Δευτέρα, 7 Απριλίου, 2025

«Dragon’s Den»: Πρεμιέρα απόψε στις 21:50

Το «Dragon’s Den Greece», το μεγαλύτερο reality επιχειρηματικότητας παγκοσμίως,...

Βλαβιανού και Παπαλάμπρου δίνουν «ρέστα» στη σκηνή του Μικρού Γκλόρια

Η Νικολέτα Βλαβιανού και η Μαρία Παπαλάμπρου συναντιούνται στη...

Νέα σειρά με Λεκάκη στη θέση της Κωνσταντίνου

Η δημοφιλής ηθοποιός Μαρία Λεκάκη θα πάρει τη θέση...

«Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά»: Το πτώμα του Γαβρήλου συνταράσσει την κοινωνία του...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά».Μάνη 1710: Το...

Κατάθεση ψυχής από τον πατέρα της μικρής Αλεξίας, που έφαγε αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι

❱❱ Aνοιξε την καρδιά του και περιέγραψε το δράμα που βιώνει μαζί με τη σύζυγό του από την ημέρα του Πάσχα……όταν η 8χρονη κορούλα τους δέχτηκε μια σφαίρα στο κεφάλι, ο πατέρας της Αλεξίας Σαμαρτζή, Χρήστος.

Από εκείνη τη στιγμή η ζωή τους έγινε πραγματική κόλαση, καθώς αγωνιούν κάθε λεπτό για την τύχη της μικρούλας τους και για το αν θα καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή. Για την ώρα, οι προσευχές του Χρήστου Σαμαρτζή και της συζύγου του φαίνεται ότι έχουν εισακουστεί, καθώς η μικρή έκανε ένα πρώτο βήμα, καταφέρνοντας να κερδίσει ξανά την αναπνοή της χωρίς υποστήριξη στην Εντατική.

Ωστόσο, υπάρχει ακόμα μακρύς δρόμος για την Αλεξία, καθώς κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πότε θα ξυπνήσει και σε τι κατάσταση, όπως είπε ο Χρήστος Σαμαρτζής μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Δεύτερο σπίτι η ΜΕΘ

Η Εντατική είχε γίνει το δεύτερο σπίτι των γονιών της 8χρονης. «Δεν περνούσαν οι μέρες, οι ώρες, οι νύχτες… Ο ένας έκλαιγε στην αγκαλιά του άλλου, έκλαιγε ο ένας, έκλαιγε ο άλλος, αντλούσαμε δύναμη από τον Θεό» ήταν η συγκλονιστική περιγραφή του πατέρα, που αποκάλυψε ότι έχουν κάνει τάμα για τη γιατρειά της κορούλας τους στον Αγιο Ταξιάρχη της Σύμης.

Ομως, πέρα από την αγωνία για το παιδί, η οικογένεια έχει βυθιστεί και στην ανέχεια. Ο ίδιος είναι γεωργός και η σύζυγός του είχε μόλις πιάσει δουλειά σε ένα εργοστάσιο, αλλά τα εγκατέλειψαν όλα για να βρίσκονται κοντά στο παιδάκι τους. Αποτέλεσμα είναι να συντηρούνται χάρη στη βοήθεια του απλού κόσμου. Και πώς να μπορέσουν να δουλέψουν, όταν «βλέπω το παιδί μου να λιώνει και δεν ξέρω αν θα γίνει καλά – μπορεί να ξυπνήσει και να είναι ”φυτό”», όπως είπε συγκινημένος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Tο ελληνικό σεξοπάζαρο του Ντουμπάι

Μπορεί η ελληνική παροικία στο εμιράτο της χλιδής και...

Ευλαμπία Ρέβη και… ξερό ψωμί στον Σκάι

Πολλά έχουν ακουστεί για το τηλεοπτικό παρόν και μέλλον...

«Εκπτωτος» King Mίλτος: Το περιπετειώδες «ταξίδι» του Καμπουρίδη!

Πίσω από τις ανέμελες φωτογραφίες στα social media, είτε...

H πρόεδρος της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών είναι ζευγάρι με τον πρώην σύντροφο της Τόνιας Φουσέκη

Στις αρχαιρεσίες της Eνωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, τον Φεβρουάριο του...

Ο Θοδωρής Μαραντίνης ζητάει 2.000 ευρώ διατροφή τον μήνα από την Σίσσυ Χρηστίδου

Δεν έχει τέλος ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει ανάμεσα...
spot_img