Παρασκευή, 11 Απριλίου, 2025

Σεξουαλική παρενόχληση στο αεροπλάνο για την τραγουδίστρια Χρύσα Μπανδέλη

Μια προσωπική και ιδιαίτερα δυσάρεστη εμπειρία μοιράστηκε η τραγουδίστρια...

Ελπίδα Νίνου: Λέξη λέξη όσα κατέθεσε η σύζυγος του έκπτωτου TV σταρ

Στη βαθιά αγάπη που νιώθει για τον σύζυγό της...

Oι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 11 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Ακόμα κι αν η διάθεσή σας σάς προτρέπει...

Πιλότος της Π.Α. σε υπόθεση στυγνού εκβιασμού στην πρώην σύντροφο!

Δεν έχει προηγούμενο η υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας, που ήρθε...

Η Γιαμπουρά γλίτωσε από τις φλόγες στο Ι.Χ. της!

❱❱ Το μοντέλο μιλά στην «Espresso» για τον πύρινο εφιάλτη του • Το αυτοκίνητό της τυλίχτηκε στις φλόγες όταν προσπάθησε να το βάλει μπροστάΑπό την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Πύρινος εφιάλτης για τη Στέλλα Γιαμπουρά. To περιστατικό που έζησε την Πέμπτη το απόγευμα θυμίζει σκηνή από κινηματογραφική ταινία, καθώς μια στάση για να δει την κολλητή της ήταν αυτή που την έσωσε από τα χειρότερα.

Το μοντέλο και ηθοποιός κατέβηκε από το αυτοκίνητό της για 10 λεπτά, προκειμένου να πει ένα «γεια» στη φίλη της που διατηρεί κατάστημα με νυφικά στο κέντρο του Πειραιά.

Επιστρέφοντας στο όχημά της -μάρκας Mini Cooper-, το οποίο είχε αφήσει επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη, και προσπαθώντας να το βάλει μπροστά έγινε ανάφλεξη, με αποτέλεσμα αυτό να τυλιχτεί στις φλόγες.

«Δεν άνοιγε η πόρτα»

«Ευτυχώς που σταμάτησα αυτό το δεκάλεπτο για να δω τη φίλη μου και δεν ήμουν εν κινήσει. Ημουν τυχερή» λέει η Στέλλα μιλώντας στην «Espresso» και προσθέτει: «Από την ανάφλεξη κάηκε όλο το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου μου. Ηρθαν κάποιοι άνθρωποι από τα γύρω μαγαζιά με πυροσβεστήρες, αλλά δεν άνοιγε το καπό ούτε και η πόρτα. Δυστυχώς, το αυτοκινητάκι μου καταστράφηκε ολοσχερώς… Απ’ ό,τι μου είπαν δεν επισκευάζεται» αναφέρει φανερά απογοητευμένη, εξηγώντας ότι όταν συνέβη το περιστατικό είχε ήδη φορέσει τη ζώνη της, αλλά κατάφερε να τη βγάλει, να ανοίξει την πόρτα και να τρέξει μακριά από το φλεγόμενο όχημα.

«Δεν θυμάμαι πώς βγήκα από το αμάξι, γιατί από τις αναθυμιάσεις ζαλιζόμουν. Ενιωσα έντονα όμως τη θερμότητα στα πόδια μου» μας λέει.

Η Πυροσβεστική έφτασε πολύ γρήγορα και έσβησε το φλεγόμενο αυτοκίνητο, το οποίο στη συνέχεια πήρε η οδική βοήθεια.

Η Στέλλα, ευτυχώς, κατάφερε να γλιτώσει με ένα ελαφρύ έγκαυμα στο δεξί πόδι της, όμως η επόμενη μέρα τη βρήκε και πάλι να μην μπορεί να συνειδητοποιήσει όσα έζησε. 

«Μου φαίνεται απίστευτο αυτό που έχει συμβεί. Νομίζω ότι θα βγω έξω και θα πάρω το αμάξι μου» δηλώνει το μοντέλο και ηθοποιός, που είχε άγιο μέσα στην ατυχία του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χριστοπούλου – Παπαγεωργίου: Μαματζερ με… μώλωπες!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη δικαστική διαμάχη που έχει...

Ερωτευμένη η Καϊλή με τα Εμιράτα

Στο Αμπού Ντάμπι η Εύα Καϊλή, που παρά τα...

Tο ελληνικό σεξοπάζαρο του Ντουμπάι

Μπορεί η ελληνική παροικία στο εμιράτο της χλιδής και...

Η απάντηση της Τοπαλίδου στον Λιάγκα: «Εμένα ο καθρέφτης μου με δείχνει όμορφη»

Στον καναπέ της εκπομπής «Το Πρωινό» κάθισε η Ελένα...

Για σεζόν στην Κέρκυρα ο γιος του Πέτρου, Δημήτρης, αφού δεν προέκυψε πρόταση για θέατρο

Σε μπαρ στην Κέρκυρα σχεδιάζει να εργαστεί ο Δημήτρης...
spot_img