Πέμπτη, 27 Μαρτίου, 2025

Μετά τα απανωτά «όχι», ο Σκάι «βλέπει» τον Πέτρο Λαγούτη για την...

Επικρατέστερο όνομα αυτό το διάστημα για το «Big Brother»...

Ο Λεβεντογιάννης ως πιτσιρικάς!

Μια αναδρομή στο παρελθόν του, συγκεκριμένα στα παιδικά του...

«Παιχνίδια εκδίκησης»: Ο Άγης ζητάει εξηγήσεις από τη Στέλλα

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Παιχνίδια εκδίκησης».Ο Άγης ζητάει εξηγήσεις από...

Με την ευχή της Ιβάνκα!

Με ένα σχόλιο στο Instagram η Ιβάνκα Τραμπ έδωσε...

Κούστας και Μέρμηγκα χαμογελαστοί σε πρεμιέρα μετά τη «βόμβα» που έσκασε στον γάμο τους

❱❱ Δημόσια εμφάνιση για το ζεύγος Κούστα – Μέρμηγκα μετά τη γέννηση της κόρης τους, στις αρχές Σεπτεμβρίου, αλλά και την είδηση βόμβα -που αποκάλυψε η «Espresso» στο φύλλο της περασμένης Τρίτης……ότι ο γάμος-φιέστα του εφοπλιστή με την 25χρονη τον περασμένο Ιούνιο είναι στον αέρα!

Το ζευγάρι, πιασμένο χέρι-χέρι, παρευρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Μaster Class» με τη Μαρία Ναυπλιώτου, στο Θέατρο «Χορν». Ο 62χρονος με casual look -τζιν παντελόνι, πουκάμισο χωρίς γραβάτα και σακάκι μονόκουμπο- και η 25χρονη με ultra chic outfit και ζηλευτή σιλουέτα, μόλις δύο μήνες από την ημέρα που έγινε μητέρα, κατέβηκαν τα σκαλιά του θεάτρου της οδού Αμερικής ευδιάθετοι, παρά όσα… απρόοπτα προκύπτουν από την ημέρα που αποφάσισαν να είναι μαζί!

Τελευταίο «χτύπημα», η «μητέρα των μαχών» που δόθηκε την περασμένη Δευτέρα στον Αρειο Πάγο μεταξύ του 62χρονου εφοπλιστή και της πρώην συζύγου του Σοφίας Γιαννικοπούλου. Τον τελευταίο λόγο θα έχει το ανώτατο δικαστήριο, που θα αποφανθεί αν ο ισχυρός άνδρας θα παραμείνει «δέσμιος» του γάμου του με την πρώην ηθοποιό.

Ανταλλαγή όρκων

Αλλωστε, η γαμήλια φιέστα του καλοκαιριού μεταξύ του κ. Κούστα και της Δήμητρας Μέρμηγκα δεν ήταν -εν τέλει- κανονική τελετή, αλλά μια απλή ανταλλαγή όρκων, αφού τυπικά ο εφοπλιστής παραμένει παντρεμένος με τη Σοφία Γιαννικοπούλου, με την οποία έχει αποκτήσει και δύο κόρες.
Προς το παρόν Κούστας και Μέρμηγκα αφήνουν στην άκρη όποιο εμπόδιο προκύπτει -και διασαλεύει την οικογενειακή ευτυχία τους- και απολαμβάνουν όμορφες στιγμές με τη μικρή πριγκίπισσά τους, που θα πάρει το όνομα Κατερίνα, από την πεθερά του εφοπλιστή και προέδρου της Danaos Corporation.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Gay bar «ναυάγιο» για διοικητή τμήματος της ΓΑΔΑ

Στο «βερολινέζικο» γκέι κλαμπ της κακόφημης πλατείας Βάθη, με...

Η «Espresso» τσάκωσε την Μπέττυ Αρβανίτη και τον σύζυγό της σε μεζεδοπωλείο στη Φωκίωνος Νέγρη

Βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της Βασίλη Πουλαντζά πραγματοποίησε...

Πάταγος με το ντουέτο Φουρέιρα και Μάστορα

«Σαρώνει» το ντουέτο της Ελένης Φουρέιρα με τον Χρήστο...

Ερχεται… lifting στους «Weekenders»

Μένουν στον ΑΝΤ1 ο Θανάσης Πάτρας και ο Δημήτρης...

H Άννα Μάσχα αποκαλύπτει: Μετά από 25 χρόνια με αποκατέστησε

H Άννα Μάσχα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Μαμά-δες και...