Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

MadWalk 2025: H μόδα χόρεψε στον ρυθμό του “Ατελιέ” στο act του...

Η πιο πολυσυζητημένη βραδιά μόδας, όπου η υψηλή αισθητική...

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Για γέλια και για κλάματα

❱❱ Νέος πρόεδρος της Ουκρανίας με 73%, αλλά χωρίς ίχνος πολιτικής εμπειρίας ο κωμικός ηθοποιός Βολόντιμιρ Ζελένσκι!

Κωμικός ηθοποιός, με μηδενική πείρα στην πολιτική και ασαφές πολιτικό πρόγραμμα είναι ο νέος πρόεδρος της Ουκρανίας.

Σε μια από τις σπάνιες περιπτώσεις που η ζωή μιμείται την τηλεόραση, ο 41χρονος Βολόντιμιρ Ζελένσκι, η πιο στενή σχέση του οποίου με την πολιτική είναι η ενσάρκωση ενός δασκάλου που γίνεται πρόεδρος στη δημοφιλή ουκρανική τηλεοπτική σειρά «Υπηρέτης του λαού», επικράτησε του πολιτικού αντιπάλου του Πέτρο Ποροσένκο, συγκεντρώνοντας το 73% των ψήφων, ποσοστό που δεν έχει αποσπάσει κανένας άλλος υποψήφιος στην πρόσφατη ιστορία της χώρας.

Και όλα αυτά, χωρίς καν προεκλογική εκστρατεία. Ο «Ζε», όπως τον αποκαλούν οι φαν του, δεν διένειμε φυλλάδια και δεν έδωσε πολλές συνεντεύξεις, ενώ «έστησε» τον Ποροσένκο στο προγραμματισμένο τηλεοπτικό debate, αφήνοντας κενό το δικό του πόντιουμ επειδή δεν συμφωνούσε με την ώρα και τη μέρα.

Η δική του «λιτή» καμπάνια απαρτιζόταν ουσιαστικά μόνο από αναρτήσεις σε YouYube και Instagram, όπου μετρά 3.800.000 followers, υποσχόμενος γενικά και απροσδιόριστα πάταξη της διαφθοράς, διατήρηση της δυτικής πορείας της χώρας και τέλος στη διαμάχη με τη Ρωσία.

Στενή συνεργασία

Οι επικριτές του υποστηρίζουν ωστόσο ότι η νίκη του οφείλεται στη στενή συνεργασία του με τον ισχυρό ολιγάρχη Ιχόρ Κολομόισκι, στο τηλεοπτικό κανάλι του οποίου προβάλλεται η σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί. Ο Ζελένσκι σπούδασε νομική, αλλά στην πορεία τον κέρδισε η υποκριτική. Εγινε γνωστός στο ευρύ κοινό το 2006 από την ουκρανική βερσιόν του «Dancing with the stars», ενώ λίγο καιρό αργότερα ίδρυσε την εταιρία παραγωγής Kvartal 95, η οποία γύρισε τρεις κύκλους της τηλεοπτικής σειράς «Υπηρέτης του λαού» και μια ταινία βασισμένη σε αυτή. Το ίδιο όνομα επέλεξε και για το πολιτικό κόμμα που σύστησε.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα