Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2025

Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν με θλίβει εδώ και καιρό ότι δεν έχω παιδί»

Η Μαρία Μπεκατώρου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Buongiorno»...

Glam βραδιά για την ψυχική υγεία

Μια βραδιά ελπίδας, γενναιοδωρίας, συλλογικής δράσης και έμπνευσης οργανώθηκε...

Αντώνης Ρέμος για Μαρινέλλα: «Εύχομαι να μπορέσει να ξυπνήσει από αυτόν τον...

Ο Αντώνης Ρέμος και η Μαρινέλλα έχουν συνεργαστεί πολλές...

Ο άλλος Σωκράτης Φάμελλος

Ενα ενδιαφέρον και σπάνιο φωτογραφικό ενσταντανέ από καλοκαιρινές τους...

Συνάντηση στα «τρία Β» της Δούρου με τον Τσοβόλα

❱❱ Οι συμβουλές του 76χρονου πρώην «τσάρου» της Οικονομίας στη νυν αλλά και υποψήφια περιφερειάρχη Αττικής

Από τη
Βίβιαν Μπενέκου

Πήγε για καφέ στα «τρία Β» κι έπεσε στον «Τσοβόλα δώσ’ τα όλα» η Ρένα Δούρου!

Μια ιδιότυπη συνάντηση είχε προχθές η περιφερειάρχης Αττικής, σε μίνι διάλειμμα που έκανε στην περιοδεία της στον Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης.
Ενα γνώριμο πολιτικό πρόσωπο την προσφώνησε με το μικρό της όνομα και την κάλεσε κοντά του για να μιλήσουν. Ο λόγος για τον πρώην υπουργό Δημήτρη Τσοβόλα, που έπινε τον καφέ του ανέμελα με τους φίλους του, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά του η Δούρου!

Το κεφάλαιο της πολιτικής

Παλιά καραβάνα στην πολιτική ο Δημήτρης Τσοβόλας, δεν δίστασε «να συμβουλεύσει» τη νυν αλλά και υποψήφια περιφερειάρχη πώς πρέπει να κινηθεί. 76 ετών είναι πια ο πρώην «τσάρος» της Οικονομίας του Ανδρέα Παπανδρέου και, όπως έχει πει ο ίδιος, το κεφάλαιο της πολιτικής έχει κλείσει για εκείνον.

Αρα μπορεί να συνδράμει πλέον μόνο με τη βαθιά πείρα του.

Η Ρένα άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή όσα της είπε! Γιατί μπορεί η νέα να είναι ωραία, αλλά κι ο παλιός είναι αλλιώς!

Ο μελισσοκόμος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Στέφος

❱❱Πώς λέμε «μια μέλισσα τον Αύγουστο»… Αντίστοιχο είναι «ένας μελισσοκόμος στον ΣΥΡΙΖΑ»!
Ο Γιάννης Στέφος, εκτός από εκπαιδευτικός και βουλευτής Ιωαννίνων με το κυβερνών κόμμα, είναι και μελισσοκόμος ή, καλύτερα, παλιός μελισσοκόμος.
Θέλησε να δει από κοντά τα μελίσσια της περιοχής του κι έτσι έβαλε άφοβα τη σχετική στολή με τη σήτα και εξέδραμε.
Τι είδε ο μελισσοκόμος; Οπως μας λέει ο ίδιος, «Ενα μικρό θαύμα της φύσης είναι η αναπαραγωγή των μελισσών, οι σμηνουργίες, σε μια κοινωνία εντόμων-υπόδειγμα, όπου οι εργάτριες ρυθμίζουν τα πάντα και η βασίλισσα υπακούει».
Φαντάζομαι θα είναι η μόνη βασιλική οικογένεια που αγαπάει ο βουλευτής. Μάλιστα, για αυτή του την αγάπη με την οποία στο παρελθόν έχει ασχοληθεί ο ίδιος λέει:
«Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο…»

Με τους φακέλους στα χέρια ο Φάμελλος

❱❱Βιαστικός βιαστικός ο αναπληρωτής υπουργός Σωκράτης Φάμελλος έβγαινε χθες το απογευματάκι από το Μέγαρο Μαξίμου.
Με φακέλους ανά χείρας, τρέχοντας, πέταξε το σακάκι στο πορτμπαγκάζ κι έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, ακολουθούμενος από υπηρεσιακό αυτοκίνητο.
«Συσκεψούλα είχαμε;» του φώναξε ένας πολίτης που περνούσε μπροστά του την ώρα που εκείνος έφευγε.

(!)

Ξύπνησαν οι αναμνήσεις για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή με τη Ν.Δ. Γιώργο Αμυρά. Ο Γιώργος βρέθηκε στην Περαία στη Θεσσαλονίκη, στο μέρος όπου τελείωσε το τριθέσιο τότε δημοτικό σχολείο, στο ίδιο θρανίο με τον αδελφό του δημοσιογράφο Πάνο Αμυρά.
«Ολα έχουν αλλάξει αλλά οι φιλίες σε Περαία, Νέους Επιβάτες (και εκεί εγκαινιάσαμε το γυμνάσιο) αλλά και Μηχανιώνα σταθερές και ισχυρές. Η συγκίνηση μεγάλη για την υποστήριξη που έλαβα αυτές τις ημέρες από τη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία. Θα την ανταποδώσω με όλες μου τις δυνάμεις» μας λέει ο Γιώργος Αμυράς, που δίνει νέα μάχη μετά το «πρόσκαιρο κολύμπι» στο Ποτάμι.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χειροπέδες στον γιο του Ανδρέα Λοβέρδου

Τον... μάτιασαν τον πρώην υπουργό και βουλευτή Ανδρέα Λοβέρδο, καθώς λίγα 24ωρα μετά τη... συστράτευσή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνελήφθη

Κυβερνητικός έκανε… Ψυχικό σε λιώμα τηλεστάρ

Τηλεαστέρας, «κριτής» των πάντων, συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής...

Πρόωρο «ψαλίδι» στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου;

Φυλλορροεί η Τατιάνα Στεφανίδου! Σε δύσκολα μονοπάτια μπαίνει η Τατιάνα...

Μοναχική «γοργόνα» η Δήμητρα Παπανδρέου – Φωτογραφίες από την παραλία

Οι εποχές αλλάζουν, άνθρωποι φεύγουν, ακίνητα αλλάζουν χέρια και...

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη – Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης περνάει δύσκολες ώρες καθώς έχασε

Συγκινημένη η Αγάπη Πολίτη στον γάμο του γιου της, Παύλου Βαρδινογιάννη

Φανερά συγκινημένη ήταν η Αγάπη Πολίτη στον γάμο του γιου της, Παύλου Βαρδινογιάννη με την Κατερίνα Μπιρμπίλη.