Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2025

Και εγένετο… Sagre Nero!

Με μια προκλητική διαδικτυακή ανακοίνωση η πρωτοεμφανιζόμενη τρομοκρατική οργάνωση...

Αυτή παντρεύεται ο γιος του Αντύπα

Παντρεύεται ο γιος του Αντύπα με έναν «δυναμίτη» της...

H σταρ του ελληνικού βόλεϊ Εύα Χαντάβα ζει έντρομη το χάος στο...

Ανατριχίλα προκαλεί η μαρτυρία της Ελληνίδας βολεϊμπολίστριας Εύας Χαντάβα,...

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ύστερα από οδύσσεια η Μέλπω Ζαρόκωστα!

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της βιώνει μία...

Η βουτιά του ξενοδόχου από τον τρίτο όροφο και ο… σοδομισμός με μπουκάλι

❱❱ Το αμαρτωλό παρελθόν του επιχειρηματία και της σεξοβόμβας συντρόφου του.

Οτι δεν έσπρωξε τον 39χρονο ξενοδόχο σύντροφό της από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου του πολυτελούς διαμερίσματος της Βούλας, όπου διέμεναν, υποστήριξε στην απολογία της στον ανακριτή για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας η 32χρονη Ελληνολιβανέζα καλλονή Ειρήνη Λύρη, που αφέθηκε τελικά ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Η μελαχρινή διερμηνέας απέδωσε τη «βουτιά» στο κενό του άτυχου ξενοδόχου στην κατανάλωση αλκοόλ, σε συνδυασμό με τις ουσίες που φέρεται ότι είχε πάρει. Οπως ισχυρίστηκε, δεν ξέρει πώς ακριβώς έπεσε ο 39χρονος Ν.Χ., καθώς βρισκόταν στο εσωτερικό του διαμερίσματος και τον είχε… κλειδώσει στη βεράντα! Είχε προηγηθεί άγριος καβγάς με τον σύντροφό της και, όπως υποστηρίζει, αναγκάστηκε να τον κλειδώσει στο μπαλκόνι, επειδή φοβόταν για τη σωματική της ακεραιότητα.

«Είχε γίνει πολύ επιθετικός και με χτυπούσε. Αν είχε υπάρξει εγκληματική ενέργεια από εμένα, θα είχε σοβαρότερες κακώσεις και δεν θα ήταν στη ζωή» φέρεται ότι υποστήριξε στην απολογία της, ενώ πρόσθεσε στον δικαστικό λειτουργό ότι ο 39χρονος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. «Είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες μπίρα. Στο σπίτι βρέθηκαν ένα κουτί με ναρκωτικά χάπια και τρεις φιάλες κρασιού» φέρεται ότι είπε η Ειρήνη Λύρη.

Τις βίαιες συμπεριφορές του 39χρονου εις βάρος της επιβεβαίωσε στον ανακριτή, σύμφωνα με πληροφορίες, φιλικό πρόσωπο της 32χρονης, το οποίο είχε περάσει από το διαμέρισμα της Βούλας το πρωί της επίμαχης ημέρας. Αξιολογώντας τα στοιχεία της δικογραφίας σε συνδυασμό με την απολογία της κατηγορουμένης, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την επιβολή των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής της σε αστυνομικό τμήμα.

Βγαίνοντας από το ανακριτικό γραφείο η εντυπωσιακή καλλονή δήλωσε ακόμη μία φορά αθώα και ευχήθηκε να γίνει καλά ο 39χρονος, που έχει τραυματιστεί σοβαρά. «Ελπίζω να γίνει καλά. Φοβήθηκα μετά από καβγά που είχαμε και τον κλείδωσα έξω, στο μπαλκόνι. Κάλεσα τρεις φορές την Αστυνομία για να με βοηθήσει. Ελπίζω να γίνει καλά και να πει την αλήθεια, ότι δεν τον έσπρωξα εγώ. Εννοείται πως θα τον επισκεφθώ στο νοσοκομείο, αν με αφήσει η οικογένειά του, γιατί αυτοί πιστεύουν πως εγώ τον έριξα» είπε στους δημοσιογράφους.

«Φώναζε και απειλούσε σε κατάσταση αμόκ, είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών. Ως τη δίκη θα αποδειχθεί πως η εντολέας μου δεν έσπρωξε ποτέ τον 39χρονο» δήλωσε ο συνήγορός της Βασίλης Νουλέζας.

Τα θερμά επεισόδια και η καταγγελία της καλλονής για… σοδομισμό με μπουκάλι

Οι εντάσεις και τα θερμά επεισόδια φέρεται ότι αποτελούσαν καθημερινότητα για τον 39χρονο bon viveur Ν.Χ. και την εκρηκτική σύντροφό του Ειρήνη Λύρη, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που οι βίαιοι καβγάδες τους φτάνουν στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από έναν χρόνο, τον Μάρτιο του 2018, αστυνομικοί είχαν φτάσει στο διαμέρισμα της Γλυφάδας όπου διέμενε τότε το ζευγάρι και είχαν βρει την καλλίγραμμη Ελληνολιβανέζα να ωρύεται πως ο σύντροφός της τής επιτέθηκε και τη βίασε!

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, ο επιχειρηματίας τη χτύπησε επανειλημμένα στον λαιμό, στο κεφάλι, στα χέρια και τα πλευρά και αφού τη… δάγκωσε σε διάφορα σημεία του σώματός της, στη συνέχεια έβαλε με τη βία και παρά τη θέλησή της ερωτικά βοηθήματα και ένα… μπουκάλι στο αιδοίο και στον πρωκτό της!

Ο επιχειρηματίας αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της και κατήγγειλε πως η εντυπωσιακή μελαχρινή είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και κινήθηκε εναντίον του κρατώντας μαχαίρι!
Μάλιστα, κατηγόρησε τη σύντροφό του ότι του έκλεψε το ποσό των 78.000 δολαρίων καθώς και τρεις επιταγές, ύψους 9.500 ευρώ καθεμία!

Η υπόθεση έφτασε στον ανακριτή, με το ζευγάρι να ανακαλεί τις βαριές αλληλοκατηγορίες και να κάνει λόγο για… παρεξήγηση που προκλήθηκε στο πλαίσιο μιας έντονης ερωτικής συνεύρεσης, εξαιτίας της κατανάλωσης μεγάλης ποσότητας αλκοόλ!

«Τον αγαπώ»

Μάλιστα, η 32χρονη δήλωσε ότι αγαπάει τον σύντροφό της και τόνισαν και οι δύο ενώπιον του δικαστικού λειτουργού ότι δεν επιθυμούν ο ένας την ποινική δίωξη του άλλου. Η υπόθεση έκλεισε και επισήμως τον Σεπτέμβριο του 2018 με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, με τους δικαστές να αποφαίνονται να μη γίνει κατηγορία εις βάρος τους.
Ωστόσο, δύο μήνες νωρίτερα είχε προηγηθεί ακόμα ένα θερμό επεισόδιο ανάμεσα στο ζευγάρι, με νέες καταγγελίες της 32χρονης περί κακοποίησης! Η ίδια, πάντως, είχε αλληλομηνυθεί στο παρελθόν και με προηγούμενο σύντροφό της, γιο γνωστής παρουσιάστριας!

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτο παιδί για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος λατρεύουν τα παιδιά και θέλουν να αποκτήσουν μια μεγάλη οικογένεια.

Βολτάρουν στα σοκάκια της Μυκόνου δύο μήνες μετά τον γάμο τους

Δύο μήνες μετά τον γάμο τους απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης στο νησί των Ανέμων

Ο ξέφρενος χορός του Σωτήρη Κοντιζά σε γάμο φίλων του

Ο Σωτήρης Κοντιζάς άφησε για λίγο τις κουτάλες και έβαλε τα καλά του και πήγε σε γάμο φίλων του.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης ζει απομονωμένος μετά τον χαμό της συντρόφου του

Ο Ντέμης Νικολαΐδης περνάει δύσκολες στιγμές μετά την απώλεια της συντρόφου του, Αλεξάνδρας Νικολαϊδη.

Ο ηγούμενος αρχαιοκάπηλος με τη διπλή ζωή, ο «Θανάσης» και η θεά Άρτεμις

Το πρωί ήταν ο σεβασμιότατος πατέρας και επικεφαλής στην...

Ένας άλλος Σπηλιωτόπουλος στα γενέθλια της Καζαντζόγλου

Με τον ηθοποιό Μιχάλη Μαρίνο και τον σχεδιαστή ρούχων...

Κρίση στον γάμο των Μαλέσκου – Δανιά; Οι αμήχανες στιγμές στη βάπτιση της κόρης τους

Νέα «σενάρια» περί κρίσης στον γάμο της Ιωάννας Μαλέσκου πυροδότησε η κοινή είσοδος της παρουσιάστριας με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Δανιά σ