Κυριακή, 6 Απριλίου, 2025

«Dragon’s Den»: Πρεμιέρα απόψε στις 21:50

Το «Dragon’s Den Greece», το μεγαλύτερο reality επιχειρηματικότητας παγκοσμίως,...

Βλαβιανού και Παπαλάμπρου δίνουν «ρέστα» στη σκηνή του Μικρού Γκλόρια

Η Νικολέτα Βλαβιανού και η Μαρία Παπαλάμπρου συναντιούνται στη...

Νέα σειρά με Λεκάκη στη θέση της Κωνσταντίνου

Η δημοφιλής ηθοποιός Μαρία Λεκάκη θα πάρει τη θέση...

«Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά»: Το πτώμα του Γαβρήλου συνταράσσει την κοινωνία του...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά».Μάνη 1710: Το...

Μπροστά στους αστυνομικούς οι τρεις για τον βιασμό της Ελένης το 2017

❱❱ Καλείται να τους αναγνωρίσει η μάρτυρας που ήταν τη μοιραία βραδιά μαζί με την άτυχη φοιτήτρια σε μπαράκιΡαγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, καθώς την Τετάρτη πέρασαν το κατώφλι της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου οι τρεις νεαροί που φέρεται ότι βίασαν την αδικοχαμένη φοιτήτρια έναν χρόνο πριν από την άγρια δολοφονία της και τράβηξαν βίντεο, με το οποίο την εκβίαζαν!

Ο 19χρονος -17 ετών τότε- και οι δύο φίλοι του, ηλικίας 22 και 23 χρόνων, που φέρεται ότι κακοποίησαν την άτυχη Ελένη Τοπαλούδη τον Νοέμβριο του 2017, παρουσιάστηκαν με τον δικηγόρο τους στο πλαίσιο της αυτοτελούς προκαταρκτικής έρευνας που διενεργείται προκειμένου να διερευνηθεί αν έχουν τελεστεί τα αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα του βιασμού και της παράνομης βιντεοσκόπησης. Για τους τρεις νεαρούς από το δημοτικό διαμέρισμα Αρχαγγέλου είχε δώσει κατάθεση μια φίλη της αδικοχαμένης Ελένης, που διασκέδαζε μαζί της την ημέρα που συνέβησαν όλα.

Ετσι, οι φερόμενοι ως δράστες φωτογραφήθηκαν από τους αστυνομικούς για να διαπιστωθεί αν η μάρτυρας που θα κληθεί για νέα κατάθεση θα τους αναγνωρίσει ως τα άτομα μαζί με τα οποία αποχώρησαν από νυχτερινό κέντρο της μεσαιωνικής πόλης. Αν συμβεί αυτό, αναμένεται να κληθούν και οι τρεις να δώσουν ανωμοτί κατάθεση.

Το κουβάρι του βιασμού της 21χρονης Ελένης το 2017 άρχισε να ξετυλίγεται όταν η μητέρα της Κούλα Αρμουτίδου – Τοπαλούδη κατονόμασε στην κατάθεσή της στην ανακρίτρια Ρόδου δύο από τα τρία άτομα που την κακοποίησαν. Στη συνέχεια οι άνδρες της Ασφαλείας κατάφεραν να ταυτοποιήσουν και τον τρίτο νεαρό που εμπλέκεται στον βιασμό της άτυχης φοιτήτριας.

Ζήτησε βοήθεια

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν όσα ισχυρίστηκε την περασμένη Παρασκευή στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ρόδου η 22χρονη φίλη της Ελένης Τοπαλούδη, που την είχε συνοδεύσει στην Αστυνομία, όταν ζήτησε βοήθεια για να μη διαρρεύσει στο διαδίκτυο το βίντεο της σεξουαλικής κακοποίησης. Οπως είπε, διασκέδαζαν σε ένα «ελληνάδικο» στη μεσαιωνική πόλη όταν κάποια στιγμή η 21χρονη φοιτήτρια πλησίασε τους τρεις Ροδίτες και τους προσκάλεσε να καθίσουν μαζί τους. Αφού κατανάλωσαν αρκετή ποσότητα αλκοόλ, αναχώρησαν τα ξημερώματα με το αυτοκίνητο των αγοριών και μέσα εκεί η 21χρονη φιλήθηκε με τον 17χρονο.

Στη συνέχεια οι νεαροί άφησαν την 22χρονη στο σπίτι της και συνέχισαν για το διαμέρισμα της 21χρονης Ελένης. Οταν η μάρτυρας ξανασυναντήθηκε με την Ελένη, της εκμυστηρεύτηκε πως συνευρέθηκε ερωτικά με τον ανήλικο στην τουαλέτα και την πράξη κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο ο ένας από τους δύο άλλους νέους. Παράλληλα, ισχυρίστηκε ότι η Τοπαλούδη τής είχε μεταφέρει ότι είχε επαφή και με τους άλλους δύο, ενώ σε ακόμη δύο φίλες της είχε πει ότι την είχαν βιάσει.

Καθοριστικά για την πορεία των ερευνών στάθηκαν επίσης όσα κατέθεσαν οι φίλες της 21χρονης ενώπιον των ανακριτικών υπαλλήλων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου. Σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», μία από αυτές, ηλικίας 24 χρόνων, ανέφερε στις 3 Δεκεμβρίου του 2018 ότι η Ελένη «φοβόταν τρία άτομα που εμπλέκονταν σε μια υπόθεση βιασμού εναντίον της».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Tο ελληνικό σεξοπάζαρο του Ντουμπάι

Μπορεί η ελληνική παροικία στο εμιράτο της χλιδής και...

Ευλαμπία Ρέβη και… ξερό ψωμί στον Σκάι

Πολλά έχουν ακουστεί για το τηλεοπτικό παρόν και μέλλον...

Ο Θοδωρής Μαραντίνης ζητάει 2.000 ευρώ διατροφή τον μήνα από την Σίσσυ Χρηστίδου

Δεν έχει τέλος ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει ανάμεσα...

Η έξοδος του Φουστάνου με τη Βασιλάκη, που μαρτυρά ότι το ζευγάρι είναι ξανά μαζί

Δεν κράτησε πολύ ο χωρισμός τους, αφού ο Ανδρέας...
spot_img