Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Εξελίξεις στο Mega εν όψει εκλογών

Σενάρια για τον αν θα παραμείνει η Μαρία Σαράφογλου στο δελτίο ειδήσεων

Με την προεκλογική αυλαία να σηκώνεται και επισήμως με την προκήρυξη πρόωρων εκλογών στις 25 Ιανουαρίου, η… θύελλα ήταν αναμενόμενη στο Mega, το οποίο ήδη αντιμετώπιζε τεράστιο πρόβλημα στην τηλεθέαση του δελτίου ειδήσεων. Η κάλυψη της εκλογικής διαδικασίας αλλά και της προεκλογικής περιόδου θεωρείται για το κανάλι της Μεσογείων ζήτημα γοήτρου και οι χαμένοι πόντοι στην ενημέρωση το τελευταίο διάστημα σήμαναν συναγερμό στα υψηλόβαθμα στελέχη του σταθμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες αναμένονται σοβαρές εξελίξεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, κυρίως σε ό,τι αφορά τη θέση της παρουσιάστριας. Κατά την πρώτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου στις αρχές του έτους αναμένεται να ξεκαθαρίσουν πολλά μέτωπα. Κατ’ αρχάς θα τεθεί το μείζον θέμα της κάλυψης των εκλογών τόσο σε καθημερινή βάση από το δελτίο ειδήσεων όσο και την κρίσιμη βραδιά της 25ης Ιανουαρίου. Θα τεθεί όμως και ένα άλλο -σοβαρό- ζήτημα: αν θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης η Μαρία Σαράφογλου, αφού η θέση που κατέχει εν όψει καυτών πολιτικών εξελίξεων είναι ειδικού βάρους.

Στελέχη του σταθμού μάλιστα τονίζουν ότι ενδεχομένως η δημοσιογράφος να αποτελεί παρελθόν σε λίγες μέρες, καθώς θεωρείται πως δεν θα μπορέσει να σηκώσει στους ώμους της το βάρος των εκλογών. Ποιος ή ποια θα πάρει τη θέση της όμως; Δεδομένου ότι η Ολγα Τρέμη παραμένει στο κανάλι -έχει παραιτηθεί από το δελτίο αλλά όχι από τον τομέα της ενημέρωσης-, αναζωπυρώνονται οι φήμες πως δεν αποκλείεται να τη δούμε και πάλι στο πλατό των ειδήσεων, αρχής γενομένης από αυτό το καίριο διάστημα. Ο Νίκος Στραβελάκης έχει τα ηνία της ενημέρωσης, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ενημερώνει τους μετόχους και προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες.

Αλλαγές στα πρόσωπα του δελτίου επιθυμεί, όπως λέγεται, και ο Γιάννης Πρετεντέρης, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρεί πως η τωρινή οικοδέσποινα δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα