Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Λευτέρης Πανταζής: Όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί στο βιντεοκλίπ για το νέο...

Ο Λευτέρης Πανταζής παρουσιάζει το πιο ανεβαστικό «Block» του...

Η Στικούδη μετά τη Βιέννη, έκανε χαμό και στο EuroPride της Θεσσαλονίκης

«Καυτό» ήταν το... mermaid look το οποίο επέλεξε η...

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Μετά από αυτό που έπαθα, το καινούργιο ξεκίνημα για εμένα...

Η επιτυχημένη θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» ξεκίνησε την...

Η υπόσχεση της Μαγγίρα: «Ι’ll be back»

Την πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από...

Φαίη Σκορδά: Τέσσερις ώρες δίνει το Mega στην παρουσιάστρια σε καθημερινή βάση

Σκορδά για «χόρταση»

Το νέο brand name του Mega είναι η Φαίη Σκορδά! Τέσσερις ώρες δίνει το μεγάλο κανάλι στη Σκορδά σε καθημερινή βάση, με έναν και μοναδικό σκοπό, να του ανεβάσει την τηλεθέαση! Μετά τις 5 Ιουλίου, οπότε τελειώνει και επίσημα την εκπομπή της στον Σκάι, η Σκορδά κατεβαίνει στο κανάλι της Συγγρού με αέρα βασίλισσας.

skorda1964

Σε ριζική αναδιάρθρωση του προγράμματος της πρωινής του ζώνης προχωρά το Mega εν όψει της έλευσης της Φαίης Σκορδά. Σύμφωνα με πληροφορίες, το σενάριο που εξετάζει πολύ σοβαρά το Mega είναι να μετακινήσει το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων στις 13.30, από τις 12.30 που βγαίνει στον αέρα σήμερα, απελευθερώνοντας έτσι περισσότερο χρόνο προς αξιοποίηση από την πλευρά της δημοφιλούς παρουσιάστριας.

skorda02054

Αν προχωρήσει, λοιπόν, η αλλαγή ώρας του μεσημεριανού δελτίου, πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η νέα εκπομπή της Φαίης Σκορδά θα έχει διάρκεια που θα αγγίζει τις τέσσερις ώρες. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του σταθμού, η Φαίη Σκορδά θα παραλαμβάνει τη σκυτάλη του προγράμματος από το «Κοινωνία ώρα Mega» στις 9.40 και θα την παραδίδει λίγο πριν από το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων στις 13.20. Στόχος της διευρυμένης διάρκειας του νέου πρωινού του Mega είναι να έχει περισσότερο χρόνο για εμπορικές τοποθετήσεις εκεί που η Φαίη έχει μεγάλη δυναμική.

skorda15054

Το «δυνατό χαρτί» της Φαίης Σκορδά είναι η προσέλκυση διαφημιζόμενων και γυναικείων brands, κάτι που το Mega επιθυμεί να εκμεταλλευτεί στο έπακρο, για να καλύψει το κενό στον τομέα των εμπορικών εσόδων που προέκυψε από την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη. Να σημειωθεί ότι στο πλευρό της Φαίης Σκορδά θα βρίσκεται ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Επειτα από στενό πρέσινγκ από τη Σκορδά και το κανάλι ο δημοσιογράφος αποφάσισε να παραμείνει στο κανάλι της Συγγρού και να βάλει τέλος στις συζητήσεις με τον ΑΝΤ1.

skorda180441

Οσον αφορά το υπόλοιπο πρόγραμμα του Mega, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη θα λένε την πρώτη «καλημέρα» στις 6.00 -αντί για τις 5.00- και μέχρι στις 9.40. Επιπλέον, με τη μετακίνηση του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων αλλάζουν τα δεδομένα και για τη Δανάη Μπάρκα, που θα βρεθεί στην «καρδιά» του μεσημεριού. Επειτα από τέσσερα χρόνια στην πρωινή ζώνη του Mega, η Δανάη Μπάρκα μετακινείται στη μεσημεριανή ζώνη. Η Μπάρκα θα παραλαμβάνει τη σκυτάλη αμέσως μετά το μεσημεριανό δελτίο με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου, γύρω στις 14.30, και για περίπου δύο ώρες, μέχρι το «Live news» του Νίκου Ευαγγελάτου.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν θα πιστέψετε ποιος είναι ο πιτσιρικάς στη φωτογραφία δίπλα στον Γιάννη Μπέζο

Ο γνωστός πλέον ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία από τα...

Βασίλης Καΐλας: Το ιδιαίτερο δώρο που πήρε ο θρυλικός «λουστράκος» του σινεμά

Ενα κασελάκι σαν αυτό της ταινίας «Ο λουστράκος», που...

«Σατράπης» μπήκε για… χαρέμι στο «Power of Love»

Σάλο προκάλεσαν οι απόψεις που εξέφρασε για το γυναικείο...

Η τηλεοπτική επιστροφή της Ματίνας Νικολάου στο πλευρό του Μουτσινά

Mε τον Μουτσινά χεράκι χεράκι και τη νέα τηλεοπτική...

Αστραψαν τα φλας στο πάρτι γνωστής αλυσίδας επώνυμων ρούχων

Η Ελένη Τσολάκη, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο Γιάννης Αϊβάζης,...