Παρασκευή, 28 Μαρτίου, 2025

«5×5» Σπέσιαλ με τον Θάνο Κιούση

Ο Θάνος Κιούσης αυτό το Σάββατο, 29 Μαρτίου, στις...

Αυτοκόλλητοι Νίκος Συρίγος – Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Η Ζουγανέλη λάμπει από χαρά στην αγκαλιά του Νίκου...

Στη φυλακή οι τρεις γυναίκες που κατηγορούνται για τον φόνο της Φαίης...

Αυλαία με ισόβια και πολυετείς καθείρξεις έπεσε χθες στη...

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Από την ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «Νέα Τηλεόραση...

Παραμυθένιος γάμος για την κόρη του Mr Tetra Pak

❱❱ O κροίσος Χανς Ράουσινγκ παρέδωσε ο ίδιος την 24χρονη Λούσι στον γαμπρό, στην τελετή που έγινε στο αρχοντικό της οικογένειας

Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Tetra Pak διοργάνωσε για την κόρη του έναν παραμυθένιο γάμο, δίνοντάς της την ευκαιρία να βιώσει στιγμές ευτυχίας, έπειτα από μια δεκαετία κατά την οποία η οικογένειά τους έζησε δραματικές στιγμές.

Ο Χανς Ράουσινγκ ήταν αυτός που το Σάββατο παρέδωσε την 24χρονη Λούσι στον γαμπρό έξω από γραφικό εκκλησάκι που βρίσκεται κοντά στο αρχοντικό του, αξίας 13.200.000 ευρώ, στη βρετανική εξοχή.

Η νύφη έφτασε στην εκκλησία Σεν Μέρι, στο Τέντμπουρι της βρετανικής κομητείας Γκλόστερσαϊρ, μέσα σε πολυτελή αντίκα με το κλασικό βρετανικό στιλ. Δυο παράνυμφές της έσπευσαν να τη βοηθήσουν με το ολόλευκο νυφικό της, ενώ ο 57χρονος πατέρας της έπαιρνε θέση δίπλα της για να περπατήσει μαζί της έως την είσοδο της εκκλησίας.

Εκεί την περίμενε ο φωτογράφος Κόσταντιν Κίρουαν – Τέιλορ για να επιστεγάσουν την αγάπη τους.

Μετά τη γαμήλια τελετή, που, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τους οποίους επικαλείται η «Daily Mail», έμοιαζε σαν να ήταν βγαλμένη από παραμύθι, η νύφη και ο γαμπρός δεν μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά τους βγαίνοντας από τον ναό.

Μαζί με τους καλεσμένους τους μετέβησαν στη συνέχεια στο αρχοντικό του Χανς Ράουσινγκ. Οι εορτασμοί που ακολούθησαν, πάντα σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, ήταν εντυπωσιακοί, καθώς ο πατέρας της νύφης δεν… τσιγκουνεύτηκε τα έξοδα για να κάνει αξέχαστη την ωραιότερη ημέρα της ζωής της κόρης του.

Όπως σχολιάζει ο βρετανικός Τύπος, το ευτυχές γεγονός του γάμου της Λούσι έρχεται έπειτα από μια δεκαετία τραγικών γεγονότων για την οικογένεια Ράουσινγκ, η περιουσία της οποίας υπολογίζεται σε 5.400.000.000 ευρώ.

Αρχικά η Λούσι και τα τρία αδέρφια της αναγκάστηκαν να ζήσουν με τη θεία τους Σίγκριντ Ράουσινγκ, καθώς οι δύο γονείς τους βυθίζονταν στην κόλαση της εξάρτησης από τα ναρκωτικά.

Το 2012 η μητέρα της Εύα πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών στο σπίτι τους, στο Λονδίνο, αξίας 77.400.000 ευρώ. Ο πατέρας της δήλωσε στην αστυνομία τον θάνατό της έπειτα από δύο μήνες και ακολούθησε πολύμηνη δικαστική περιπέτεια. Ο Χανς καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια φυλάκιση με αναστολή.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κρυφός λεσβιακός έρωτας στη showbiz

Μπορεί τα μάτια της κοινής γνώμης και της εγχώριας...

Gay bar «ναυάγιο» για διοικητή τμήματος της ΓΑΔΑ

Στο «βερολινέζικο» γκέι κλαμπ της κακόφημης πλατείας Βάθη, με...

Μέχρι και ο Ρέμος ενθουσιάστηκε από την άφιξη της sexy και ελεύθερης Θεοδωροπούλου στο NOX!

Μια σεξοβόμβα... έσκασε μύτη στο Nox κάνοντας πολλά ζευγάρια...

Ερωτας, μπακαλιάρος & μωράκι για Παυλίνα Βουλγαράκη

Με την οικογένειά της και τον σύντροφό της ζωής...

Πάταγος με το ντουέτο Φουρέιρα και Μάστορα

«Σαρώνει» το ντουέτο της Ελένης Φουρέιρα με τον Χρήστο...

Πατούλης και Κοίλου στην εκκλησία με τον γιο για την ευχή

Το μωράκι του Γιώργου Πατούλη έγινε σαράντα ημερών και,...

Η «Espresso» τσάκωσε την Μπέττυ Αρβανίτη και τον σύζυγό της σε μεζεδοπωλείο στη Φωκίωνος Νέγρη

Βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της Βασίλη Πουλαντζά πραγματοποίησε...