορους κινδύνους. Για παράδειγμα, εμπνευσμένη από τους σκύλους, τις γάτες, τα ψάρια, τους κύκνους και βέβαια τους χιμπατζήδες, το μοντέλο που δημιούργησε έχει καλύτερη καρδιά με περισσότερες αρτηρίες, πιο αποτελεσματικούς πνεύμονες, μάτια χωρίς «τυφλά» σημεία κ.λπ.

Αντικατέστησε επίσης το άσπρο δέρμα που απέκτησε ο άνθρωπος μέσω της εξέλιξής του με δέρμα αμφιβίων, το οποίο δεν επιτρέπει την πρόωρη γήρανση και τον καρκίνο του δέρματος. Και επειδή, όπως εξηγεί η επιστήμονας, έχει δύο παιδιά, είναι μεγάλη θαυμάστρια της τσέπης των καγκουρό.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τατιάνα τα μεσημέρια στον ΑΝΤ1

Πριν να «πάρει» το χρίσμα από τον Γιώργο Παπαδάκη...

Ζεύγος Τανιμανίδη: Συν γυναιξί και τέκνοις στη ζούγκλα των likes

Την ώρα που ο αγαπημένος τους κουμπάρος Μίλτος Καμπουρίδης...

«Γιος» αντιστάρ σε καρνέ κοκαΐνης

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι του… ντίλερ της κοκαΐνης, πρώην...

Ο Γιάννης Μπέζος σε σούπερ μάρκετ

Ο ταλαντούχος Γιάννης Μπέζος αποτελεί έναν από τους πιο...

Silver alert τέλος για τη Mελά του «Big Brother»

Η Φραντζέσκα Μελά έδωσε... σημεία ζωής στα μπουζούκια. Για...
spot_img
spot_img