Παρασκευή, 14 Μαρτίου, 2025

«The Reunion»: Η απόλυτη ανασκόπηση της σεζόν

Στο τελευταίο και ξεχωριστό επεισόδιο του «The Reunion», που...

Πρώην CEO της Barclays έκανε σεξ με βοηθό του παιδόφιλου Τζέφρι

Πρώην αφεντικό βρετανικού τραπεζικού κολοσσού αναγκάστηκε να παραδεχτεί σε...

Μία προαγωγή, ένα ξέφρενο πάρτι και το αποτέλεσμα ενός one night stand

Φρέσκo, oλόφρεσκο το δικό μου ζήτημα, Σούζη μου! Θα...

Νέα έρευνα έδειξε ότι ο γάμος παχαίνει τους άνδρες

Δίκιο σε όσους λένε ότι με το που βάλουν...

Super γιαγιά πέρασε στο πανεπιστήμιο!

❱❱ Στα 62 της χρόνια μια μητέρα δύο παιδιών και γιαγιά τεσσάρων εγγονιών από την Πυλαία Θεσσαλονίκης απέδειξε ότι οι αντιξοότητες της ζωής δεν μπορούν να φρενάρουν τη δίψα για μάθηση.

Η συνταξιούχος της ΔΕΗ Γιαννούλα Κωνσταντίνου αποφάσισε να παρακολουθήσει μαθήματα σε Επαγγελματικό Λύκειο της Θεσσαλονίκης, αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Eδωσε εξετάσεις και κατάφερε να περάσει πρώτη (!) στο Τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου!

Η θέλησή της για γνώση δεν στέρεψε, παρόλο που δεν κατάφερε να σπουδάσει όταν ήταν μικρή, αφού παντρεύτηκε μετά το λύκειο, έμεινε νέα χήρα και έπρεπε να μεγαλώσει τα παιδιά της και να επιβιώσει. Τελικά έκανε πράξη ένα όνειρο ζωής.

«Δεν υπήρχε χρόνος. Δούλευα και μεγάλωνα μόνη μου τα παιδιά μου. Το είχα απωθημένο… Πέρυσι το Πάσχα αποφάσισα να δώσω εξετάσεις. Το διάβασμα ήταν μια ωραία διέξοδος, γιατί μένω μόνη μου. Διάβαζα όλη τη χρονιά, αλλά δεν περίμενα πως θα καταφέρω να μπω στο πανεπιστήμιο. Οταν βγήκαν τα αποτελέσματα, δεν το πίστευα!» λέει και προσθέτει: «Ο άνθρωπος δεν πρέπει ποτέ να το βάζει κάτω. Σε όλη τη διάρκεια της ζωής του πρέπει να προσπαθεί για να τα καταφέρει».

Πρόσφατα βραβεύτηκε από τον δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιο Καϊτεζίδη και την αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, ενώ αυτή την περίοδο προετοιμάζεται για την εξεταστική.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Γεροντιδάκης και Αναστασία Παντούση… full in love

Ζευγάρι στη μεγάλη οθόνη ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η...

Δύσκολοι καιροί για… Μουτσινάδες

Θολό είναι το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά. Οριστικά...

Γιώργος Λαμπάτος: Καλημέρα νέα ζωή χωρίς μούχλα!

Ενα διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Ελευθερίου, στα Κάτω...

Γκρο πλαν στη «μάσκα του πόνου»

H οσμή από το βιτριόλι «άγγιξε» τους θεατές στην...

Ο σύντροφος της Κλέλιας Ανδριολάτου

Οι πρώτες φωτογραφίες της Κλέλιας Ανδριολάτου που κυκλοφόρησαν με...