Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Λευτέρης Πανταζής: Όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί στο βιντεοκλίπ για το νέο...

Ο Λευτέρης Πανταζής παρουσιάζει το πιο ανεβαστικό «Block» του...

Η Στικούδη μετά τη Βιέννη, έκανε χαμό και στο EuroPride της Θεσσαλονίκης

«Καυτό» ήταν το... mermaid look το οποίο επέλεξε η...

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Μετά από αυτό που έπαθα, το καινούργιο ξεκίνημα για εμένα...

Η επιτυχημένη θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» ξεκίνησε την...

Η υπόσχεση της Μαγγίρα: «Ι’ll be back»

Την πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από...

Συνελήφθη η Αγγελική Γιαννοπούλου επειδή παρουσίασε σε εκπομπή μηνύματα ερωτικού περιεχομένου με τον ποινικολόγο

Αντεπίθεση με μήνυση και «βραχιολάκια»

Σε δικαστικό σίριαλ με πολύ σασπένς εξελίσσεται η σφοδρή διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον 69χρονο παντρεμένο ποινικολόγο με την έντονη τηλεοπτική παρουσία και στην πρώην συνεργάτιδά του Αγγελική Γιαννοπούλου, η οποία άνοιξε τον ασκό του Αιόλου όταν κατήγγειλε τον γνωστό δικηγόρο για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση.

Το τελευταίο «επεισόδιο» γράφτηκε το περασμένο Σάββατο, όταν συνελήφθη η 43χρονη ασκούμενη δικηγόρος έπειτα από μήνυση του ποινικολόγου, επειδή παρουσίασε σε τηλεοπτική εκπομπή μηνύματα ερωτικού και προσωπικού περιεχομένου που φέρεται ότι είχαν ανταλλάξει!

Η 43χρονη οδηγήθηκε προχθές στον εισαγγελέα υπηρεσίας, ο οποίος της άσκησε δίωξη για παραβίαση προσωπικών δεδομένων σε βαθμό κακουργήματος και την παρέπεμψε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα. Το φιτίλι που πυροδότησε το «άγριο» ξέσπασμα του 69χρονου ποινικολόγου ήταν οι δηλώσεις της 43χρονης πρώην συνεργάτιδάς του σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Open, στην οποία περιέγραψε τη σχέση τους, παρουσιάζοντας μάλιστα και μηνύματα που είχαν ανταλλάξει. Υπενθυμίζεται ότι η δικηγόρος είχε καταγγείλει ότι ο 69χρονος, με τον οποίο ισχυρίζεται πως είχαν ερωτική σχέση, εκτός από συνεργασία, την εξύβρισε, τη χτύπησε και της τράβηξε τα μαλλιά μέσα στο αυτοκίνητό του, όταν εκείνη διαμαρτυρήθηκε για εργοδοτική αυθαιρεσία!

«Τρώω ξύλο κανονικότατα»

«Υπήρχε γκρίνια γιατί δεν περνούσα καλά ούτε σε προσωπικό ούτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Είχαμε επικοινωνήσει ότι θα πάμε στο γήπεδο. Αφού έχω διαμαρτυρηθεί ότι μόνο τον εαυτό του σκέφτεται, έρχεται, με παίρνει από το σπίτι μου και πάμε στον αγώνα. Σχεδόν δεν μιλιόμασταν! Φεύγουμε από τον πρώτο αγώνα και πάμε στον δεύτερο. Προσπαθώ να του εξηγήσω τι δεν πάει σωστά στην επαγγελματική σχέση. Αφού του εξηγώ ότι έχω καταλήξει ένα δουλάκι, μου λέει: “Είσαι η μεγαλύτερη @@@ που υπάρχει. Που ήσουν ένα δικηγορικό τίποτα και σε τίμησα”. Οπότε ευθαρσώς του είπα: “Δεν σε χάλασε κιόλας”. Σηκώνει το χέρι του, με κοπανάει κανονικότατα. Κάποια στιγμή φτάνουμε στο γήπεδο, αφού είχα κοπανηθεί αρκετές φορές. Τρώω ξύλο κανονικότατα, δεν αντιδράω καθόλου» ανέφερε η Αγγελική Γιαννοπούλου στη συνέντευξη που προκάλεσε τη σύλληψή της, προσθέτοντας πως υπέμεινε υπομονετικά την κακοποίηση λόγω της προχωρημένης ηλικίας τού άλλοτε εργοδότη και εραστή της.

giannopoulou0274

Παράλληλα, είπε: «Παρκάρει το αυτοκίνητο, μού κοπανάει κάνα δυο ακόμη και με τραβάει από την αριστερή πλευρά της κεφαλής μου. Πηγαίνει κοντοστέκεται σε ένα παγκάκι, ειδοποιεί κάποιον, πιθανότατα τον αδερφό του. Η δε νύφη του δεν βρισκόταν καν στο γήπεδο εκείνη την ημέρα. Μετά σηκώνω το τηλέφωνό μου να καλέσω Αστυνομία. Και σηκώνεται και φεύγει κύριος. Ερχεται η Αστυνομία, βγαίνει ο αδερφός του έξω, προσπαθεί να παρεμποδίσει το έργο της Αστυνομίας. Με έκανε ρεζίλι κι άλλο στον κόσμο. Καταγράφει η Αστυνομία το συμβάν, ο αστυνομικός παρατηρεί ότι έχω μώλωπες και περιμένουμε να έρθει το περιπολικό. Πηγαίναμε αρχικά στο τοπικό τμήμα, όπου δεν υπάρχει αρμόδιος, να γίνει η διαδικασία. Μεταφερόμαστε στο Α.Τ. Πειραιά. Δεν υπήρχε δυνατότητα να με εξετάσει ο ιατροδικαστής. Πηγαίνω την επόμενη ημέρα, εξετάζομαι κανονικά, και συνέταξε και το πόρισμα».

Τον καταγγελλόμενο επεισόδιο ξυλοδαρμού έλαβε χώρα στις 28 Απριλίου, όταν η 43χρονη ασκούμενη δικηγόρος εμφανίστηκε στο Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας Πειραιά, όπου υπέβαλε έγκληση σε βάρος του δικηγόρου και φερόμενου ως συντρόφου της, σύμφωνα με το σήμα της ΕΛ.ΑΣ., για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση.

Zήτησε αύξηση

Πιο αναλυτικά, όπως είπε η ίδια, όλα άρχισαν όταν του ζήτησε αύξηση στον μισθό της. «Γίνεται μνεία ότι στη 43χρονη δόθηκε κατάλογος φορέων ενδοοικογενειακής βίας, ενώ δεν επιθυμούσε panic button. Επιπλέον, μας δήλωσε πως δεν επιθυμεί να μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία, ούτε σε ασφαλή χώρο φύλαξης» αναφερόταν, ακόμα, στο διαβιβαστικό της Αστυνομίας.

Υστερα από αυτό, αναζητήθηκε ο 69χρονος ποινικολόγος, ο οποίος είναι παντρεμένος με συνάδελφό του, επίσης πολύ γνωστή νομικό, αλλά δεν εντοπίστηκε στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, με αποτέλεσμα η σχηματισθείσα δικογραφία να υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, ο οποίος διενεργεί προκαταρκτική έρευνα. Λίγες εβδομάδες αργότερα, η 43χρονη κατήγγειλε τον 69χρονο δικηγόρο και με ανάρτησή της στη σελίδα τής Ενωσης Ασκούμενων Δικηγόρων στο facebook, αναφέροντας εργοδοτική αυθαιρεσία καθώς και το περιστατικό της 28ης Απριλίου, με τον ποινικολόγο να «απαντάει» στις καταγγελίες με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, υποστηρίζοντας ότι δέχτηκε και ο ίδιος επίθεση από τη γυναίκα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν θα πιστέψετε ποιος είναι ο πιτσιρικάς στη φωτογραφία δίπλα στον Γιάννη Μπέζο

Ο γνωστός πλέον ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία από τα...

Βασίλης Καΐλας: Το ιδιαίτερο δώρο που πήρε ο θρυλικός «λουστράκος» του σινεμά

Ενα κασελάκι σαν αυτό της ταινίας «Ο λουστράκος», που...

«Σατράπης» μπήκε για… χαρέμι στο «Power of Love»

Σάλο προκάλεσαν οι απόψεις που εξέφρασε για το γυναικείο...

Η τηλεοπτική επιστροφή της Ματίνας Νικολάου στο πλευρό του Μουτσινά

Mε τον Μουτσινά χεράκι χεράκι και τη νέα τηλεοπτική...

Αστραψαν τα φλας στο πάρτι γνωστής αλυσίδας επώνυμων ρούχων

Η Ελένη Τσολάκη, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο Γιάννης Αϊβάζης,...