Τετάρτη, 23 Απριλίου, 2025

«Καλύτερα να είχα καεί κι εγώ μαζί τους»

Συντετριμμένος εμφανίστηκε στην απολογία του ο Ουκρανός οδηγός της...

H Ιωάννα Παππά αποκαλύπτει για τον ρόλο της: «Δεν θα έχει καλή...

Η Ιωάννα Παππά, η γοητευτική κοσμοπολίτισσα Κατρίν της σειράς...

Οι πέντε θεατρικές παραστάσεις που έκαναν απανωτά sold out τη φετινή σεζόν...

Πέντε θεατρικές παραστάσεις που κατέγραψαν απανωτά sold out τη...

Οταν η Δεβετζή βαπτίστηκε στον Ιορδάνη ποταμό Χρυσοπηγή – Ολυμπιάδα

Τη μέρα που βαπτίστηκε στον Ιορδάνη ποταμό Χρυσοπηγή -...

Ο ηθοποιός Χρήστος Βαλαβανίδης γλίτωσε στο παρά πέντε από την οργή της Ωκεανίδας

❱❱ Λίγο μετά την επιστροφή του από το θέατρο, δέντρο λόγω των θυελλωδών ανέμων καταπλάκωσε το αυτοκίνητό του! 
❱❱ Η Ωκεανίς θα συνεχίσει και σήμερα με δριμύ ψύχος, βροχές και έντονες καταιγίδες

«Πίτα» έγινε το αυτοκίνητο του αγαπημένου ηθοποιού Χρήστου Βαλαβανίδη, όταν το καταπλάκωσε ένα από τα πολλά δέντρα που σωριάστηκαν εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων της Ωκεανίδας.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου ο γνωστός ηθοποιός επέστρεψε από το θέατρο και άφησε το αυτοκίνητό του κοντά στο σπίτι του στο Παλαιό Ψυχικό. Οπως αποδείχθηκε, είχε άγιο, καθώς λίγο αργότερα το δέντρο κόπηκε από τον αέρα και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό του!

«Περιμένω να έρθουν από τον δήμο να το τεμαχίσουν για να διαπιστώσω στη συνέχεια τη ζημιά. Ευτυχώς με καλύπτει η ασφαλιστική εταιρία» δήλωσε στον ρεπόρτερ της «Espresso» Νίκο Νικόλιζα ο καταξιωμένος πρωταγωνιστής, που στάθηκε τυχερός.

Ριπές ανέμου

Η Ωκεανίς σάρωσε ολόκληρη τη χώρα, σπέρνοντας χιόνια, παγωνιά και θύελλες. Το τηλεφωνικό κέντρο των πυροσβεστικών υπηρεσιών πήρε φωτιά σχεδόν στο σύνολο της χώρας, αλλά και στην Αττική, καθώς οι άνεμοι γκρέμιζαν τα δέντρα και τις πινακίδες.


Χιόνια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Τα πορθμεία έκλεισαν και τα πλοία έδεσαν στα λιμάνια, καθώς οι ριπές του ανέμου έφταναν σε ταχύτητες ακόμα και άνω των 140 χλμ. την ώρα!


Τα χιόνια σκέπασαν και τις βάρκες στη Λήμνο

Η μάχη με τα εκχιονιστικά για να κρατηθούν ανοιχτοί οι δρόμοι ήταν πολύωρη στα ορεινά και τα ημιορεινά της χώρας. Σε αρκετές περιοχές το χιόνι άγγιξε το 1 μ. και το έστρωσε μέσα στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν οχήματα και άτομα. Στο σκοτάδι βυθίστηκαν περιοχές της ανατολικής Αττικής και της ορεινής Μαγνησίας, με τους τεχνικούς της ΔΕΗ να δίνουν αγώνα για να αποκαταστήσουν την ηλεκτροδότηση.

Kλειστά σχολεία

Οπως εκτιμούν οι μετεωρολόγοι, το ίδιο σκηνικό, με δριμύ ψύχος, βροχές και έντονες καταιγίδες, θα συνεχιστεί ως και σήμερα το απόγευμα σε Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Κρήτη και ιδιαίτερα στο δυτικό τμήμα της. Σε πολλές περιοχές, μεταξύ των οποίων και στην Αθήνα, οι Αρχές αποφάσισαν να μείνουν κλειστά τα σχολεία για να μην προκύψουν προβλήματα με μαθητές. Από σήμερα το βράδυ αναμένεται βελτίωση, η οποία ωστόσο θα είναι πρόσκαιρη, καθώς την Τετάρτη αναμένεται νέος γύρος χιονοπτώσεων στα ορεινά.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι γνωστοί θαμώνες στο νησί των ανέμων, γλέντι με Λε-Πα μέχρι το ξημέρωμα

Σούβλες με φόντο τη θάλασσα, βόλτες στα κοσμικά Ματογιάννια...

Tο Πάσχα των καρτέλ με εισαγόμενους «Ελ Τσάπο»: Εκτέλεση σε ζωντανή μετάδοση του «Φαραώ της Κόκας»

Φόνοι κατά... παραγγελία επί ελληνικού εδάφους ανάμεσα σε φατρίες...

Δεν τους… χωρούσε η Ελλάδα και «την έκαναν»

Το πρώτο τους Πάσχα ως ζευγάρι πέρασαν στη Νέα...

Το… «ωραιότερο Πάσχα του κόσμου» με sold out Λευτέρη Πανταζή στο Sea Satin της Μυκόνου

Ταραχή στο νησί των ανέμων θα φέρει ο Λευτέρης...

«Κροτίδες» Αργυρού στο Ντουμπάι

Τα «Ελεύθερος», «Αθήνα μου» και άλλες μεγάλες επιτυχίες του...

Στέφανη Κρασσά: Ανεβαίνει γολγοθά αλλά… δεν λυγίζει

Ανέβηκε τον δικό της γολγοθά, αλλά δεν λύγισε. Η...
spot_img
spot_img