Παρασκευή, 9 Μαΐου, 2025

Έγκυος η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου – Η ανακοίνωσή της στο instagram

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με ένα...

Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Η νέα πρέσβης σε prive πάρτι με τον Αργυρό, σε...

Προτού ακόμη πατήσει το πόδι της στην Ελλάδα, η...

«Μήνυμα» του Λάζαρη σε δημοσιογράφους και φωτογράφους για τον γάμο του με...

Pre wedding εξώδικο από τον επιχειρηματία Σπύρο Λάζαρη, ο...

Στην τελική ευθεία Παπαρίζου – Μαυρίδης για το ξεκαθάρισμα της μεζονέτας στη...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», η...

«Ατυχη στιγμή» με 102 νεκρούς

❱❱ Ούτε τώρα ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε συγγνώμη για τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς στο ΜάτιΑμετανόητος παραμένει ο πρωθυπουργός για την τραγωδία στο Μάτι, την οποία χαρακτήρισε ανερυθρίαστα «άτυχη στιγμή», δίχως να ζητήσει συγγνώμη. 

Εναν χρόνο μετά τη φονική πυρκαγιά, που κόστισε τη ζωή σε 102 συνανθρώπους μας, ο Αλέξης Τσίπρας -που έχει πάρει σβάρνα τα κανάλια, τις εφημερίδες και τα σάιτ-, σε μια ακόμη συνέντευξή του, στον ιστότοπο popaganda.gr, δήλωσε επί λέξει:
«Είχαμε φυσικά και άτυχες στιγμές. Το Μάτι, ας πούμε. Το οποίο δεν παύει να είναι μια φυσική καταστροφή που έχει τύχει και σε προηγούμενες κυβερνήσεις, όπως συνέβη με τις πυρκαγιές στην Πελοπόννησο το 2007».

Επιμονή

Δεν είναι η πρώτη φορά που κυβερνητικό στέλεχος τα ρίχνει στην… κακιά ώρα, καθώς σε ανάλογη δήλωση είχε προβεί η πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, κάνοντας λόγο «για στραβή, που έτυχε στη βάρδιά μας». Ωστόσο, προκαλεί το κοινό αίσθημα η επιμονή του πρωθυπουργού να μην αναλαμβάνει την ευθύνη για τα τραγικά λάθη εκείνων των ημερών και την αδιανόητη επικοινωνιακή τακτική που ακολουθήθηκε.

Σε ερώτηση αν, εξαιτίας ακριβώς αυτών των επικοινωνιακών χειρισμών, «έσπασε» ο συναισθηματικός δεσμός που είχαν οι ψηφοφόροι του 2012 και του 2015, παραδέχθηκε μεν ότι έγιναν λάθη, ωστόσο τα απέδωσε στην… αγωνία και τη στενοχώρια από το μέγεθος της καταστροφής.

Στην ίδια συνέντευξη, μάλιστα, αναφέρθηκε και στην υπόθεση Novartis, αποκαλώντας την «καραμπινάτη απόδειξη ότι πήραμε την κυβέρνηση, αλλά όχι την εξουσία. Εκεί που μας χρωστούσαν, τώρα θέλουν να μας πάρουν και το βόδι» πρόσθεσε, απαντώντας στις αιτιάσεις περί σκευωρίας.

Την ίδια ώρα, ο πρωθυπουργός υποστήριξε πως το 24% που έλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αμελητέο ποσοστό και ότι το κόμμα του «ακόμα απολαμβάνει την απλόχερη στήριξη που του χαρίζει η ελληνική κοινωνία». Οταν ρωτήθηκε αν «έρχεται να κυβερνήσει ο κακός Δρακουμέλ», απάντησε «δεν ξέρω αν έρχεται ο Δρακουμέλ, πάντως ο μπαρμπα- Στρουμφ δεν έρχεται. Να είστε σίγουροι γι’ αυτό».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γνωστός τραγουδιστής βίαζε καμαριέρες με συνεργό τη σύζυγό του

Η αγωγή, με την οποία οι γυναίκες διεκδικούν από τον τραγουδιστή αποζημίωση πάνω από 44.000.000 ευρώ,

Η «ωραία των Αθηνών» ταξίδεψε στο χθες!

Αρωμα από το ελληνικό «The crown» είχε η εκδήλωση...

Τα πήρε όλα κι… έφυγε η Αθηνά Πολίτη

Από το Eliott Music House, στο θέατρο Παλλάς. H...

Βάσω Λασκαράκη: Δείτε τη να διασκεδάζει με τους γονείς της μερικά χρόνια πριν

Πρόσφατα η Βάσω Λασκαράκη σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στους...

Πόπη Λάζου: Δείτε πώς είναι σήμερα η μοιραία γυναίκα του ελληνικού κινηματογράφου

Η Πόπη Λάζου υπήρξε η μοιραία γυναίκα του ελληνικού...

Δανάη Μπάρκα: «Καλύτερα επαναλήψεις παρά την εκπομπή της» είπαν οι ιθύνοντες του καναλιού

Τιμωρήθηκε για την αλαζονική συμπεριφορά της αλλά και για...

Το φλερτ στην Αθηναΐδα Νέγκα από καλεσμένο της: «Σε κοίταγα και λίγο χάθηκα»

Ποιος γνωστός κύριος της σόουμπιζ σε συνέντευξή του έκανε αυτές τις δηλώσεις σχετικά με το πού βρίσκει τη χαρά στη ζωή του
spot_img