Σάββατο, 12 Απριλίου, 2025

Προσχεδιασμένο το έγκλημα από τον 75χρονο που έχασε το σπίτι του στη...

Μορφή χιονοστιβάδας λαμβάνουν οι εξελίξεις στην υπόθεση του φονικού...

«Δίχτυα» ΑΝΤ1 στην ωραία Ελένη

Με ένα λαμπερό βραδινό σόου θα επανέλθει η Ελένη...

Ασθενής «πειραματόζωο» της «δόκτορος των πεπτιδίων»

Σοκάρουν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του θρίλερ που εξελισσόταν επί...

Από… βασικιά guest στον… γάμο του

Ακου να δεις, φιλενάδα, τι έχω να σου πω!...

Ανατροπή στη δίκη του 21χρονου βιαστή

Λιποθυμίες και κραυγές από συγγενείς της 78χρονης, μόλις άκουσαν ότι ο κατηγορούμενος δε θα φυλακιστεί

Ενταση και λιποθυμίες από την πλευρά των συγγενών του θύματος επικράτησαν μετά την ανακοίνωση από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου της ποινής στον 21χρονο από τον Μακρύ Γιαλό, ο οποίος κατηγορούνταν για τον βιασμό και τη ληστεία της 78χρονης γυναίκας με κινητικά προβλήματα στο Πετροκεφάλι της Μεσαράς Κρήτης τον Νοέμβριο του 2012. Για όσα έκανε στην ηλικιωμένη, η οποία λίγο καιρό μετά την περιπέτειά της έφυγε από τη ζωή, το δικαστήριο τον καταδίκασε σε επτά έτη φυλάκισης, αν και ο ίδιος ισχυρίζεται πως δεν βίασε τη γιαγιά, αλλά ήταν… σεξ επί πληρωμή!

Η ποινή του ανεστάλη με την έφεση που υπέβαλε κι έτσι αφέθηκε ελεύθερος με τους όρους να καταβάλει χρηματική εγγύηση 3.000 ευρώ, να παρουσιάζεται μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα, να μη μεταβεί στο Πετροκεφάλι, να ακολουθήσει πρόγραμμα ψυχικής υγείας στο Ηράκλειο, ενώ του απαγορεύτηκε και η έξοδος από τη χώρα. Με το που άκουσαν ότι ο νεαρός θα αφεθεί ελεύθερος, τα παιδιά και οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας δεν άντεξαν και ξέσπασαν, με αποτέλεσμα στα δικαστήρια να επικρατήσει ένταση, ενώ δεν έλειψαν και οι λιποθυμίες.

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης, οπότε άρχισε η ακροαματική διαδικασία, το κλίμα στην αίθουσα ήταν έκρυθμο. Μάλιστα τα πνεύματα άναψαν όταν ο 21χρονος προκάλεσε σοκ στο ακροατήριο, ισχυριζόμενος στην απολογία του πως ό,τι έγινε έγινε με τη συναίνεση, ακόμη και την… προτροπή της 78χρονης!

«Δεν έχω πράξει κάποιο έγκλημα. Η ιστορία ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2011. Η γιαγιά ήταν γειτόνισσα των παππούδων μου. Πέρασα κοντά από το σπίτι της, μου είπε “έλα μέσα για μια πορτοκαλάδα”». Οπως είπε, η άτυχη γυναίκα ήταν εκείνη που τον προσέγγισε ερωτικά, δίνοντάς του μάλιστα χρήματα, 170 ευρώ, ως αντάλλαγμα.

Η κόρη της ηλικιωμένης, που βρισκόταν σε μεγάλη συναισθηματική πίεση, δεν άντεξε και σωριάστηκε στο έδαφος λιπόθυμη.

Γιούλη Σταρίδια 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ερωτευμένη η Καϊλή με τα Εμιράτα

Στο Αμπού Ντάμπι η Εύα Καϊλή, που παρά τα...

Tο ελληνικό σεξοπάζαρο του Ντουμπάι

Μπορεί η ελληνική παροικία στο εμιράτο της χλιδής και...

Χριστοπούλου – Παπαγεωργίου: Μαματζερ με… μώλωπες!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη δικαστική διαμάχη που έχει...

Ελπίδα Νίνου: Λέξη λέξη όσα κατέθεσε η σύζυγος του έκπτωτου TV σταρ

Στη βαθιά αγάπη που νιώθει για τον σύζυγό της...

Η απάντηση της Τοπαλίδου στον Λιάγκα: «Εμένα ο καθρέφτης μου με δείχνει όμορφη»

Στον καναπέ της εκπομπής «Το Πρωινό» κάθισε η Ελένα...
spot_img