Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Αλβανός στο εδώλιο για βιασμό 23χρονης

Κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε παρθένα τουρίστρια στη Ρόδο το 2003

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου θα καθίσει ένας νεαρός Αλβανός, κατηγορούμενος για τον βιασμό μιας 23χρονης παρθένας από την Ολλανδία, η οποία είχε έρθει στη χώρα μας για θρησκευτικό τουρισμό! Η υπόθεση, που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο τον Αύγουστο του 2003, θα αναβιώσει ξανά στη δικαστική αίθουσα, καθώς αν και ο αλλοδαπός είχε απαλλαγεί των κατηγοριών με απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου, ο εισαγγελέας Εφετών την έκρινε εσφαλμένη και διέταξε την επανάληψη της δίκης.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Δημοκρατική», η 23χρονη είχε έρθει στη Ρόδο για διακοπές, στο πλαίσιο εκδρομής Χριστιανικής Εκκλησίας στην οποία ανήκε. Το βράδυ όμως της 4ης Αυγούστου του 2003 αποφάσισε με μια φίλη της να πάνε για ένα ποτό σε μπαρ στην περιοχή του Αρχαγγέλου. Σύμφωνα με τη δικογραφία, εκεί τα δύο κορίτσια συνάντησαν τον κατηγορούμενο, ο οποίος διασκέδαζε μαζί με έναν φίλο του. Οι δύο άντρες, αφού τις πλησίασαν και ήπιαν όλοι μαζί μερικά ποτά, φέρεται ότι ζήτησαν από τις δύο νεαρές να πάνε μαζί τους μια βόλτα.

Αν και η 23χρονη αρχικά αρνήθηκε, εντούτοις δέχτηκε να φύγουν μαζί από το μπαρ, με σκοπό να κατευθυνθεί προς το ξενοδοχείο όπου διέμενε. Ομως ο κατηγορούμενος λίγα λεπτά αργότερα προσπάθησε να πείσει την 23χρονη να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του. H κοπέλα, δυσανασχετώντας για την παρενόχληση που δεχόταν από τον κατηγορούμενο και ενοχλημένη από τον τρόπο με τον οποίο την προσέγγισε, του ζήτησε να φύγει.

Αιμορραγία

Ωστόσο κατά τη διάρκεια της πορείας προς το ξενοδοχείο ο κατηγορούμενος έγινε ακόμα πιο φορτικός. Εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι η φίλη της είχε απομακρυνθεί από αυτήν, κατόρθωσε να την παρασύρει σε σχολείο παρακείμενο του ξενοδοχείου όπου αυτή διέμενε, υποσχόμενος πως απλώς θα της μιλούσε για λίγα λεπτά. Μόλις κατόρθωσε να την παρασύρει στο σχολείο, την οδήγησε στο πίσω μέρος, όπου βρίσκονταν οι τουαλέτες, και φέρεται ότι τη βίασε.

Οπως κατάθεσε στους αστυνομικούς η 23χρονη, ως τη στιγμή εκείνη δεν είχε σεξουαλική καμία εμπειρία, ήταν παρθένα και παρουσίασε αιμορραγία. Ο φερόμενος ως δράστης Αλβανός αρνείται τις αποδιδόμενες σε αυτόν κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι όλα έγιναν με τη θέληση της 23χρονης.

Γιούλη Σταρίδα

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα