Κυριακή, 30 Μαρτίου, 2025

H Σερέτι «κρατάει» τον Ντι Κάπριο λόγω… πεθεράς

Χωρίς να το θέλει, η Βιτόρια Σερέτι αποκάλυψε το...

Κοσμοπλημμύρα για την «Αγάπη μου πρώτη, τέλος και αρχή», με την Ολγα...

Με μια εξαιρετική sold out πρεμιέρα άρχισε η Ολγα...

«Απόρρητο» στη Θεσσαλονίκη

Το «Απόρρητο» (New constructive ethics) του Ivan Vyrypaev, σε...

Όλγα Βενέτη: «Η Δαλιδά είναι όλη μου η ζωή»

Το τραγούδι έπαιζε πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή της...

Οι κουμπάρες, ο Ιλιτζαλί και το σκάφος της χαράς

❱❱ Διακοπές… τσοκ γκιουζέλ με τον Ιλιτζαλί για Τανιμανίδη – Μπόμπα και Βερνίκου – Καμπουρίδη

Αυτό θα πει διακοπές… μπόμπα! Μπορεί τα τηλεοπτικά σχέδια του Σάκη Τανιμανίδη για τη νέα σεζόν να παραμένουν άγνωστα, ωστόσο ο δημοφιλής παρουσιαστής δεν έχει κρεμάσει τις… μαύρες πλερέζες!

Απεναντίας, κυκλοφορεί συνεχώς με summer outfits, απολαμβάνοντας ημέρες και νύχτες χλιδής στο «πριγκιπάτο» της Μυκόνου παρέα με το γυναικάκι του, τα κουμπαράκια τους και τον Τούρκο μεγιστάνα Aτζούν Ιλιτζαλί, με τον οποίο συνεργάστηκε τα τελευταία τρία χρόνια, ανεβάζοντας εντυπωσιακά τον αριθμό των τραπεζικών καταθέσεών του.

Με άλλα λόγια «ο μήνας έχει 9» για τον Mr. Survivor, όπως θα έλεγε κι ο σοφός λαός μας. Απόδειξη; Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που ανεβάζει… κατά ριπάς στο Instagram η όμορφη influencer σύζυγός του Χριστίνα Μπόμπα από τις ξένοιαστες διακοπές τους παρέα με το ζάπλουτο ζεύγος που τους πάντρεψε Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτο Καμπουρίδη.

Οι κουμπάρες

Φυσικά, οι δύο κουμπάρες πρωταγωνιστούν στις περισσότερες αναρτήσεις, ποζάροντας χαμογελαστές πάνω σε σκάφη την ώρα που δροσίζονται τρώγοντας καρπούζι.

Στη συντροφιά τους βρίσκεται, όμως, και ο Ιλιτζαλί, ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία να τους πηγαίνει βόλτες στα γύρω νησιά με το θηριώδες ταχύπλοό του.

Οπως αποκάλυψε πρόσφατα η «Espresso», ο Τανιμανίδης «έφαγε» πόρτα από τον Σκάι σε ό,τι αφορά την ταξιδιωτική εκπομπή με τη σύζυγό του που πρότεινε στο κανάλι, καθώς ο προϋπολογισμός της κρίθηκε απαγορευτικός για τον σταθμό. Κατά τ’ άλλα, ο Σάκης παραμένει στο… ασκέρι του Ιλιτζαλί, αφού έχει συμβόλαιο με την εταιρία του, όπως επίσης και ο Γιώργος Λιανός.

Το κακό, για τον Τανιμανίδη (και ευτυχώς για τους τηλεθεατές που φλόμωσαν με τουρκικές παραγωγές) είναι ότι ο Τούρκος παραγωγός δεν φαίνεται να τα βρίσκει με κανένα ελληνικό κανάλι, με αποτέλεσμα οι εκπομπές του να κινδυνεύουν να μείνουν… άστεγες. Το ίδιο και οι παρουσιαστές του!

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αθηνά Ωνάση: Αποστεωμένη και γερασμένη η «χρυσή» κληρονόμος σε γκαλά στην πόλη του φωτός

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, που αδιαμφισβήτητα τράβηξε την προσοχή...

Κρυφός λεσβιακός έρωτας στη showbiz

Μπορεί τα μάτια της κοινής γνώμης και της εγχώριας...

Πατούλης και Κοίλου στην εκκλησία με τον γιο για την ευχή

Το μωράκι του Γιώργου Πατούλη έγινε σαράντα ημερών και,...

Συνέβη στο Nox: Καυτό φιλί από Ρέμο

Με ένα τρυφερό φιλί στην Υβόννη ο Αντώνης Ρέμος...