Κυριακή, 27 Απριλίου, 2025

Eρρίκος Πετιλόν με νέα πια ζωή

Αν κάποιος «σερφάριζε» λίγο μετά τις δέκα το πρωί...

Αχώριστοι και στο κομμωτήριο η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα

Αχώριστοι είναι η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα....

Γιάννης Τσορτέκης: Υποκλίνεται στον Παπακαλιάτη και αποκαλύπτει τις πολιτικές του πεποιθήσεις

Λίγο πρoτού αρχίσει τις πρόβες για τον μονόλογο «Σαρμάντζα»...

«Big Brother»: Πρεμιέρα απόψε στις 21:00

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από την αποψινή πρεμιέρα του...

Εκκληση για αίμα

Το… SOS της κόρης του Αντώνη Βαρδή, που έστειλε μέσα από το facebook

Εκκληση για αίμα για τον πατέρα της έκανε χτες η κόρη του Αντώνη Βαρδή. Η 35χρονη Καλλιστώ, που από την πρώτη στιγμή της περιπέτειας της υγείας που περνάει βρίσκεται στο πλευρό του, όπως και ο αδελφός της Γιάννης, ζητάει τη βοήθεια κάθε ενδιαφερομένου που θέλει να στηρίξει με αυτό τον τρόπο τον δημοφιλή μουσικοσυνθέτη, ο οποίος τους τελευταίους μήνες ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά.
«Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας! Ζητείται αίμα για τον Αντώνη Βαρδή. Στο Γενικό Κρατικό Αθηνών (Γεννηματάς), οποιαδήποτε ομάδα αίματος, στο όνομα Αντώνιος Βαρδής του Ανδρέα. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Με εκτίμηση, η οικογένειά του» έγραψε η κοπέλα στη σελίδα της στο facebook.

Η αλήθεια είναι πως με αυτό το μήνυμα της δεν άφησε ασυγκίνητους πολλούς θαυμαστές του πατέρα της, αλλά και συναδέλφους του (μεταξύ αυτών και ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος ανταποκρίθηκε και πήγε για να δώσει αίμα), οι οποίοι στη συνέχεια αναδημοσίευσαν το μήνυμα της στις δικές τους σελίδες στο διαδίκτυο. Πάντως λίγες ώρες μετά η Καλλιστώ Βαρδή επανήλθε με νέα -καθησυχαστική- ανάρτηση. «Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκρισή σας. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, απλά χρειαζόμαστε αίμα».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής από τις αρχές Ιουλίου δίνει τιτάνιο αγώνα προκειμένου να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πρωτοπαρουσιάστηκε πριν από περίπου ενάμιση χρόνο. Η νέα δοκιμασία που τον έστειλε εσπευσμένα στο νοσοκομείο είναι τα κινητικά προβλήματα και οι δυσκολίες στην άρθρωση, αποτελέσματα του παλαιότερου προβλήματος στην υγεία του. Ομως η μάχη του Αντώνη Βαρδή με τον καρκίνο μετράει πολλά χρόνια, καθώς πρώτη φορά η ασθένειά του εκδηλώθηκε σε ηλικία 42 χρόνων, αλλά ο ίδιος κατόρθωσε με μεγάλη δύναμη ψυχής και αγώνα να την ξεπεράσει. Ο ίδιος είχε τότε δηλώσει ότι αν του συνέβαινε ξανά, θα το αντιμετώπιζε με την ίδια δύναμη και όπως υποστηρίζουν πηγές από το περιβάλλον του, δίνει κι αυτή τη μεγάλη μάχη παλικαρίσια!

Αλκίνοος Μπουνιάς

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H βιλάρα της πρώην του Kούστα στα χέρια του εφοπλιστή Προκοπίου

Σε ακόμα μία επένδυση στο real estate φημολογείται ότι...

Οι γνωστοί θαμώνες στο νησί των ανέμων, γλέντι με Λε-Πα μέχρι το ξημέρωμα

Σούβλες με φόντο τη θάλασσα, βόλτες στα κοσμικά Ματογιάννια...

Ειρήνη Κολιδά: Ολόγυμνη στη φύση η πρώην παίκτρια του «Survivor»

Σαν μια άλλη «Εύα» φωτογραφήθηκε η Ειρήνη Κολιδά στη...

Πρώην υπουργός πρώτο τραπέζι πίστα με σύζυγο & ερωμένη

Το γκραντ φινάλε του Νίκου Οικονομόπουλου στο κέντρο διασκέδασης...

«Πόνεσε» η πρόβλεψη ενός υπολογιστικού μοντέλου για την «Αστερομάτα»

Οριακά φαίνεται να περνάει στον τελικό της Eurovision 2025...

Για γερά πορτοφόλια οι βίλες του Οικονομόπουλου στη Μύκονο

Δουλειά και διακοπές συνδύασε ο Νίκος Οικονομόπουλος στη Μύκονο,...

Call girl «γατούλα» της ΕΛ.ΑΣ.

Εχει βουίξει όλη η Αστυνομία με τα καμώματα και...
spot_img
spot_img