Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2025

«Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι»: Πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου...

Η πολυαναμενόμενη νέα σειρά του Alpha «Το Σπίτι Δίπλα...

Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών: 4 υποθέσεις στο νεκροτομείο του σκότους

Τέσσερις υποθέσεις κακοποίησης παιδιών που δεν «είδαν» οι υπεύθυνοι...

Συνέβη στην Υδρα

Τον Σεπτέμβριο τα νησιά του Αργοσαρωνικού έχουν την τιμητική...

Και εγένετο… Sagre Nero!

Με μια προκλητική διαδικτυακή ανακοίνωση η πρωτοεμφανιζόμενη τρομοκρατική οργάνωση...

Προσωπική υπόθεση του Σαββίδη ο Βαρέλα

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει αναλάβει σε προσωπικό επίπεδο την επέκταση του συμβολαίου του Φερνάντο Βαρέλα και το μίνι σίριαλ της παραμονής του αναμένεται να τελειώσει σύντομα με την υπογραφή νέου συμβολαίου.

Οι πληροφορίες μας λένε πως τον τελευταίο καιρό ο μεγαλομέτοχος έχει εμπλακεί άμεσα και πολύ ενεργά στην υπόθεση Βαρέλα. Οι δύο τους μιλάνε πλέον για το νέο συμβόλαιο του 32χρονου κεντρικού αμυντικού. Θα αναρωτηθεί κάποιος γιατί περνάει ο καιρός και δεν οριστικοποιείται η παραμονή του Βαρέλα. Το ότι ο Σαββίδης έχει λεφτά δεν σημαίνει ότι τα… πετάει κιόλας προς κάθε κατεύθυνση.

Η διαπραγμάτευση συνεχίζεται, η διαφορά όμως των δύο πλευρών έχει κατέβει κάτω από τα 300.000 ευρώ. Ενα εκατ. ευρώ καθαρά τον χρόνο είναι η πρόταση στον Βαρέλα, κοντά στα 1,3 εκατ. ετησίως ζητάει ο Πορτογάλος στόπερ.

Θετική κατάληξη αναμένεται και στο θέμα του νέου συμβολαίου του Εβγέν Σάχοφ. Ο Ουκρανός χαφ θεωρείται από τον Λουτσέσκου ο πιο αθόρυβος παίκτης της ομάδας, όχι μόνο εντός γηπέδου, αλλά και εκτός, αφού είναι άψογος επαγγελματίας. Επίσης, έχει και σχετικά χαμηλές αποδοχές (κοντά στα 400.000 ευρώ) και δεν αξιώνει αύξηση για νέο συμβόλαιο.

Μεγάλο αβαντάζ για τον Σάχοφ όμως είναι ότι αποτελεί και μεγάλη συμπάθεια του Ιβάν Σαββίδη. Συνεπώς, θα μείνει. Το μόνο μειονέκτημά του είναι ότι καταλαμβάνει θέση ξένου μαζί με τους Μάτος, Μαουρίσιο, Χατσερίδη και Ενρίκε. Η κάθε ομάδα δικαιούται πέντε ξένους άνω των 21 ετών και ο ΠΑΟΚ με τα σημερινά δεδομένα θα έχει έξι τη νέα σεζόν, αφού κλείνει τα 21 ο Ζαμπά τον Αύγουστο. Με την αποχώρηση των Χατσερίδη και Ενρίκε, όμως, αδειάζουν δύο θέσεις ξένων και λύνεται το πρόβλημα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτο παιδί για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος λατρεύουν τα παιδιά και θέλουν να αποκτήσουν μια μεγάλη οικογένεια.

Βολτάρουν στα σοκάκια της Μυκόνου δύο μήνες μετά τον γάμο τους

Δύο μήνες μετά τον γάμο τους απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης στο νησί των Ανέμων

Ο ξέφρενος χορός του Σωτήρη Κοντιζά σε γάμο φίλων του

Ο Σωτήρης Κοντιζάς άφησε για λίγο τις κουτάλες και έβαλε τα καλά του και πήγε σε γάμο φίλων του.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης ζει απομονωμένος μετά τον χαμό της συντρόφου του

Ο Ντέμης Νικολαΐδης περνάει δύσκολες στιγμές μετά την απώλεια της συντρόφου του, Αλεξάνδρας Νικολαϊδη.

Ο ηγούμενος αρχαιοκάπηλος με τη διπλή ζωή, ο «Θανάσης» και η θεά Άρτεμις

Το πρωί ήταν ο σεβασμιότατος πατέρας και επικεφαλής στην...

Ένας άλλος Σπηλιωτόπουλος στα γενέθλια της Καζαντζόγλου

Με τον ηθοποιό Μιχάλη Μαρίνο και τον σχεδιαστή ρούχων...

Κρίση στον γάμο των Μαλέσκου – Δανιά; Οι αμήχανες στιγμές στη βάπτιση της κόρης τους

Νέα «σενάρια» περί κρίσης στον γάμο της Ιωάννας Μαλέσκου πυροδότησε η κοινή είσοδος της παρουσιάστριας με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Δανιά σ