Πέμπτη, 8 Μαΐου, 2025

«Η γη της ελιάς»: Συγκινητικό το αποψινό φινάλε για Μαρίνα και Μάνο

Συγκίνηση θα υπάρξει στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Η...

Δυναμικό comeback για τον Κρομμύδα

Ο Κώστας Κρομμύδας επιστρέφει δυναμικά στις προθήκες των βιβλιοπωλείων...

«Άγιος έρωτας»: Ο Δεσπότης κινεί τις διαδικασίες για τη μετάθεση του πατρός...

Μετά από την εισβολή του ενωμοτάρχη Κωλέτση στους αρραβώνες...

11χρονη σταρ του Netflix έφυγε από τη ζωή μετά από 12 ανακοπές...

Η 11χρονη βραζιλιάνα ηθοποιός και σταρ του Netflix, Μιλένα...

Ο Sakis τρέμει τη μετεμψύχωση

❱❱ Εξομολογήθηκε τη φοβία του να επιστρέψει στη ζωή αν δεν τελειοποιηθεί ως άνθρωπος

Ο Σάκης Ρουβάς πιστεύει στη μετεμψύχωση! Ο pop star βρέθηκε στο «εξομολογητήριο» της εκπομπής «After dark» και μίλησε στον Θέμη Γεωργαντά για θέματα για τα οποία ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε μιλήσει… Οπως για τη μεγάλη φοβία του, που δεν είναι άλλη από το ότι θα επιστρέψει σ’ αυτήν τη ζωή αν δεν τελειοποιηθεί ως άνθρωπος!

«Ο μεγάλος μου φόβος είναι ότι ίσως δεν προλάβω σ’ αυτή τη ζωή να κάνω αυτά που είναι απαραίτητα και να επιστρέψω» είπε αρχικά, με τον παρουσιαστή να του ζητά διευκρινίσεις.

«Επειδή πιστεύω στη μετεμψύχωση, νομίζω ότι, αν ολοκληρώσουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε σ’ αυτή τη ζωή, ίσως να μη χρειαστεί να επαναληφθεί αυτό το ταξίδι. Και ίσως το (επόμενο) ταξίδι που κάνουμε να είναι σε ένα άλλο μέρος, που θα έχει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον και περισσότερο χώρο για βελτίωση σ’ αυτό που λέμε ψυχή» είπε… «Μας έστειλες κανονικά» του απάντησε ο Θέμης Γεωργαντάς.

Κατά τη διάρκεια της εξομολόγησής του μίλησε και για άλλα θέματα, πιο… γήινα, όπως είναι το σεξ.

Αποκάλυψε ότι έχει συνευρεθεί ερωτικά μέσα στη θάλασσα και ότι, εκτός από το σεξ και το μπάνιο, απολαμβάνει να είναι γυμνός όταν κολυμπά!

«Είναι πολύ ωραίο να αισθάνεσαι το νερό να κυλά επάνω σου. Είναι πραγματικά απολαυστικό» είπε και ενημέρωσε τον φίλο του Θέμη ότι συνεχίζει να κολυμπά γυμνός και τώρα που τον ξέρουν όλοι, απλώς φροντίζει να είναι σε σημεία όπου δεν έχει κόσμο.

Sex με πολλή αγάπη

Στην ερώτηση του οικοδεσπότη τι είναι καλύτερο από το σεξ, ο Sakis ήταν αποστομωτικός: «Είναι να κάνεις σεξ με πάρα πολλή αγάπη. Με μια υπερβατική αίσθηση, με έναν υπερβατικό τρόπο. Οταν συμβαίνει αυτό, να χάνεις τον χρόνο, τον τόπο και να αισθάνεσαι ότι είσαι απόλυτα ενωμένος».

Εξετάζεται η πληροφορία ότι οι ρουβίτσες που παρακολουθούσαν την εκπομπή… έλιωσαν.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «ωραία των Αθηνών» ταξίδεψε στο χθες!

Αρωμα από το ελληνικό «The crown» είχε η εκδήλωση...

Πόπη Λάζου: Δείτε πώς είναι σήμερα η μοιραία γυναίκα του ελληνικού κινηματογράφου

Η Πόπη Λάζου υπήρξε η μοιραία γυναίκα του ελληνικού...

Τα πήρε όλα κι… έφυγε η Αθηνά Πολίτη

Από το Eliott Music House, στο θέατρο Παλλάς. H...

Η δήλωση του Ανδρέα Μικρούτσικου για το πρόωρο τέλος του «Πάμε Δανάη»

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» συνάντησε τον Ανδρέα...

Βάσω Λασκαράκη: Δείτε τη να διασκεδάζει με τους γονείς της μερικά χρόνια πριν

Πρόσφατα η Βάσω Λασκαράκη σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στους...

Η κομψή κυρία είναι μητέρα Ελληνίδας πρωταγωνίστριας

Η κομψή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα Ελληνίδας ηθοποιού. Πρόσφατα είχε τα γενέθλιά της και η κόρη της ήθελε ν

Η κατάθεση της Σοφίας Παυλίδου «καίει» τον Παπαγιάννη: «Με παρακαλούσε να τον βάλω αυτόφωρο»

Στα δικαστήρια συναντήθηκαν ξανά η Σοφία Παυλίδου με τον...
spot_img