Τετάρτη, 14 Μαΐου, 2025

Έξαλλη η Τζίμα με τον Πρετεντέρη: «Θα ασχοληθούμε με τα Τέμπη για...

Η Ράνια Τζίμα ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Γιάννη...

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ποζάρει αγκαλιά με τη μητέρα του

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του...

Κοντά σε συνεργασία στο κέντρο Nox ο Χρήστος Μάστορας και Αντώνης Ρέμος

«Ψήνεται» συνεργασία ανάμεσα στον Χρήστο Μάστορα και τον Αντώνη...

Δώρο των Καταριανών στον Τραμπ ένα ιπτάμενο παλάτι

Χώροι που παραπέμπουν σε σουίτες ξενοδοχείων, ξύλινες επενδύσεις, δερμάτινα...

Γιάννα Τερζή: «Ο μπαμπάς μου είναι καλά»!

❱❱ Η κόρη του Πασχάλη Τερζή Γιάννα διαψεύδει ότι ο σπουδαίος τραγουδιστής είναι άρρωστος και μιλά για το live μουσικό ταξίδι της σε «Δύση, Ανατολή»Από την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Η Γιάννα Τερζή υπόσχεται να μας πάει ένα μουσικό ταξίδι σε «Δύση, Ανατολή», από την Τετάρτη 20 Μαρτίου!

Με αφετηρία το Faust, η τραγουδίστρια ξεκινά τις live εμφανίσεις της, φέρνοντας μαζί της το ηχόχρωμα από τα ταξίδια της στη Δύση, ενορχηστρωμένα με μελωδίες, κρουστά και σολιστικά όργανα της Ανατολής και τοποθετώντας σε όλο αυτό την ελληνική ψυχή της!

«Τρεις μήνες το ετοιμάζαμε πυρετωδώς και είναι πραγματικά ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι. Είναι ρίσκο, αλλά το πήρα γιατί είναι 100% εγώ. Το πρόγραμμα εμπεριέχει διασκευές ελληνικών και ξένων γνωστών τραγουδιών, δοσμένων με το δικό μου ύφος. Ολα όσα έζησα στην Αμερική, οι καταβολές μου, αυτά που αγαπώ, όλα εμπεριέχονται σε αυτό το live. Ενδεχομένως να φτιάξουμε και μία δισκογραφική δουλειά μέσα από αυτό» λέει στην «Espresso» η τραγουδίστρια για το πρόγραμμα που ετοίμασε με τους συνεργάτες της στην Prime One και τον Μιχάλη Μοσχού, που επιμελήθηκε το στήσιμο του concept, το οποίο περιέχει από τραγούδια της Beyoncé έως της Χαρούλας Αλεξίου και από ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια μέχρι διεθνείς r’n’b επιτυχίες.

Στη Eurovision

Η Γιάννα, που μας εκπροσώπησε στη Eurovision την περσινή χρονιά, μας μιλά και για τις φετινές εκπροσώπους Ελλάδας και Κύπρου Κατερίνα Ντούσκα και Τάμτα στον μουσικό διαγωνισμό. «Είναι και τα δύο πολύ καλά τραγούδια και έχουν γίνει ήδη επιτυχίες. Στέλνω τη συμπαράστασή μου και στις δύο διαγωνιζόμενες και τους εύχομαι καλή δύναμη και καλό κουράγιο! Κι αυτό γιατί είναι μία διαδικασία στην οποία υπερλειτουργείς» αναφέρει η γλυκιά τραγουδίστρια και δεν αρνείται να μας μιλήσει και για τον πατέρα της Πασχάλη Τερζή.

«Ο μπαμπάς μου είναι καλά και ζει τη ζωή του όπως ήθελε από χρόνια να ζήσει, αλλά δεν τον άφηνε η δουλειά! Εφυγε στο απόγειο της καριέρας του και αυτό το θεωρώ σωστό και έντιμο. Πρέπει να αποχωρεί κανείς στην επιτυχία. Το ότι λείπει στον κόσμο από τις πίστες το καταλαβαίνω. Και σε μένα λείπει. Ομως, ήταν καθαρά από επιλογή του. Και όλα αυτά που έχουν ακουστεί κατά καιρούς δεν ισχύουν» ξεκαθαρίζει η καλλιτέχνιδα, αναφερόμενη στις φήμες που κυκλοφορούν κατά καιρούς και θέλουν τον δημοφιλή τραγουδιστή να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Χρόνια πολλά» του Μάτσα στην Κεφαλογιάννη με αγωγή για το «χρυσό» φιλέτο των παιδιών τους

Ενα ανέντιμο «δώρο», σε... συσκευασία αγωγής, επεφύλασσε, όπως αποκαλύπτει...

Ο μεγαλοδικηγόρος των Αθηνών συχνά «εκτροχιάζεται» και ξεσπάει τα νεύρα του στις συντρόφους του

Είναι κοινό μυστικό στον δικηγορικό κόσμο (το σούσουρο και...

Η Μαριάννα Κουράκου ποζάρει στα 84 της παρέα με τις κόρες της

Η Μαριάννα Κουράκου υπήρξε σπουδαία πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου.Είχε...

Στο νοσοκομείο ο Πάνος Μιχαλόπουλος

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος τη Δευτέρα πήγε στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα που είχε. Τι συνέβη στον σπουδαίο ηθοποιό;

Κι όμως είναι γιαγιά! Ποια κυρία πήγε να διασκεδάσει στον Αργυρό με αποκαλυπτική εμφάνιση;

Η γνωστή κυρία «ντύθηκε» και πήγε να διασκεδάσει στο...
spot_img