Πέμπτη, 17 Απριλίου, 2025

Ο Θοδωρής Ζευγαράς στα χνάρια της αδερφής του Λένας

Στα χνάρια της αδερφής του βαδίζει ο Θοδωρής Ζευγαράς,...

Comeback στο γυαλί για τον Κυριακίδη

Ο κυρ Ηλίας (κατά κόσμον Βλαδίμηρος Κυριακίδης) έρχεται με...

Λίτσα Πατέρα μ’ ένα παράπονο πικρό…

Ενα υποδόριο παράπονο άφησε η αγαπητή αστρολόγος Λίτσα Πατέρα,...

Ολα ανοιχτά για «Super Κατερίνα» και Παπακωστοπούλου

Μυστήριο για την ξανθιά ρεπόρτερ της πρωινής ζώνης! Ποιο...

Eρωτευμένη η Αλεξάνδρα Ζάεβα

❱❱ Δεν ξεκολλάει από τη Χαλκιδική η sexy κόρη του Σκοπιανού πρωθυπουργού Αλεξάνδρα Ζάεβα«Δαγκωτό» Χαλκιδική ψηφίζει η κόρη του Ζόραν Ζάεφ Αλεξάνδρα Ζάεβα, που απόλαυσε ακόμη μία απόδραση στα τιρκουάζ νερά της αγαπημένης της Κασσάνδρας. Μόνο που αυτήν τη φορά η 18χρονη φοιτήτρια δεν είχε στο πλευρό της τα μέλη της οικογένειάς της, αλλά τον σύντροφό της Ιβάν Προντάνοφ. 

Το λαμπερό ζευγάρι, που πρωτοστατεί στα social media της γειτονικής χώρας, δεν παρέλειψε τις ημέρες των διακοπών να ενημερώσει τους… φαν του για τις στιγμές χαλάρωσης που πέρασε σε υπερπολυτελές θέρετρο, αναρτώντας φωτογραφίες με φόντο τις καταγάλανες ακτές και τις χρυσές αμμουδιές του πρώτου ποδιού της Χαλκιδικής. Αλεξάνδρα και Ιβάν περνούσαν τις περισσότερες ώρες της ημέρας τους στην παραλία, ενώ τα βράδια απολάμβαναν ρομαντικά δείπνα δίπλα στο κύμα.

Η κόρη του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ είναι τρελά ερωτευμένη με τον σύντροφό της, που φέρεται ότι έχει κερδίσει τη συμπάθεια του… μέλλοντα πεθερού, καθώς, σύμφωνα με σκοπιανά ΜΜΕ, το ζευγάρι αναμένεται σε λίγο καιρό να επισημοποιήσει τη σχέση του.
Το ταξίδι τους στη Χαλκιδική πραγματοποιήθηκε το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, ενώ στα τέλη Ιουνίου η πανέμορφη 18χρονη είχε ξαναβρεθεί στο πρώτο πόδι μαζί με την αγαπημένη της ξαδέλφη Εύα.

Λίγες ημέρες αργότερα στην παρέα των δύο κοριτσιών είχε προστεθεί και ο πρωθυπουργός της γείτονος με τη σύζυγό του, που έφτασε στην περιοχή κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για να απολαύσει μια ολιγοήμερη απόδραση.

Η αγάπη της Αλεξάνδρας, άλλωστε, για τον δημοφιλή βορειοελλαδίτικο προορισμό είναι γνωστή, καθώς η ίδια και η οικογένειά της τα καλοκαίρια επιλέγουν να… κατοικοεδρεύουν στις παραμυθένιες ακτές της Κασσάνδρας και της Σιθωνίας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τατιάνα τα μεσημέρια στον ΑΝΤ1

Πριν να «πάρει» το χρίσμα από τον Γιώργο Παπαδάκη...

Ζεύγος Τανιμανίδη: Συν γυναιξί και τέκνοις στη ζούγκλα των likes

Την ώρα που ο αγαπημένος τους κουμπάρος Μίλτος Καμπουρίδης...

Ο Γιάννης Μπέζος σε σούπερ μάρκετ

Ο ταλαντούχος Γιάννης Μπέζος αποτελεί έναν από τους πιο...

«Γιος» αντιστάρ σε καρνέ κοκαΐνης

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι του… ντίλερ της κοκαΐνης, πρώην...

Silver alert τέλος για τη Mελά του «Big Brother»

Η Φραντζέσκα Μελά έδωσε... σημεία ζωής στα μπουζούκια. Για...
spot_img
spot_img