Σάββατο, 29 Μαρτίου, 2025

Οι… προχωρημένες συζητήσεις της Δρούζα με την ΕΡΤ κατέληξαν σε ναυάγιο

Δεν πάει η Αννα Δρούζα στην ΕΡΤ! Aν και...

«Εντοπίστηκε βάρκα…» – Το συγκλονιστικό βιβλίο της Μαρίας Φαφαλιού κυκλοφορεί στις 2...

Το νέο συγκλονιστικό βιβλίο της Μαρία Φαφαλιού με επίκεντρο...

Κατερίνα Καινούργιου: Η παρουσιάστρια φεύγει από την «ομπρέλα» του Κοκλώνη και κάνει...

Η Κατερίνα Καινούργιου κάτω από την ομπρέλα του Alpha...

Η Μαγγίρα μίλησε για το διαζύγιο από τον ΑΝΤ1!

Για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1 μίλησε για...

Ο Ησαΐας του εξ απορρήτων

Στον ιστορικό ναό του Αγίου Νικολάου στις Σπέτσες παντρεύτηκαν ο Σταύρος Παπασταύρου και η Μάρη Αγαλιώτου

Στις μαγευτικές Σπέτσες, στον ιστορικό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, έγινε τελικά ο γάμος του εξ απορρήτων του Αντώνη Σαμαρά Σταύρου Παπασταύρου και της εκλεκτής της καρδιάς του Μάρης Αγαλιώτου το απόγευμα του Σάββατου 18 Οκτωβρίου. Στο πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού, όπου πρόσφατα γιορτάστηκε και η Αρμάτα, παρουσία στόλου… πολυτελέστατων σκαφών οικονομικά ισχυρών της πατρίδας μας, ο πρωθυπουργικός σύμβουλος πέρασε βέρα στο δεξί στην αγαπημένη του επικοινωνιολόγο.

Tο μυστήριο τελέστηκε σε πολύ κλειστό κύκλο φίλων και καλεσμένων, αφού περίπου 40 άτομα παραβρέθηκαν σε αυτό, μεταξύ των οποίων ήταν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και η σύζυγός του Γεωργία (που έμειναν στο νησί το Σαββατοκύριακο), αλλά και ένα πρόσωπο-κλειδί για τους νεονύμφους. Ο λόγος για τη σύζυγο του πρώην βουλευτή της Ν.Δ. Σπήλιου Λιβανού, Δόμνα, που ήταν η… προξενήτρα (εκείνη γνώρισε την ξανθομαλλούσα επικοινωνιολόγο Μάρη, που έκανε καριέρα στη Siemens, στον 47χρονο δικηγόρο). Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν κολλητός του Σταύρου Παπασταύρου από τα φοιτητικά χρόνια του.

Και ενώ η τελετή ήταν σεμνή και ταπεινή, η δεξίωση έγινε στην οικία Κώστα Κανόνη (ασύλληπτα όμορφη, παραδοσιακή έπαυλη), που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Θεοδοσίου. Η έπαυλη ανακαινίστηκε πρόσφατα με ιδιαίτερη φροντίδα από τους ιδιοκτήτες της Κώστα και Μίκα Κανόνη. Η οικία είχε χτιστεί από τον Χατζηγιάννη Μέξη (ιστορική μορφή του αγώνα των Σπετσών για την απελευθέρωση από τους Τούρκους) για τα παιδιά του και περιλάμβανε μια μεγάλη περιοχή, με κέντρο τον Ναό της Υπαπαντής και με ακτίνα που έφτανε ως την παραλία.

Να σημειώσουμε ότι η σύζυγος πλέον του κ. Παπασταύρου είχε αναλάβει ως επικοινωνιολόγος να ξελασπώσει τη Siemens Hellas μετά την υπόθεση Χριστοφοράκου και το τεράστιο σκάνδαλο με τα «μαύρα ταμεία» που είχαν στήσει τα διοικητικά στελέχη της γερμανικής εταιρίας.

Το γεγονός ότι η συμφωνία του Ελληνικού Δημοσίου με τη Siemens, η οποία εγκρίθηκε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο τον Μάρτιο του 2012, υπεγράφη εντέλει από τον τότε υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου (οπότε, στο μεταξύ, είχε εγκατασταθεί στο Μέγαρο Μαξίμου και ο κ. Παπασταύρου) προκάλεσε αργότερα σχόλια για τη σχέση που διατηρούσε ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού με την επικοινωνιολόγο της Siemens.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κρυφός λεσβιακός έρωτας στη showbiz

Μπορεί τα μάτια της κοινής γνώμης και της εγχώριας...

Πατούλης και Κοίλου στην εκκλησία με τον γιο για την ευχή

Το μωράκι του Γιώργου Πατούλη έγινε σαράντα ημερών και,...

Ερωτας, μπακαλιάρος & μωράκι για Παυλίνα Βουλγαράκη

Με την οικογένειά της και τον σύντροφό της ζωής...

Μέχρι και ο Ρέμος ενθουσιάστηκε από την άφιξη της sexy και ελεύθερης Θεοδωροπούλου στο NOX!

Μια σεξοβόμβα... έσκασε μύτη στο Nox κάνοντας πολλά ζευγάρια...

Συνέβη στο Nox: Καυτό φιλί από Ρέμο

Με ένα τρυφερό φιλί στην Υβόννη ο Αντώνης Ρέμος...

Gay bar «ναυάγιο» για διοικητή τμήματος της ΓΑΔΑ

Στο «βερολινέζικο» γκέι κλαμπ της κακόφημης πλατείας Βάθη, με...