Σάββατο, 29 Μαρτίου, 2025

Αθηνά Ωνάση: Αποστεωμένη και γερασμένη η «χρυσή» κληρονόμος σε γκαλά στην πόλη...

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, που αδιαμφισβήτητα τράβηξε την προσοχή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Πάρτε αυτά που σας δίνει ο σύντροφός σας...

Οι… προχωρημένες συζητήσεις της Δρούζα με την ΕΡΤ κατέληξαν σε ναυάγιο

Δεν πάει η Αννα Δρούζα στην ΕΡΤ! Aν και...

«Εντοπίστηκε βάρκα…» – Το συγκλονιστικό βιβλίο της Μαρίας Φαφαλιού κυκλοφορεί στις 2...

Το νέο συγκλονιστικό βιβλίο της Μαρία Φαφαλιού με επίκεντρο...

Ξύλο για τις κάλτσες

Νεαρός καταγγέλλει επίθεση από παρέα Ιταλών στην Πάρο

Επίθεση για ένα ζευγάρι κάλτσες που, όπως φαίνεται, δεν άρεσε στους επιτιθέμενους καταγγέλλει ότι δέχτηκε νεαρός στην Πάρο από παρέα Ιταλών. Στην καταγγελία, που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, γίνεται ακόμα λόγος για ολιγωρία της ΕΛ.ΑΣ.

Οπως περιγράφει στην καταγγελία του που ανάρτησε στα social media, συνοδευόμενη από φωτογραφίες του λίγη ώρα μετά το άγριο περιστατικό, όλα συνέβησαν την περασμένη Παρασκευή κι ενώ επέστρεφε με δύο φίλες του από νυχτερινή διασκέδαση.

Η παρέα συνάντησε στον δρόμο δύο αγόρια κι ένα κορίτσι ιταλικής καταγωγής, τα οποία μόλις είδαν τον νεαρό, άρχισαν να τον βρίζουν σε πρώτη φάση στη γλώσσα τους. «Τους άκουσα να με βρίζουν προσωπικά και στα αγγλικά, και κατάλαβα ότι με έκραζαν για το ντύσιμό μου» περιγράφει ο νεαρός, που για λίγο σκέφτηκε πως όλα τελείωσαν σε εκείνο το σημείο, μόνο που έκανε λάθος, όπως εξηγεί παρακάτω: «Πίστευα ότι θα βρισκόμασταν σπίτι σε τρία λεπτά και ακόμη ένα bullying θα τελείωνε… Ξαφνικά δέχομαι μπουνιά στο πλάι και δύο χέρια πισώπλατα με πετάνε στον τοίχο. Πάγωσα. Αμέσως γυρίζω και τους βλέπω να έρχονται καταπάνω μου.

Γυρίζω και ρίχνω ένα μπουκέτο σε αυτόν που με χτύπησε… Μου επιτέθηκαν και οι δύο: παίζω μπουνιές με τον έναν, ενώ ο άλλος πιάνει το backpack μου, με τραβάει από αυτό και με ρίχνει κάτω…»

Στο τμήμα

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο νεαρός κάλεσε το αστυνομικό τμήμα. «Περιέγραψα το περιστατικό και ο αστυνομικός, ο οποίος αρχικά μού είπε “δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να κάνεις”, μου είπε ότι θα χρειαστεί παράβολο 100 ευρώ για να κάνω μήνυση κατά αγνώστου. Να πληρώσω 100 ευρώ για να κάνω μήνυση σε αγνώστους, όταν θα μπορούσαν να έρθουν και να τους οδηγήσουν στο τμήμα την ίδια κιόλας στιγμή;» διερωτάται.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κρυφός λεσβιακός έρωτας στη showbiz

Μπορεί τα μάτια της κοινής γνώμης και της εγχώριας...

Πατούλης και Κοίλου στην εκκλησία με τον γιο για την ευχή

Το μωράκι του Γιώργου Πατούλη έγινε σαράντα ημερών και,...

Ερωτας, μπακαλιάρος & μωράκι για Παυλίνα Βουλγαράκη

Με την οικογένειά της και τον σύντροφό της ζωής...

Μέχρι και ο Ρέμος ενθουσιάστηκε από την άφιξη της sexy και ελεύθερης Θεοδωροπούλου στο NOX!

Μια σεξοβόμβα... έσκασε μύτη στο Nox κάνοντας πολλά ζευγάρια...

Συνέβη στο Nox: Καυτό φιλί από Ρέμο

Με ένα τρυφερό φιλί στην Υβόννη ο Αντώνης Ρέμος...

Ο επιδειξίας Φιλιππίδης και ο τσιλιαδόρος Μπιμπίλας!

«Κεραυνούς» στον Πέτρο Φιλιππίδη έριξε χθες η Εβελίνα Παπούλια,...