Παρασκευή, 28 Μαρτίου, 2025

Στη φυλακή οι τρεις γυναίκες που κατηγορούνται για τον φόνο της Φαίης...

Αυλαία με ισόβια και πολυετείς καθείρξεις έπεσε χθες στη...

«Grand Hotel»: Η Αλίκη προσπαθεί να πείσει τον Νικόλα να επιστρέψει στο...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Grand Hotel».Η Αλίκη προσπαθεί να πείσει...

Πάνος Βλάχος και Εξηνταβελώνη δίνουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση που πέρασε...

Ξανά μαζί είναι η Νατάσα Εξηνταβελώνη και ο Πάνος...

Ο επιδειξίας Φιλιππίδης και ο τσιλιαδόρος Μπιμπίλας!

«Κεραυνούς» στον Πέτρο Φιλιππίδη έριξε χθες η Εβελίνα Παπούλια,...

«Εγδυσαν» τον Πολύδωρα

❱❱«Ποντικοί» μπούκαραν στο πατρικό του στην Ηλεία και άρπαξαν χρηματοκιβώτιο με λεφτά και κοσμήματαΑπό τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Οδυνηρή δοκιμασία περίμενε τον πρώην πρόεδρο της Βουλής και πρώην υπουργό Βύρωνα Πολύδωρα, καθώς «ποντικοί» εισέβαλαν στο σπίτι του στη Φιγάλεια της Ηλείας και άρπαξαν ένα χρηματοκιβώτιο με χρήματα και κοσμήματα.

Χάρη στην άμεση αντίδρασή της, η Αστυνομία κατάφερε να ταυτοποιήσει τους δύο δράστες και να συλλάβει τον έναν από αυτούς, έναν 39χρονο Ρομά, ενώ αναζητείται ο 22χρονος συνεργός του.

Η κλοπή σημειώθηκε το πρωί της γιορτής της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στις 6 Αυγούστου. Οι δύο κακοποιοί, που γνώριζαν την ύπαρξη του χρηματοκιβωτίου, παρακολουθούσαν το πατρικό σπίτι και εξοχικό του πρώην υπουργού Δημόσιας Τάξης Βύρωνα Πολύδωρα, περιμένοντας ότι θα πήγαινε μαζί με την οικογένειά του στην εκκλησία για τη θεία λειτουργία.

Μόλις έφυγαν, παραβίασαν εύκολα με ειδικά εργαλεία την κεντρική πόρτα του σπιτιού, που δεν διαθέτει συναγερμό ή άλλα συστήματα ασφαλείας.

Εψαξαν ανενόχλητοι όλους τους χώρους και ανακάλυψαν στο γραφείο του κ. Πολύδωρα το μικρό εντοιχισμένο χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό, κοσμήματα και χρυσαφικά, αλλά και προσωπικά έγγραφα του γνωστού πολιτικού.

Οι δύο Ρομά φόρτωσαν το χρηματοκιβώτιο σε ένα αγροτικό φορτηγάκι μάρκας Mazda και διέφυγαν με κατεύθυνση προς τη Μεσσηνία. Ομως, τους είδε ένας γείτονας του κ. Πολύδωρα, ο οποίος συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία.

Από τον αριθμό προέκυψε ότι το φορτηγάκι ανήκει στον 39χρονο, ο οποίος είναι σεσημασμένος για κλοπές και ληστείες στη Μεσσηνία, ενώ φαινόταν να διαμένει σε καταυλισμό Ρομά στη Μεσσήνη.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου έστησαν επιχείρηση στον συγκεκριμένο καταυλισμό και συνέλαβαν τον 39χρονο. Ομως, διέφυγε ο 22χρονος συνεργός του, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα έχει μαζί του τα χρήματα και τα χρυσαφικά που άρπαξαν από το χρηματοκιβώτιο του Βύρωνα Πολύδωρα, καθώς στην κατοχή του συλληφθέντος δεν βρέθηκαν τα κλοπιμαία.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κρυφός λεσβιακός έρωτας στη showbiz

Μπορεί τα μάτια της κοινής γνώμης και της εγχώριας...

Gay bar «ναυάγιο» για διοικητή τμήματος της ΓΑΔΑ

Στο «βερολινέζικο» γκέι κλαμπ της κακόφημης πλατείας Βάθη, με...

Μέχρι και ο Ρέμος ενθουσιάστηκε από την άφιξη της sexy και ελεύθερης Θεοδωροπούλου στο NOX!

Μια σεξοβόμβα... έσκασε μύτη στο Nox κάνοντας πολλά ζευγάρια...

Ερωτας, μπακαλιάρος & μωράκι για Παυλίνα Βουλγαράκη

Με την οικογένειά της και τον σύντροφό της ζωής...

Πάταγος με το ντουέτο Φουρέιρα και Μάστορα

«Σαρώνει» το ντουέτο της Ελένης Φουρέιρα με τον Χρήστο...

Πατούλης και Κοίλου στην εκκλησία με τον γιο για την ευχή

Το μωράκι του Γιώργου Πατούλη έγινε σαράντα ημερών και,...

Η «Espresso» τσάκωσε την Μπέττυ Αρβανίτη και τον σύζυγό της σε μεζεδοπωλείο στη Φωκίωνος Νέγρη

Βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της Βασίλη Πουλαντζά πραγματοποίησε...