Πέμπτη, 13 Μαρτίου, 2025

Οσα συνέβησαν χθες στο Εφετείο στη δίκη Φιλιππίδη!

Με την κατάθεση της δεύτερης ηθοποιού, που καταγγέλλει πως...

Ο Ντανιέλ Μπατίστα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας σε ένα μοναδικό show στο...

Το τρίτο Πάμε Στοίχημα Football Party by Gazzetta τα είχε όλα. Ένταση, αγωνία και απρόβλεπτες ποδοσφαιρικές στιγμές,...

«Παρούσα» η Κέλλυ των Τεμπών

Ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το πρωί της Τρίτης στην...

«Διάφανη αγάπη»: O Χάρης δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Φωτεινή είναι...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Διάφανη αγάπη».O Χάρης...

«Σκηνοθέτησαν» ξυλοδαρμό για τα μάτια μιας 16χρονης

❱❱ Απίθανη ιστορία στη Ρόδο με πρωταγωνιστές δύο ανήλικα αδέλφια.

Καριέρα… σεναριογράφου στο Χόλιγουντ θα μπορούσαν να αρχίσουν δύο ανήλικα αδέλφια ηλικίας 16 και 17 χρονών από την περιοχή Αφάντου της Ρόδου, τα οποία έπλασαν μια ευφάνταστη ιστορία ξυλοδαρμού για να κερδίσει ο βενιαμίν την εύνοια της 16χρονης που του έχει κλέψει την καρδιά!

Σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», όλα άρχισαν όταν ο πατέρας των δύο παιδιών κατήγγειλε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα πως άγνωστοι δράστες αλβανικής καταγωγής ξυλοκόπησαν τον 17χρονο και τον μαχαίρωσαν στα χέρια και τα πόδια.

Οπως είπε στους αστυνομικούς, ο άλλος γιος του τον ενημέρωσε ότι το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ εκείνος βρισκόταν στην εκκλησία του χωριού, ο αδελφός του δέχθηκε επίθεση μέσα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο.

Υστερα από αυτό ο αναστατωμένος πατέρας έφυγε τρέχοντας για το σχολείο όπου τον περίμενε ο 17χρονος και άρχισε να τον «φλομώνει» στα ψέματα!

Υβριστικά μηνύματα

Συγκεκριμένα, ο νεαρός… Πινόκιο ισχυρίστηκε πως πριν από δύο μήνες έχασε το κινητό του σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα στην Αρχίπολη και κάποιες μέρες μετά Αλβανοί άρχισαν να στέλνουν από το κινητό του υβριστικά μηνύματα στην ανήλικη φίλη του.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι το απόγευμα της Παρασκευής ο μικρότερος αδελφός του, ηλικίας 16 χρονών, τον ενημέρωσε πως τα ίδια πρόσωπα έστειλαν δήθεν από το κινητό του στην κοπέλα ένα μήνυμα με άσεμνο περιεχόμενο. Ετσι, αποφάσισε να κλείσει μέσω Messenger ραντεβού με έναν Αλβανό, για να λύσουν τις διαφορές τους!

Ο 17χρονος πήγε μόνος του στο σχολείο όπου, όπως είπε στον πατέρα του, τον περίμεναν τέσσερις μαυροφορεμένοι με κουκούλες και του προκάλεσαν εκδορές με μαχαίρια στα πόδια και τα χέρια! Από την προανάκριση, όμως, προέκυψε πως ο 17χρονος και ο 16χρονος έπλασαν αυτήν την ιστορία για να μπορέσει ο μικρότερος αδελφός να κερδίσει τη συμπάθεια μιας 16χρονης με την οποία είναι ερωτευμένος! Το πιο σοκαριστικό είναι πως, για να γίνει πιστευτό το σενάριο, ο 17χρονος αυτοτραυματίστηκε με ένα μαχαίρι κουζίνας!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ηλίας Ζάρμπαλης: Ο κομμωτής των stars έμεινε στον… άσο

❱❱ Διπλή «καμπάνα» στον hairstylist από το Δ' Τριμελές...

Το τελευταίο αντίο στην Καίτη Κωνσταντίνου – Υποβασταζόμενη η μητέρα της

Φίλοι συνάδελφοι και συγγενείς θα πουν σήμερα στις 12...

«Καρφί» από Μουζουράκη για τις πρώην συντρόφους του

«Μπηχτή» του Πάνου Μουζουράκη για τις πρώην του. Ο...

Η Λιόλιου βγάζει… βόλτα σκύλους

Χαμός στο TikTok με το νέο τραγούδι της Κατερίνας...

Χαμός στον αέρα της εκπομπής «Happy Day»

Κατά τη διάρκεια της στήλης του Δήμου Βερύκιου στην...

Ο όμορφος μελαχρινός που κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό στο πλευρό της Πόπης Μαλλιωτάκη

Με έναν ψηλό, μελαχρινό και ιδιαίτερα γοητευτικό άντρα στο...