Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Λευτέρης Πανταζής: Όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί στο βιντεοκλίπ για το νέο...

Ο Λευτέρης Πανταζής παρουσιάζει το πιο ανεβαστικό «Block» του...

Η Στικούδη μετά τη Βιέννη, έκανε χαμό και στο EuroPride της Θεσσαλονίκης

«Καυτό» ήταν το... mermaid look το οποίο επέλεξε η...

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Μετά από αυτό που έπαθα, το καινούργιο ξεκίνημα για εμένα...

Η επιτυχημένη θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» ξεκίνησε την...

Η υπόσχεση της Μαγγίρα: «Ι’ll be back»

Την πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από...

Σταμάτης Φασουλής: «Έπρεπε να είμαι πιο αυστηρός με τον εαυτό μου»

«Φοβάμαι την κατάπτωση του σώματος και του πνεύματος, θα ήθελα να ‘φύγω’ πριν φτάσω σε αυτήν την κατάσταση»

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Σταμάτης Φασουλής στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Ο γνωστός ηθοποιός – σκηνοθέτης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πέρασμα του χρόνου, στην προσωπική του ζωή, αλλά και στην καλλιτεχνική του πορεία.

fasoulis01743

Στην αρχή της συνέντευξης, ο Σταμάτης Φασουλής αναφέρθηκε στην εξέλιξη του εαυτού του: «Αλλάζω καθημερινά ως άνθρωπος, κάποιες φορές και προς το χειρότερο. Άλλες φορές μένω έκπληκτος με κάτι που σκέφτομαι ενώ άλλες απογοητεύομαι. Η ειλικρίνεια δεν είναι πανάκεια. Η αλήθεια μπορεί να είναι κάποιες φορές δολοφονική. Σπάνια είμαι ειλικρινής με την έννοια της απόλυτης αλήθειας. Θέλω να ακούσω μια αλήθεια που θα με κάνει να προχωρήσω μπροστά, όχι μια που θα με καταρρακώσει».

fasoulis01741

Στη συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός – σκηνοθέτης πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να περιγράψω τον εαυτό μου ούτε με 1.013 λέξεις. Ο κόσμος έχει την ιδέα ότι είμαι γοητευτικά αντιπαθής. Όταν μπαίνω σε ένα εστιατόριο και θέλω να πάω στο τραπέζι μου, παίρνω βαθιές ανάσες, ξεφυσάω, σκέφτομαι τι θα πουν οι άλλοι. Νιώθω ότι κάθομαι και από πίσω μου θα κοιτάξουν τη φαλάκρα μου. Δεν είμαι άρρωστα ανασφαλής. Φοβάμαι την κατάπτωση του σώματος και του πνεύματος, θα ήθελα να ‘φύγω’ πριν φτάσω σε αυτήν την κατάσταση. Ακόμα δεν έχω κλάψει για τον θάνατο της μητέρας μου ενώ έχουν περάσει 21 χρόνια. Δεν μπόρεσα καν να πλησιάσω το φέρετρό της».

fasoulis0174

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Σταμάτης Φασουλής αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική του πορεία: «Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις επιθεώρηση στην Ελλάδα του 2024. Η αυτολογοκρισία είναι από τους κυριότερους λόγους της δυσκολίας. Στα χρόνια της δικτατορίας υπήρχαν 3 άτομα που μας λογόκριναν. Είναι τελείως διαφορετικό το να σε λογοκρίνουν άλλοι και το να λογοκρίνεις εσύ τον εαυτό σου. Φαντάζομαι θα έχω πολλά απωθημένα, χωρίς αυτά δεν μπορούμε να ζήσουμε. Θα ήμουν αχάριστος αν είχα επαγγελματικά απωθημένα. Μπορεί να δούλεψα πολύ αλλά ήμουν και τυχερός. Με βοήθησαν άνθρωποι από εκεί που δεν το περίμενα, χωρίς κανένα αντάλλαγμα».

fasoulis01742

«Δε με αγαπάω πάντα, δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον εαυτό μου. Θα μπορούσα να έχω κάνει καλύτερα κάποια πράγματα, με εμπόδισαν οι ευκολίες μου, η εξυπνάδα μου και ότι σπαταλήθηκα σε έρωτες. Έχω υποτιμήσει αλλά και υπερεκτιμήσει τον εαυτό μου, είμαι δειλό άτομο. Στο θέατρο μπορεί να τολμήσω αλλά στη ζωή μου όχι. Έπρεπε να είμαι πιο αυστηρός με τον εαυτό μου στον τρόπο που χειρίστηκα την καριέρα μου» ανέφερε στο τέλος ο γνωστός ηθοποιός – σκηνοθέτης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν θα πιστέψετε ποιος είναι ο πιτσιρικάς στη φωτογραφία δίπλα στον Γιάννη Μπέζο

Ο γνωστός πλέον ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία από τα...

Βασίλης Καΐλας: Το ιδιαίτερο δώρο που πήρε ο θρυλικός «λουστράκος» του σινεμά

Ενα κασελάκι σαν αυτό της ταινίας «Ο λουστράκος», που...

«Σατράπης» μπήκε για… χαρέμι στο «Power of Love»

Σάλο προκάλεσαν οι απόψεις που εξέφρασε για το γυναικείο...

Η τηλεοπτική επιστροφή της Ματίνας Νικολάου στο πλευρό του Μουτσινά

Mε τον Μουτσινά χεράκι χεράκι και τη νέα τηλεοπτική...

Αστραψαν τα φλας στο πάρτι γνωστής αλυσίδας επώνυμων ρούχων

Η Ελένη Τσολάκη, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο Γιάννης Αϊβάζης,...