Πέμπτη, 17 Απριλίου, 2025

Comeback στο γυαλί για τον Κυριακίδη

Ο κυρ Ηλίας (κατά κόσμον Βλαδίμηρος Κυριακίδης) έρχεται με...

Λίτσα Πατέρα μ’ ένα παράπονο πικρό…

Ενα υποδόριο παράπονο άφησε η αγαπητή αστρολόγος Λίτσα Πατέρα,...

Ολα ανοιχτά για «Super Κατερίνα» και Παπακωστοπούλου

Μυστήριο για την ξανθιά ρεπόρτερ της πρωινής ζώνης! Ποιο...

Κέρκυρα, Κέρκυρα με τον Καραμανλή σου!

Εάν ανάμεσα στο κερκυραϊκό πλήθος που θα παρακολουθεί το...

Η Πάνια στην «αγκαλιά» του Βρυώνη

❱❱  Σκάει μύτη στο πλατό η Αννίτα! Η Πάνια προσγειώνεται στο Νέο Epsilon του Βρυώνη, επιβεβαιώνοντας την «Espresso»Η Αννίτα Πάνια κάνει… comeback! Υστερα από τεσσερισήμισι μήνες τηλεοπτικής απουσίας, η εκκεντρική παρουσιάστρια ανακοίνωσε την επιστροφή της στα πλατό, επιβεβαιώνοντας πρόσφατο ρεπορτάζ της «Espresso» που αποκάλυπτε τη συμφωνία της με τον Φίλιππο Βρυώνη για την επάνοδό της στο Νέο Epsilon.

«Λέω να σκάσω μύτη. Τι λέτε;» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η πρώην σύζυγος του Νίκου Καρβέλα, προετοιμάζοντας το έδαφος για την επιστροφή της στα πλατό των στούντιο στα Μελίσσια.

Οι followers της την αποθέωσαν με μηνύματα αγάπης αλλά και ενθουσιασμού: «Και πολύ άργησες», «Σε περιμένουμε με τρέλα», «Αντε, Αννίτα, να ομορφύνει η τηλεόραση». Οι πρόσφατες συζητήσεις με τον καναλάρχη, ο οποίος φαίνεται να έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην τσαμπουκαλού και αιρετική παρουσιάστρια, κατέληξαν στην επιστροφή της με μια απογευματινή εκπομπή το Σαββατοκύριακο και ακόμα μία βραδινή.

Να θυμίσουμε ότι στα τέλη του περασμένου Ιουνίου η Αννίτα Πάνια είχε ρίξει τα καρφιά της live μέσα από την εκπομπή της για το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς του πρώην Epsilon και νυν Open: «Θα είναι τόσο υποκριτικό να πω ότι χαίρομαι πολύ τις τελευταίες ημέρες που βρίσκομαι εδώ. Προτιμώ να λέω την αλήθεια στους τηλεθεατές μου. Περιμένω να τελειώσει αυτή η σεζόν, η οποία στο τέλος της δεν αποτέλεσε για μένα πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση. Οπότε, γιατί να πω ψέματα; Περιμένω να τελειώσει η σεζόν. Τι θες να πω; Να πω ότι χαίρομαι που έρχομαι εδώ και κάνω εκπομπή; Δεν χαίρομαι» είχε πει. Την πλέον επική ατάκα της την είπε σε συνομιλία με μια τηλεθεάτριά της: «Να και μια Ρωσοπόντια που της αρέσω, γιατί συνήθως στους Ρωσοπόντιους δεν αρέσω εγώ τελευταία».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τατιάνα τα μεσημέρια στον ΑΝΤ1

Πριν να «πάρει» το χρίσμα από τον Γιώργο Παπαδάκη...

Ζεύγος Τανιμανίδη: Συν γυναιξί και τέκνοις στη ζούγκλα των likes

Την ώρα που ο αγαπημένος τους κουμπάρος Μίλτος Καμπουρίδης...

«Γιος» αντιστάρ σε καρνέ κοκαΐνης

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι του… ντίλερ της κοκαΐνης, πρώην...

Ο Γιάννης Μπέζος σε σούπερ μάρκετ

Ο ταλαντούχος Γιάννης Μπέζος αποτελεί έναν από τους πιο...

Silver alert τέλος για τη Mελά του «Big Brother»

Η Φραντζέσκα Μελά έδωσε... σημεία ζωής στα μπουζούκια. Για...
spot_img
spot_img