Τετάρτη, 23 Απριλίου, 2025

Γιατί «έσκασε» έπειτα από χρόνια από τον θάνατο της Σωτηρίας Μπέλλου δικαστικό...

Δικαστικό θρίλερ 28 ετών της μεγάλης ρεμπέτισσας Σωτηρίας Μπέλλου...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 23 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Είστε πανέτοιμοι να διαπραγματευτείτε τους όρους που θα...

«Καλύτερα να είχα καεί κι εγώ μαζί τους»

Συντετριμμένος εμφανίστηκε στην απολογία του ο Ουκρανός οδηγός της...

H Ιωάννα Παππά αποκαλύπτει για τον ρόλο της: «Δεν θα έχει καλή...

Η Ιωάννα Παππά, η γοητευτική κοσμοπολίτισσα Κατρίν της σειράς...

Την έκοψε στα δύο

Αδιανόητος θάνατος 25χρονης σε ασανσέρ νοσοκομείου! Μόλις είχε γεννήσει το παιδί της

Αδιανόητος θάνατος 25χρονης σε ασανσέρ νοσοκομείου! Μόλις είχε γεννήσει το παιδί της 

Σαν βγαλμένος από ταινία τρόμου μοιάζει ο θάνατος γυναίκας, που μόλις είχε φέρει στη ζωή το παιδί της, σε νοσοκομείο της Ισπανίας.

Το ασανσέρ στο οποίο την έβαζαν ενώ βρισκόταν στο φορείο άρχισε να λειτουργεί ξαφνικά, κόβοντας το κορμί της στα δύο!

Η 25χρονη Ρότσιο Κορτές Νούνιες, που ζούσε στην Ντος Χερμάνας με τον σύζυγό της Χοσέ Γκασπάρ και τις δύο κόρες τους, γέννησε την τρίτη κόρη τους με καισαρική στο Νοσοκομείο Βάλμε της Σεβίλης. Οι γιατροί μετέφεραν επειγόντως το μωρό σε άλλο νοσοκομείο, καθώς γεννήθηκε με μικρό πρόβλημα στην καρδιά, και αυτό ήταν που το έσωσε, καθώς συνήθως τα μωρά μεταφέρονται στην αγκαλιά της μητέρας τους.

Οι νοσοκόμοι τοποθέτησαν τη Νούνιες σε φορείο για να τη μεταφέρουν από τον δεύτερο όροφο, όπου βρίσκονται τα χειρουργεία, στη μαιευτική μονάδα του νοσοκομείου στον τρίτο όροφο. Την ώρα που την έβαζαν στο ασανσέρ, ο σύζυγός της άκουσε «έναν πολύ δυνατό ήχο, σαν έκρηξη» να έρχεται από αυτό.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι το ασανσέρ άρχισε ξαφνικά να λειτουργεί χωρίς να κλείσουν οι πόρτες και χωρίς να προλάβουν οι νοσοκόμοι να αφαιρέσουν το φορείο, παγιδεύοντας την Νούνιες στο ψηλότερο σημείο και κόβοντάς την στα δύο. Η υπεύθυνη για θέματα υγείας της περιφέρειας Μαρίνα Αλβαρεζ δήλωσε ότι η τραγωδία συνέβη εξαιτίας «ασυνήθιστης κίνησης» του ασανσέρ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι γνωστοί θαμώνες στο νησί των ανέμων, γλέντι με Λε-Πα μέχρι το ξημέρωμα

Σούβλες με φόντο τη θάλασσα, βόλτες στα κοσμικά Ματογιάννια...

Tο Πάσχα των καρτέλ με εισαγόμενους «Ελ Τσάπο»: Εκτέλεση σε ζωντανή μετάδοση του «Φαραώ της Κόκας»

Φόνοι κατά... παραγγελία επί ελληνικού εδάφους ανάμεσα σε φατρίες...

Δεν τους… χωρούσε η Ελλάδα και «την έκαναν»

Το πρώτο τους Πάσχα ως ζευγάρι πέρασαν στη Νέα...

Το… «ωραιότερο Πάσχα του κόσμου» με sold out Λευτέρη Πανταζή στο Sea Satin της Μυκόνου

Ταραχή στο νησί των ανέμων θα φέρει ο Λευτέρης...

«Κροτίδες» Αργυρού στο Ντουμπάι

Τα «Ελεύθερος», «Αθήνα μου» και άλλες μεγάλες επιτυχίες του...
spot_img
spot_img