Τρίτη, 6 Μαΐου, 2025

Πένθος για τη Σύλβια Δεληκούρα

Η Σύλβια Δεληκούρα περνάει δύσκολες στιγμές καθώς έχασε αγαπημένο...

Σάλος για τη συναυλία του Χρήστου Μάστορα στη Χειμάρρα – «Είναι προδότης»

«Ντροπή του. Θα γράψετε ότι η μάνα του Κατσίφα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 06 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε τα παιχνίδια κυριαρχίας, ακόμα κι αν έχει...

Η Νία Βαρντάλος μίλησε για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη

Η Νία Βαρντάλος παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Τετ...

Παράπονα Τσόρι

Ο αποκλεισμός του από το αποψινό ματς με τη Γιουνγκ Μπόις και η αντίδρασή του

Ο αποκλεισμός του από το αποψινό ματς με τη Γιουνγκ Μπόις και η αντίδρασή του

Ρεπορτάζ
Χάρης Δάντσης

Ο αποκλεισμός του Τσόρι Ντομίνγκες από την αποστολή του αποψινού (22.05, cosmote Sport 3) κρίσιμου αγώνα με τη Γιουνγκ Μπόις στο Καραϊσκάκη για το Γιουρόπα Λιγκ προκάλεσε την αντίδραση του 35χρονου μεσοεπιθετικού.
«Μην μπερδεύετε τη σιωπή μου με την άγνοια, την ηρεμία μου με την αποδοχή, την καλοσύνη μου με αδυναμία! Είμαι μαζί σας, περισσότερο από ποτέ. Σας στηρίζω για να κάνετε το μεγάλο βήμα. Πάμε, Ολυμπιακέ» ήταν το μήνυμα του Αργεντινού μαέστρου, ο οποίος είναι απογοητευμένος από τη μεταχείριση του προπονητή του (δεν τον έχει χρησιμοποιήσει καθόλου στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης).

Η τελευταία συμμετοχή του ήταν στις 26 Οκτωβρίου, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πλατανιά για το Κύπελλο. Εκτός αποστολής έμειναν ο Οσκαρ Καρντόσο, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα χτύπημα κάτω από το μάτι, που αποκόμισε στη διάρκεια του «διπλού», ο τραυματίας Στέφανος Καπίνο και οι Μάριν, Ρομαό, Σιόβας, Ντε lα Μπέγια.

Ενας βαθμός

Στην ομάδα του Πειραιά αρκεί ένας βαθμός για την εξασφάλιση της πρόκρισης στην επόμενη φάση, ωστόσο ο Πάουλο Μπέντο ξεκαθάρισε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου: «Προτεραιότητά μας είναι η νίκη και γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε. Θα κυνηγήσουμε τη νίκη έτσι ώστε να μπορέσουμε να προκριθούμε και για να έχουμε ζωντανές τις ελπίδες μας για την πρώτη θέση. Τα υπόλοιπα δεν τα έχουμε στο μυαλό μας».

Οσο για το αν τον προβληματίζει το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει να παίξει επίσημο ματς 18 ημέρες, υποστήριξε: «Δεν πιστεύω ότι μπορούμε να επηρεαστούμε από αυτήν την εξέλιξη. Δουλειά μου είναι να βρίσκω λύσεις στα προβλήματα».
Στο άλλο ματς του ομίλου θα αναμετρηθούν (18.00) Αστάνα – ΑΠΟΕΛ.

Η βαθμολογία: ΑΠΟΕΛ 9, Ολυμπιακός 7, Γιουνγκ Μπόις 4, Αστάνα 2.

Στο μεταξύ, τα τυπικά απομένουν για να επισημοποιηθεί ο γάμος Σιώπη – Ολυμπιακού. Ο 22χρονος μέσος του Πανιωνίου, εκτός απροόπτου, θα μείνει ως το καλοκαίρι και τη λήξη του συμβολαίου του στη Νέα Σμύρνη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Νιώθω ευγνώμων που η ζωή σε έφερε στον δρόμο μου», εξομολογήθηκε Ελληνίδα ηθοποιός

Τρελά ερωτευμένη δηλώνει γνωστή ηθοποιός με τον σύζυγό της...

Νεκρός στο σπίτι του ο «Μήτση» της Μαρινέλλας

Η είδηση, βγαλμένη από το αστυνομικό ρεπορτάζ για το...

Η «ωραία των Αθηνών» ταξίδεψε στο χθες!

Αρωμα από το ελληνικό «The crown» είχε η εκδήλωση...

Πένθος για τη Χριστίνα Αλεξανιάν

Δύσκολες ώρες περνάει η Χριστίνα Αλεξανιάν καθώς έχασε αγαπημένο της πρόσωπο.

Αθόρυβο «baby bloom» για τη δυναστεία Λαιμού

Οπως επιτάσσει το «old money», σεμνά, μακριά από φλας...

Υπουργός παντρεμένος θέλει εντυπωσιακή τραγουδίστρια!

Νέες παράνομες ερωτικές περιπέτειες για τον σεσημασμένο άπιστο υπουργό...

Αθηνά Οικονομάκου: Με εντυπωσιακό μαγιό στην παραλία με τα παιδιά της

Η Αθηνά Οικονομάκου το Σαββατοκύριακο με αφορμή την άνοδο...
spot_img