Πέμπτη, 27 Μαρτίου, 2025

Μετά τα απανωτά «όχι», ο Σκάι «βλέπει» τον Πέτρο Λαγούτη για την...

Επικρατέστερο όνομα αυτό το διάστημα για το «Big Brother»...

Ο Λεβεντογιάννης ως πιτσιρικάς!

Μια αναδρομή στο παρελθόν του, συγκεκριμένα στα παιδικά του...

«Παιχνίδια εκδίκησης»: Ο Άγης ζητάει εξηγήσεις από τη Στέλλα

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Παιχνίδια εκδίκησης».Ο Άγης ζητάει εξηγήσεις από...

Με την ευχή της Ιβάνκα!

Με ένα σχόλιο στο Instagram η Ιβάνκα Τραμπ έδωσε...

Ο ΠΑΟΚ πήρε ποσό- ρεκόρ 7.500.000 € για τον Πέρεθ

Ο Φερνάντο Ροντρίγκο, μάνατζερ του Λούκας Πέρεθ, αποκάλυψε ότι η Αρσεναλ έχει δώσει ήδη τα 6.000.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ από τη μεταγραφή του παίκτη για το 30% μεταπώλησης που κατείχε.

Ο Φερνάντο Ροντρίγκο, μάνατζερ του Λούκας Πέρεθ, αποκάλυψε ότι η Αρσεναλ έχει δώσει ήδη τα 6.000.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ από τη μεταγραφή του παίκτη για το 30% μεταπώλησης που κατείχε. «Από ό,τι είμαι σε θέση να γνωρίζω, η διοίκηση της Αρσεναλ πλήρωσε στον ΠΑΟΚ, μέσω της Ντεπορτίβο, το ποσό των 6.000.000 ευρώ. Ο ΠΑΟΚ συνολικά πήρε 7.500.000 ευρώ από τον Λούκας.

Είναι τα περισσότερα χρήματα που πήρε από οποιονδήποτε παίκτη που παραχώρησε. Το 1.500.000 ευρώ το πήρε όταν πούλησε τον Λούκας στην Ντεπορτίβο και τα 6.000.000 από την Αρσεναλ. Και ο ΠΑΟΚ ωφελήθηκε από τον Λούκας και ο Λούκας από τον ΠΑΟΚ» δήλωσε ο Φερνάντο Ροντρίγκο.

Από κει και πέρα, στον ΠΑΟΚ απέφυγαν να πάρουν επίσημη θέση για τους διαιτητές, ωστόσο στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ σχολίαζαν: «Για εμάς υπάρχουν κόκκινες γραμμές και μόνο εάν αυτές ξεπεραστούν θα τοποθετηθούμε μέχρι και τις επόμενες εκλογές της ΕΠΟ».

Οσο για το θέμα της παρουσίας του Σταύρου Κοντονή, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος τόνισε: «Είναι θετικό το γεγονός πως οι συνεδριάσεις στη Λίγκα αποκτούν περιεχόμενο, νόημα. Εχει καιρό που συμβαίνει αυτό, υπάρχει διάθεση απ’ όλους να λυθούν προβλήματα ουσιαστικά, ζητήματα που δεν έμπαιναν στο τραπέζι τις προηγούμενες χρονιές, γιατί, όπως έχω πει, στη συνεδρίαση έμπαινε θέμα… αν πετάει ο γάιδαρος και έβγαινε ότι πετάει. Δεν είχαν νόημα να συζητηθούν σοβαρά θέματα. Αυτό το πράγμα τώρα έχει διαταραχθεί προς το θετικότερο και μπορούν να συζητηθούν σοβαρά θέματα που απασχολούν το ποδόσφαιρο. Σαφώς είναι θετικό να υπάρχει η παρουσία της Πολιτείας».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Gay bar «ναυάγιο» για διοικητή τμήματος της ΓΑΔΑ

Στο «βερολινέζικο» γκέι κλαμπ της κακόφημης πλατείας Βάθη, με...

Η «Espresso» τσάκωσε την Μπέττυ Αρβανίτη και τον σύζυγό της σε μεζεδοπωλείο στη Φωκίωνος Νέγρη

Βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της Βασίλη Πουλαντζά πραγματοποίησε...

Πάταγος με το ντουέτο Φουρέιρα και Μάστορα

«Σαρώνει» το ντουέτο της Ελένης Φουρέιρα με τον Χρήστο...

Ερχεται… lifting στους «Weekenders»

Μένουν στον ΑΝΤ1 ο Θανάσης Πάτρας και ο Δημήτρης...

H Άννα Μάσχα αποκαλύπτει: Μετά από 25 χρόνια με αποκατέστησε

H Άννα Μάσχα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Μαμά-δες και...