Κυριακή, 6 Απριλίου, 2025

«Dragon’s Den»: Πρεμιέρα απόψε στις 21:50

Το «Dragon’s Den Greece», το μεγαλύτερο reality επιχειρηματικότητας παγκοσμίως,...

Βλαβιανού και Παπαλάμπρου δίνουν «ρέστα» στη σκηνή του Μικρού Γκλόρια

Η Νικολέτα Βλαβιανού και η Μαρία Παπαλάμπρου συναντιούνται στη...

Νέα σειρά με Λεκάκη στη θέση της Κωνσταντίνου

Η δημοφιλής ηθοποιός Μαρία Λεκάκη θα πάρει τη θέση...

«Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά»: Το πτώμα του Γαβρήλου συνταράσσει την κοινωνία του...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά».Μάνη 1710: Το...

Φύλλο και φτερό η Πόρσε του πρώην της Nτάρια

«Φτερά» έκανε από το Κολωνάκι η λευκή Porsche Turbo που είχε στην ιδιοκτησία του ο κοσμικός επιχειρηματίας Γιώργος Ανδρεαδάκης, ένας από τους τέσσερις γιους του ιδιοκτήτη υπερπολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας στην Ελούντα της Κρήτης Μηνά Ανδρεαδάκη!

Ο γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας επιχειρηματίας κατήγγειλε ότι πάρκαρε την πανάκριβη λευκή Porsche Turbo στην οδό Κοσμά Μελωδού, στον Λυκαβηττό, την περασμένη Τετάρτη. Ωστόσο το πρωί της Παρασκευής διαπίστωσε ότι έλειπε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το πολυτελές αυτοκίνητο εντοπίστηκε κοντά σε καταυλισμό Ρομά στα Ανω Λιόσια.

Όμως, όπως αποκαλύπτει η «Espresso», οι αστυνομικοί το μόνο που βρήκαν ήταν το… σασί του αυτοκινήτου, καθώς οι δράστες της κλοπής είχαν κάνει… ανταλλακτικά όλα τα μέρη της πολυτελούς Porsche!

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια που διενεργεί έρευνα για να εξακριβώσει τα στοιχεία ταυτότητας των δραστών της κλοπής.

Το όνομα του Γιώργου Ανδρεαδάκη είχε απασχολήσει τα lifestyle έντυπα πριν από περίπου δύο χρόνια, την εποχή δηλαδή που η τότε σύντροφός του Ντάρια Τουρόβνικ συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο του «Survivor», στον Σκάι.

Στον Άγιο Δομίνικο

Το μοντέλο αναφερόταν συχνά σε εκείνον κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο, λέγοντας στους συμπαίκτες του πόσο πολύ του έλειπε. Μάλιστα, ο επιχειρηματίας ήταν αυτός που την υποδέχτηκε επί ελληνικού εδάφους, όταν η Ντάρια είχε κερδίσει στο reality το έπαθλο να επιστρέψει στην Ελλάδα για λίγες ώρες και να δει όποιον επιθυμούσε!

Το ζευγάρι συνέχισε την κοινή πορεία του και μετά το τέλος του «Survivor 2», με τους παπαράτσι να το απαθανατίζουν σε εξόδους του.

Η Ντάρια και ο Γιώργος γνωρίστηκαν μέσω μιας φωτογράφισης που είχε κάνει το μοντέλο στο ξενοδοχείο της οικογένειας Ανδρεαδάκη στην Κρήτη και -όπως έχει δηλώσει η ίδια- ταίριαξαν στον αυθορμητισμό και στην τρέλα, παρά τη μεγάλη διαφορά στην ηλικία τους.

Το love story τους, ωστόσο, δεν είχε την κατάληξη που περίμεναν όσοι τους γνώριζαν, αφού χώρισαν ξαφνικά τον περασμένο Απρίλιο, ύστερα από δυόμισι χρόνια σχέσης, ενώ το μοντέλο το επιβεβαίωσε ενάμιση μήνα αργότερα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Tο ελληνικό σεξοπάζαρο του Ντουμπάι

Μπορεί η ελληνική παροικία στο εμιράτο της χλιδής και...

Ευλαμπία Ρέβη και… ξερό ψωμί στον Σκάι

Πολλά έχουν ακουστεί για το τηλεοπτικό παρόν και μέλλον...

Ο Θοδωρής Μαραντίνης ζητάει 2.000 ευρώ διατροφή τον μήνα από την Σίσσυ Χρηστίδου

Δεν έχει τέλος ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει ανάμεσα...
spot_img