Παρασκευή, 28 Μαρτίου, 2025

Οι… προχωρημένες συζητήσεις της Δρούζα με την ΕΡΤ κατέληξαν σε ναυάγιο

Δεν πάει η Αννα Δρούζα στην ΕΡΤ! Aν και...

«Εντοπίστηκε βάρκα…» – Το συγκλονιστικό βιβλίο της Μαρίας Φαφαλιού κυκλοφορεί στις 2...

Το νέο συγκλονιστικό βιβλίο της Μαρία Φαφαλιού με επίκεντρο...

Κατερίνα Καινούργιου: Η παρουσιάστρια φεύγει από την «ομπρέλα» του Κοκλώνη και κάνει...

Η Κατερίνα Καινούργιου κάτω από την ομπρέλα του Alpha...

Η Μαγγίρα μίλησε για το διαζύγιο από τον ΑΝΤ1!

Για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1 μίλησε για...

Σόλο στον μήνα του μέλιτος!

❱❱ Νιόπαντροι σε παράκρουση! Η νέα μόδα επιτάσσει να πηγαίνουν χωριστά διακοπές μετά τον γάμο τους«Πιο καλή η μοναξιά» λέει το τραγούδι. «Μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα» λέει ο θυμόσοφος λαός. Ετσι, και η νέα τάση στο μεταγαμήλιο ταξίδι είναι μεν μήνας του μέλιτος, αλλά όχι για δυο. 

Το honeymoon γίνεται όλο πιο συχνά πια solomoon ή unimoon, αφού τα νέα ζευγάρια επιλέγουν να ταξιδεύσουν κατά μόνας -κυρίως- για να μη χρειάζεται να συμβιβάσουν ασυμβίβαστες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ηδη υπάρχουν σχεδόν 1.500 δημοσιεύσεις με το hashtag #solomoon στο Instagram αλλά και ζευγάρια έτοιμα να μιλήσουν ανοιχτά γι’ αυτήν την επιλογή τους.

«Κανείς από τους δυο μας δεν ήθελε να είναι εκεί που ήθελε ο άλλος» δήλωσε πρόσφατα στους «New York Times» η 37χρονη Ιρέν Ο’ Μπράιεν από το Δουβλίνο εξηγώντας για το solomoon που έκανε το 2016, αφού παντρεύτηκε τον Μελ Μακλέιν. Η Ιρέν, στιλίστρια και συγγραφέας, ήθελε να επισκεφτεί μια φίλη της και να δει τα αξιοθέατα του Τορόντο. Ο λάτρης του ποδοσφαίρου σύζυγός της ήθελες να πάει στη Γαλλία με φίλους του για να δει το Euro. Αυτό και έκαναν.

Πρακτικό μεν, προβληματικό δε, λένε οι ειδικοί. Η Χέλεν Φίσερ του Kinsey Institute σημειώνει ότι ο γάμος είναι περίοδος μεγάλης αλλαγής στη ζωή δύο ανθρώπων και ο μήνας του μέλιτος βοηθάει να γίνει αυτή η μετάβαση, ενεργοποιώντας τα κέντρα του εγκεφάλου που σχετίζονται με τον συναισθηματικό δέσιμο και τη σεξουαλική συμπεριφορά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κρυφός λεσβιακός έρωτας στη showbiz

Μπορεί τα μάτια της κοινής γνώμης και της εγχώριας...

Gay bar «ναυάγιο» για διοικητή τμήματος της ΓΑΔΑ

Στο «βερολινέζικο» γκέι κλαμπ της κακόφημης πλατείας Βάθη, με...

Μέχρι και ο Ρέμος ενθουσιάστηκε από την άφιξη της sexy και ελεύθερης Θεοδωροπούλου στο NOX!

Μια σεξοβόμβα... έσκασε μύτη στο Nox κάνοντας πολλά ζευγάρια...

Πατούλης και Κοίλου στην εκκλησία με τον γιο για την ευχή

Το μωράκι του Γιώργου Πατούλη έγινε σαράντα ημερών και,...

Ερωτας, μπακαλιάρος & μωράκι για Παυλίνα Βουλγαράκη

Με την οικογένειά της και τον σύντροφό της ζωής...

Πάταγος με το ντουέτο Φουρέιρα και Μάστορα

«Σαρώνει» το ντουέτο της Ελένης Φουρέιρα με τον Χρήστο...