Πέμπτη, 8 Μαΐου, 2025

Γενέθλια για τη Μαρία Αλιφέρη – Πόσο χρονών γίνεται;

Η Μαρία Αλιφέρη έχει σήμερα τα γενέθλιά της. Ο...

Οικογενειακό έγκλημα στην Αμφιλοχία με τον γιο να αποτελειώνει τον πατέρα του...

Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί η αποκάλυψη του αδελφού του...

Ο Κέρβερος των Τσιτσιπάδων

Στιγμές αλλοφροσύνης εκτυλίχθηκαν το πρωί της Δευτέρας σε γνωστό...

Ριάλιτι με «διδακτέα ύλη» τα μαθήματα ανταλλαγής συντρόφων

Αρραβωνιασμένο ζευγάρι που δεν κατάφερνε να γίνει swingers, καθώς...

Συναγερμός στο παλάτι!

❱❱ Εγκληματίας και υπάλληλος μεταφορικής προσέγγισε τα τρία παιδιά του πρίγκιπα ΓουίλιαμΣε απόσταση αναπνοής από τα τρία παιδιά του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ, μέσα στο παλάτι του Κένσινγκτον, βρέθηκε 40χρονος εγκληματίας, αποκαλύπτοντας τα μεγάλα κενά που υπάρχουν στην ασφάλεια του δούκα και της δούκισσας του Κέιμπριτζ. 

Ο 40χρονος Ντάρεν Μπέντζαμιν (μικρή φωτό), ο οποίος είχε καταδικαστεί σε επταετή ποινή φυλάκισης το 2008 για τα βασανιστήρια ενός αθώου άντρα, κατάφερε να περάσει ανενόχλητος τις πύλες του παλατιού του Κένσινγκτον, ως εργαζόμενος μεταφορικής εταιρίας.

Συγκεκριμένα, ο Μπέντζαμιν είχε αναλάβει να παραδώσει κάποια έπιπλα στο παλάτι στις 14 Ιουλίου, όταν βρέθηκε μπροστά στον πρίγκιπα Τζορτζ, στην πριγκίπισσα Σάρλοτ και στον πρίγκιπα Λούις, που βρίσκονταν στο προαύλιο μαζί με την νταντά τους Μαρία Τερέζα Μποράλο και λέγεται ότι τον χαιρέτησαν.

Αργότερα, μάλιστα, φέρεται ότι καυχήθηκε στους φίλους του γι’ αυτή την αναπάντεχη συνάντηση που είχε, λέγοντας πόσο «ευχάριστος» του φάνηκε ο μελλοντικός βασιλιάς της χώρας.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ αναστατώθηκαν όταν πληροφορήθηκαν το περιστατικό και απαίτησαν να μάθουν πώς ένας τόσο επικίνδυνος άνθρωπος έφτασε σε απόσταση αναπνοής από τα τρία παιδιά τους.

«Μόλις μας ενημέρωσαν ζητήσαμε επείγουσα αναθεώρηση των μέτρων ασφαλείας για να ελέγξουμε αν τα ισχύοντα μέτρα και οι διαδικασίες που ακολουθούνται είναι οι δέουσες» ανέφερε εργαζόμενος στο παλάτι στην εφημερίδα «Sun».

Ο Μπέντζαμιν είχε καταδικαστεί μαζί με ακόμη δύο άντρες για τον βασανισμό του Αντονι Πάουελ. Η συμμορία των τριών τον βασάνιζε επί 20 λεπτά, ρίχνοντας ακόμη και βραστό νερό στην πλάτη του, προσπαθώντας να αντλήσουν από αυτόν πληροφορίες για μια BMW Z4, για την οποία το θύμα αποδείχτηκε ότι δεν γνώριζε το παραμικρό.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «ωραία των Αθηνών» ταξίδεψε στο χθες!

Αρωμα από το ελληνικό «The crown» είχε η εκδήλωση...

Πόπη Λάζου: Δείτε πώς είναι σήμερα η μοιραία γυναίκα του ελληνικού κινηματογράφου

Η Πόπη Λάζου υπήρξε η μοιραία γυναίκα του ελληνικού...

Τα πήρε όλα κι… έφυγε η Αθηνά Πολίτη

Από το Eliott Music House, στο θέατρο Παλλάς. H...

Η δήλωση του Ανδρέα Μικρούτσικου για το πρόωρο τέλος του «Πάμε Δανάη»

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» συνάντησε τον Ανδρέα...

Βάσω Λασκαράκη: Δείτε τη να διασκεδάζει με τους γονείς της μερικά χρόνια πριν

Πρόσφατα η Βάσω Λασκαράκη σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στους...

Η κομψή κυρία είναι μητέρα Ελληνίδας πρωταγωνίστριας

Η κομψή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα Ελληνίδας ηθοποιού. Πρόσφατα είχε τα γενέθλιά της και η κόρη της ήθελε ν

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Η μετακόμιση στο νέο σπίτι και το υψηλό ενοίκιο

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης μετακόμισαν στο...
spot_img