Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Η Μπρίτνεϊ ήταν στην Ελλάδα

H Μπρίτνεϊ Σπίαρς επισκέφθηκε τη χώρα μας και δεν...

Μιμή Ντενίση σε καλοκαιρινό mood

Η Μιμή Ντενίση καλωσόρισε τον Ιούλιο φορώντας το μαγιό...

«Σασμός»: Ο Μαθιός στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Τα νέα για το μακελειό...

Κρατερός Κατσούλης: «Με τον γιο μου από όταν έγινε δυο ετών αρχίσαμε...

Ο Κρατερός Κατσούλης, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Happy...

«Σατράπης» μπήκε για… χαρέμι στο «Power of Love»

Σάλος με τις δηλώσεις του Κύπριου tiktoker Νίκου Πελετιέ στο reality του Ατζούν στον Σκάι

Σάλο προκάλεσαν οι απόψεις που εξέφρασε για το γυναικείο φύλο και τη θέση του στην κοινωνία παίκτης του νέου «Power of Love». Το χαρακτηρισμένο ως trash ερωτικό reality του Σκάι, σε παραγωγή Ατζούν Ιλιτζαλί, επέστρεψε στους δέκτες μας, με οικοδέσποινα την Κατερίνα Καραβάτου, δίνοντας, μεταξύ άλλων, τηλεοπτικό βήμα και στον 26χρονο Νίκο Πελετιέ, έναν tiktoker από την Κύπρο, ο οποίος δήλωσε πως η μόνη αποστολή της γυναίκας είναι να φροντίζει τον άντρα της και τα παιδιά της, συμπληρώνοντας ότι επιθυμία του είναι να αποκτήσει διψήφιο αριθμό τέκνων και ότι τρεις γυναίκες δεν του φτάνουν!

power love01743

Σε μια εποχή που η έμφυλη βία απασχολεί καθημερινά το αστυνομικό δελτίο στη χώρα μας, με εκατοντάδες γυναίκες να κακοποιούνται από τους συντρόφους τους και πολλές από αυτές να καταλήγουν νεκρές, οι ιθύνοντες του σταθμού του Φαλήρου και ο Τούρκος μεγαλοπαραγωγός θεώρησαν (προφανώς!) ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να ακούγονται τέτοιου είδους «μεσαιωνικές» και άκρως σεξιστικές απόψεις σε ένα πρόγραμμα της prime time ζώνης, που μπορεί να τύχει να το παρακολουθήσουν ακόμα και παιδιά.

power love0174

Ο Νίκος Πελετιέ, ένας από τους έξι άντρες που αναζητούν τον έρωτα στο «Power of Love», προκάλεσε αμέσως αρνητική εντύπωση, τόσο στο τηλεοπτικό κοινό όσο και σε κορίτσια του reality. «Είμαι 26 χρονών και είμαι από την Κύπρο. Είμαι ο καλύτερος προπονητής σχέσεων σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλάζω ζωές. Παίρνω έναν άνθρωπο που είναι σαν την πέτρα και τον μετατρέπω σε άγαλμα» σχολίασε αρχικά, με τρόπο υπερφίαλο στο εισαγωγικό του βίντεο. «Μπαίνω σε αυτό το παιχνίδι για να γνωρίσω ακόμα έναν έρωτα, γιατί στο μέλλον θέλω να έχω διψήφιο αριθμό παιδιών και τρεις γυναίκες δεν μου αρκούν. Η θέση της γυναίκας στην κοινωνία είναι μόνο μία: η ανατροφή των παιδιών της και η στήριξη προς τον σύζυγό της» τόνισε στη συνέχεια ο tiktoker, με τους 64.000 ακόλουθους, που δέχεται συχνά αναφορές στο προφίλ του λόγω του περιεχομένου των βίντεο που ποστάρει.

power love01741

Τι ήταν να τα ακούσουν όλα αυτά η Σωτηρία Δεμίρογλου και η Νίκη Παυλίδου. «Ξεκαβάλα και λίγο» σχολίασε η πρώτη, παρακολουθώντας τα λεγόμενά του. «Τώρα εγώ τι να πω; Οτι έχω δει αυτά που ανεβάζει στα social; Βέβαια, τότε είχε μαλλιά, τώρα δεν έχει. Εχω δει κάποια βιντεάκια του, οπότε είμαι πολύ επιφυλακτική. Θα ήθελα, ωστόσο, να τον γνωρίσω, να δω αν τα εννοεί όλα αυτά που λέει. Να πω ένα παράδειγμα; Είχε πει ότι η γυναίκα δεν πρέπει να έχει τρίχα από το αυτί και κάτω» πρόσθεσε. «Μου ήρθε… κεραμίδα, περίεργες απόψεις φαίνεται να έχει. Δεν μας ενθουσίασε, άρχισε με κίτρινη κάρτα, γιατί δεν συμφωνούμε με αυτά που λέει. Εγώ απορώ που πληρώνεται για να συμβουλεύσει. Εγώ έχω φάει bullying για την τριχοφυΐα μου» είπε, ξεσπώντας από την πλευρά της, η Νίκη Παυλίδου.

power love01742

Φυσικά οι αντιδράσεις στην πλατφόρμα X (πρώην twitter) ήταν πολύ πιο έντονες για τον Νίκο Πελετιέ, με κάποιους χρήστες να ανεβάζουν κι ένα βίντεό του από το tiktok, στο οποίο φαίνεται να μιλάει ακόμα πιο υποτιμητικά για το γυναικείο φύλο. Συγκεκριμένα, αποκαλεί τη γυναίκα «ζώον γένους θηλυκού», ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει πως «δεν έχει δικαίωμα ούτε το μενού από ένα εστιατόριο να διαβάζει». Φυσικά, δεν του… χαρίστηκαν, ούτε όμως και στον Σκάι που τον διάλεξε να συμμετάσχει στο reality. «Βάλανε τον σάικο μέσα; Δεν πάμε καλά, καθόλου καλά!» έγραψε ένας. «Είναι η δεύτερη φορά που σε reality του Σκάι συμμετέχει άνθρωπος που δεν έχει καθόλου όμορφες και σωστές απόψεις για τις γυναίκες. Επειτα από εκείνο στο ‘‘Big Brother’’. Και δεν αναφέρομαι καν σε τόσους τοξικούς, βλέπε Βαλάντης, που έχουμε δει στο ‘‘Survivor’’. Ντροπή μόνο!» σχολίασε άλλος.

«Η γυναίκα δεν πρέπει να κοιτάει τα μενού στα εστιατόρια. Θα αποφασίσει ο άντρας τι θα φάει! Η θέση της γυναίκας στην κοινωνία είναι μία: στην ανατροφή των παιδιών της και στη στήριξη του συζύγου της. Η δική σου θέση είναι στα σκουπίδια! Ουστ, βρε μαλάκα!» τον… στόλισε ένας τρίτος. «OΚ, είναι trash TV και θέλουμε το τζέρτζελο, δεν βλέπουμε εκπαιδευτική τηλεόραση, αλλά πιστεύω πως τέτοια άτομα σαν τον Πελετιέ, που αυτά που έχει πει στο TikTok είναι σχεδόν εγκληματικά, δεν θα έπρεπε να έχουν βήμα στην τηλεόραση, πουθενά» διαβάσαμε σε ακόμα ένα σχόλιο.

power love01744

Τηλεθέαση

Το χειρότερο ξεκίνημα στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen έκανε το «Power of Love» στην πρεμιέρα του, καταγράφοντας μονοψήφια νούμερα και στις δύο κατηγορίες. Στο δυναμικό κοινό, ο ποδοσφαιρικός αγώνας του Euro Ισπανία – Γεωργία σημείωσε μέσο όρο 31,6%, το σίριαλ «Ναυάγιο» 13,4% και το «Power of Love» 6,9%. Οσον αφορά το γενικό σύνολο, ο αγώνας Ισπανία – Γεωργία είχε μέσο όρο 28,9%, το «Ναυάγιο» 19,3% και το «Power of Love» 6,7%, τερματίζοντας κι εκεί τρίτο και… καταϊδρωμένο.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν θα πιστέψετε ποιος είναι ο πιτσιρικάς στη φωτογραφία δίπλα στον Γιάννη Μπέζο

Ο γνωστός πλέον ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία από τα...

Βασίλης Καΐλας: Το ιδιαίτερο δώρο που πήρε ο θρυλικός «λουστράκος» του σινεμά

Ενα κασελάκι σαν αυτό της ταινίας «Ο λουστράκος», που...

«Σατράπης» μπήκε για… χαρέμι στο «Power of Love»

Σάλο προκάλεσαν οι απόψεις που εξέφρασε για το γυναικείο...

Τι κρύβεται πίσω από τη μαφιόζικη εκτέλεση με 14 σφαίρες του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό

Την ώρα που το πανελλήνιο παρακολουθεί μουδιασμένο το νέο...

Η τηλεοπτική επιστροφή της Ματίνας Νικολάου στο πλευρό του Μουτσινά

Mε τον Μουτσινά χεράκι χεράκι και τη νέα τηλεοπτική...

Αστραψαν τα φλας στο πάρτι γνωστής αλυσίδας επώνυμων ρούχων

Η Ελένη Τσολάκη, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο Γιάννης Αϊβάζης,...