Πέμπτη, 27 Μαρτίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 28 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί στον εργασιακό σας χώρο να υπάρχουν προβλήματα,...

Μετά τα απανωτά «όχι», ο Σκάι «βλέπει» τον Πέτρο Λαγούτη για την...

Επικρατέστερο όνομα αυτό το διάστημα για το «Big Brother»...

Ο Λεβεντογιάννης ως πιτσιρικάς!

Μια αναδρομή στο παρελθόν του, συγκεκριμένα στα παιδικά του...

«Παιχνίδια εκδίκησης»: Ο Άγης ζητάει εξηγήσεις από τη Στέλλα

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Παιχνίδια εκδίκησης».Ο Άγης ζητάει εξηγήσεις από...

«Tour» στο Open με κουσκούς και ειδήσεις!

❱❱ Η ξενάγηση στα τέσσερα ψηφιακά στούντιο και οι στόχοι των ανθρώπων του Ιβάν ΣαββίδηΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Στα παλιά κτίρια του Mega στην Παιανία, όπου κάποτε έκανε τα φαντασμαγορικά σόου της η Ρούλα Κορομηλά, αλλά και εκεί που έλεγε το δελτίο ειδήσεων ο Αιμίλιος Λιάτσος όταν έσκασε η ρουκέτα της 17 Νοέμβρη, βρέθηκαν οι συντάκτες του τηλεοπτικού ρεπορτάζ χθες το μεσημέρι, για μια «χορταστική» ξενάγηση στα τέσσερα υπερσύγχρονα ψηφιακά στούντιο του Open πλέον, από τον διευθύνοντα σύμβουλο του καναλιού Τζώνη Καλημέρη.

Μαζί του ήταν η πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, η Ρωσίδα Λουντμίλα Μποροντίνα, δεξί χέρι του ιδιοκτήτη του Open Ιβάν Σαββίδη, η διευθύντρια προγράμματος Αλκηστις Μαραγκουδάκη, ο διευθυντής ενημέρωσης Δημήτρης Μιχαλέλης και η chief operations officer Κική Σιλβεστριάδου.

Το ενιαίο newsroom

Μέσα στο στούντιο 800 τ.μ. όπου γυρίζονται οι εκπομπές των Νίκου Μουτσινά, Κατερίνας Καινούργιου και Σίσσυς Χρηστίδου, η κυρία Μποροντίνα τόνισε ότι η μοναδικότητα του Open έγκειται στο ότι είναι ανοιχτό σε όλες τις ιδέες. Οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να δουν και το ενιαίο newsroom του καναλιού καθώς και τα τρία κοντρόλ που, όπως είπε ο κ. Μιχαλέλης, είναι από τα μεγαλύτερα των Βαλκανίων, ενώ ανέφερε ότι η αφετηρία της λειτουργίας του καναλιού θα είναι η κάλυψη των εκλογών, όπου εκεί ο σταθμός -με το ειδικό στούντιο που ετοιμάζεται και με την Ελλη Στάη, η οποία θα αναλάβει και δική της εκπομπή στα τέλη Μαρτίου, τους συντάκτες του και τους ανταποκριτές του- θα αποδείξει τη δυναμική του!

Στο γεύμα που παρέθεσε στους δημοσιογράφους η διοίκηση του σταθμού, σε ταβέρνα στα Μεσόγεια, ο κ. Καλημέρης είπε ότι το Open μπήκε ως ένας νέος παίκτης στην αγορά, τη στιγμή που τα άλλα τέσσερα κανάλια είχαν δαπανήσει πάρα πολύ χρήμα για τη δημιουργία προγράμματος, ενώ είπε πως, αν η τηλεθέαση του καναλιού το 2019-2020 φτάσει στο 10%, θα είναι πολύ ικανοποιημένος.

Από τη μεριά της, η Αλκηστις Μαραγκουδάκη έδωσε ειδήσεις για το πρόγραμμα του σταθμού. Είπε ότι ο Λάκης Λαζόπουλος, πέρα από το «Τσαντίρι», μιλά με το κανάλι για μια νέα σειρά, ότι ο σεναριογράφος Γιώργος Κυρίτσης παραμένει στον σταθμό, χωρίς όμως τον «Πρίγκιπα της φωτιάς», ότι θα συνεχιστεί η συνεργασία με τον Πάνο Κοκκινόπουλο, καθώς και η σειρά «Για πάντα παιδιά», ενώ το βαρύ πυροβολικό του σταθμού θα είναι η σειρά του Μανούσου Μανουσάκη «Το κόκκινο ποτάμι».

Με το Open συνεχίζουν τη συνεργασία τους οι Νίκος Μουτσινάς, Κατερίνα Καινούργιου (χωρίς την ενότητα «διλήμματα») και Κατερίνα Ζαρίφη. Στο Open θα δούμε το «X-Factor» με τη Δέσποινα Βανδή από τις 10 Απριλίου ως τις 22 Ιουλίου, τον Πέτρο Κωστόπουλο με τη μεσημεριανή εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Ολα λάθος», ενώ πρόταση για τρεις εκπομπές έχει καταθέσει και ο Γιώργος Μαυρίδης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Gay bar «ναυάγιο» για διοικητή τμήματος της ΓΑΔΑ

Στο «βερολινέζικο» γκέι κλαμπ της κακόφημης πλατείας Βάθη, με...

Η «Espresso» τσάκωσε την Μπέττυ Αρβανίτη και τον σύζυγό της σε μεζεδοπωλείο στη Φωκίωνος Νέγρη

Βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της Βασίλη Πουλαντζά πραγματοποίησε...

Πάταγος με το ντουέτο Φουρέιρα και Μάστορα

«Σαρώνει» το ντουέτο της Ελένης Φουρέιρα με τον Χρήστο...

Ερχεται… lifting στους «Weekenders»

Μένουν στον ΑΝΤ1 ο Θανάσης Πάτρας και ο Δημήτρης...

H Άννα Μάσχα αποκαλύπτει: Μετά από 25 χρόνια με αποκατέστησε

H Άννα Μάσχα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Μαμά-δες και...