Παρασκευή, 11 Απριλίου, 2025

Προσχεδιασμένο το έγκλημα από τον 75χρονο που έχασε το σπίτι του στη...

Μορφή χιονοστιβάδας λαμβάνουν οι εξελίξεις στην υπόθεση του φονικού...

«Δίχτυα» ΑΝΤ1 στην ωραία Ελένη

Με ένα λαμπερό βραδινό σόου θα επανέλθει η Ελένη...

Ασθενής «πειραματόζωο» της «δόκτορος των πεπτιδίων»

Σοκάρουν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του θρίλερ που εξελισσόταν επί...

Από… βασικιά guest στον… γάμο του

Ακου να δεις, φιλενάδα, τι έχω να σου πω!...

Τα ακροβατικά που κόβουν την… ανάσα!

Το Cirque du Soleil έρχεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα φέρνοντας την περίφημη παράσταση «Quidam» (Ο Αγνωστος Περαστικός)

Σώματα που αψηφούν τους νόμους της βαρύτητας. Σκετσάκια που προκαλούν γέλιο ή ακόμη και συγκίνηση. Λαμπερά κοστούμια και εκθαμβωτικά σκηνικά. Αυτά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τις παραγωγές του Cirque du Soleil, το οποίο έρχεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα -μετά την «Alegria» και το «Dralion»- με τη διάσημη παράστασή του «Quidam». Ο καναδέζικος θίασος, που φέτος γιορτάζει τα τριάντα χρόνια του, τον προσεχή Σεπτέμβριο θα βρεθεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με την υπερπαραγωγή «Quidam» (Ο Αγνωστος Περαστικός).

Μάλιστα, χθες σε συνέντευξη Τύπου οι δημοσιογράφοι πήραν μια πρώτη γεύση από την παράσταση, με τη ζωντανή παρουσίαση ενός από τα εντυπωσιακά νούμερα του σόου, που θα δούμε σε λίγους μήνες. Μιλάμε για το περίφημο «Hand to hand» που «ζωντάνεψαν» με τις κινήσεις τους η Νατάλια και ο Αλεξάντερ, καλλιτεχνικό δίδυμο το οποίο είναι ζευγάρι και στη ζωή. Με έντονο μακιγιάζ οι δύο πρωταγωνιστές «τσαλάκωσαν» τα σώματά τους και εκτέλεσαν -χωρίς να χάνουν ποτέ τη μεταξύ τους επαφή- στάσεις που απαιτούν καλή ισορροπία και μυικό έλεγχο.

Το στόρι του «Quidam» έχει ως κεντρική ηρωίδα τη νεαρή Ζωή, η οποία προκειμένου να ξεφύγει από τη βαρετή και μονότονη καθημερινότητά της, μπαίνει σε έναν φανταστικό κόσμο. Εκεί συναντά εκκεντρικούς χαρακτήρες, οι οποίοι την απελευθερώνουν. Φέτος μάλιστα για πρώτη φορά η παράσταση θα παρουσιαστεί και στο κοινό της Θεσσαλονίκης, ύστερα από έντονη απαίτηση των κατοίκων της Βορείου Ελλάδος.

«Το “Quidam” είναι ένα μοναδικό ταξίδι» εξήγησε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του σόου, Λουκ Γουιλέτ, και συνέχισε: «Είναι μια παράσταση περισσότερο ανθρωποκεντρική, από την οποία φυσικά δεν λείπουν και τα ακροβατικά». Δεν είναι τυχαίο μάλιστα πως την παραγωγή αυτή, που έκανε πρεμιέρα το 1996 και συνεχίζει μέχρι σήμερα, έχουν παρακολουθήσει 12.000.000 θεατές σε όλο τον κόσμο! Ο θίασος απαρτίζεται από 46 καλλιτέχνες από 18 χώρες του πλανήτη.

*INFO: Η παράσταση «Quidam» του Cirque du Soleil θα παρουσιαστεί στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ από τις 20 έως και τις 28 Σεπτεμβρίου και στη Θεσσαλονίκη, στην ΠΑΟΚ Sports Arena (30/09 – 05/10).

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ερωτευμένη η Καϊλή με τα Εμιράτα

Στο Αμπού Ντάμπι η Εύα Καϊλή, που παρά τα...

Tο ελληνικό σεξοπάζαρο του Ντουμπάι

Μπορεί η ελληνική παροικία στο εμιράτο της χλιδής και...

Χριστοπούλου – Παπαγεωργίου: Μαματζερ με… μώλωπες!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη δικαστική διαμάχη που έχει...

Ελπίδα Νίνου: Λέξη λέξη όσα κατέθεσε η σύζυγος του έκπτωτου TV σταρ

Στη βαθιά αγάπη που νιώθει για τον σύζυγό της...

Η απάντηση της Τοπαλίδου στον Λιάγκα: «Εμένα ο καθρέφτης μου με δείχνει όμορφη»

Στον καναπέ της εκπομπής «Το Πρωινό» κάθισε η Ελένα...
spot_img