Τετάρτη, 7 Μαΐου, 2025

Ο Κώστας Αρζόγλου «συναντά» τον άγιο Νεκτάριο

Ο άγιος του αιώνα μας στο θέατρο! Ο άγιος...

Eurovision 2025: Η Μαρίνα Σάττι συναντά 4 Eurostars – Το πρώτο ελληνικό...

Η Μαρίνα Σάττι στην ευρωπαϊκή πεντάδα που δίνει τον...

Ελένη Μενεγάκη: Η βόλτα σε εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου και το μήνυμά...

Η Ελένη Μενεγάκη πήγε για ψώνια σε γνωστό εμπορικό...

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η «βασίλισσα» ξεπόρτισε για τον Ζάχο της

Με τη Ζωζώ Σαπουντζάκη να τον αποθεώνει συγκινημένη έκανε...

Σάρωσε τα μετάλλια η Ελλάδα στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες

 ❱❱ Ο ΟΠΑΠ Χρυσός Χορηγός της διοργάνωσης

Στην πρώτη θέση σε συγκομιδή μεταλλίων βρέθηκε η Ελλάδα στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες, που πραγματοποιήθηκαν στην Πάτρα, με Χρυσό Χορηγό τον ΟΠΑΠ.

Η διοργάνωση, η οποία διεξήχθη για δεύτερη χρονιά και φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, είχε μεγάλη επιτυχία, με συμμετοχή συνολικά 1.000 αθλητών από 26 χώρες.

Η ελληνική ομάδα, με εξαιρετικές επιδόσεις σε όλα τα αθλήματα, κέρδισε συνολικά 46 μετάλλια, μεταξύ των οποίων 19 χρυσά, 16 ασημένια και 11 χάλκινα. Δεύτερη στη γενική κατάταξη με 39 μετάλλια ήρθε η Ιταλία.

Το παραλιακό μέτωπο της Πάτρας από τις 25 έως τις 31 Αυγούστου μετατράπηκε σε αγωνιστικό χώρο, με τρία γήπεδα, όπου πραγματοποιήθηκαν 11 διαφορετικά αθλήματα.

Εκτός από τους αθλητές, στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες συμμετείχαν και περισσότεροι από 1.000 εθελοντές, οι οποίοι συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης.

«Ακόμη και τα καλύτερα κάποτε τελειώνουν. Φτάσαμε στο τέλος αυτής της θαυμάσιας περιπέτειας των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων στην Πάτρα. Ζήσαμε μια υπέροχη εμπειρία», δήλωσε ο Πρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων, Αμάρ Αντάντι, στην τελετή λήξης των αγώνων.

Οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες πραγματοποιήθηκαν με την υποστήριξη της ελληνικής κυβέρνησης, της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και της Οργανωτικής Επιτροπής «Patras 2019».

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «ωραία των Αθηνών» ταξίδεψε στο χθες!

Αρωμα από το ελληνικό «The crown» είχε η εκδήλωση...

Πόπη Λάζου: Δείτε πώς είναι σήμερα η μοιραία γυναίκα του ελληνικού κινηματογράφου

Η Πόπη Λάζου υπήρξε η μοιραία γυναίκα του ελληνικού...

Η δήλωση του Ανδρέα Μικρούτσικου για το πρόωρο τέλος του «Πάμε Δανάη»

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» συνάντησε τον Ανδρέα...

Νεκρός στο σπίτι του ο «Μήτση» της Μαρινέλλας

Η είδηση, βγαλμένη από το αστυνομικό ρεπορτάζ για το...

Τα πήρε όλα κι… έφυγε η Αθηνά Πολίτη

Από το Eliott Music House, στο θέατρο Παλλάς. H...

Σάλος για τη συναυλία του Χρήστου Μάστορα στη Χειμάρρα – «Είναι προδότης»

«Ντροπή του. Θα γράψετε ότι η μάνα του Κατσίφα...
spot_img