Παρασκευή, 9 Μαΐου, 2025

Πατέρας για πρώτη φορά Γιώργος Κόρομι

Πατέρας για πρώτη φορά έγινε ο Γιώργος Κόρομι.Η πρώην...

Πώς πρώην υπουργός έπιασε τον Μάη με σύζυγο και ερωμένη

Μια ιδιαίτερη Πρωτομαγιά αποφάσισε να κάνει ο αμετανόητος πρώην...

Τίνα Μεσσαροπούλου: «Η Ελεονώρα Μελέτη με ενόχλησε που τσουβάλιασε μια δημοσιογραφική ομάδα»

Μετά τις δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτης για το κόψιμο...

Πένθος για την Καλομοίρα – Ξέσπασε σε κλάματα

Δύσκολες ώρες περνάει η Καλομοίρα καθώς έχασε αγαπημένο της...

Τούρκος ο «Πίπης»!

❱❱ Ντοκουμέντο του newsbreak.gr για την αξέχαστη star, 49 χρόνια από την προβολή  της ταινίας «Η αρχόντισσα και ο αλήτης»Για πρώτη φορά βλέπει το φως της δημοσιότητας ένα σπάνιο ντοκουμέντο για την εθνική μας σταρ Αλίκη Βουγιουκλάκη. 

Πρόκειται για την ταινία «Η αρχόντισσα και ο αλήτης» της Finos Film, μεταγλωττισμένη στα τουρκικά, στιγμιότυπο της οποίας ανάρτησε χθες το site newsbreak.gr, 49 ολόκληρα χρόνια από την προβολή της στη γειτονική χώρα. Το φιλμ, σε σκηνοθεσία Ντίνου Δημόπουλου, προβλήθηκε με τεράστια επιτυχία στην Τουρκία το 1970 και ήταν η δεύτερη παραγωγή, με πρωταγωνιστές την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, που μεταγλωττίστηκε στα τουρκικά, μετά τα «Χτυποκάρδια στο θρανίο».

Σύμφωνα με το newsbreak.gr, το συγκεκριμένο βίντεο παραχώρησε από την τεράστια συλλογή του ο συλλέκτης ταινιών του ελληνικού κινηματογράφου Ηλίας Τάσκου και στο site μίλησε για την ταινία ο Νίκος Τσούκας, ο οποίος υποδυόταν τον μάγκα Παναγή, με τον οποίο τσακώθηκε ο Πίπης στην ταβέρνα για τα μάτια της ξανθιάς… λυσσασμένης Νίτσας Μαρούδα.

«Δεν το ήξερα ότι είχε μεταγλωττιστεί και στα τουρκικά. Είναι τιμητικό για εμένα, έπειτα από τόσα χρόνια, να υπάρχουν ειδήσεις για εκείνη την εποχή που προκαλούν εντύπωση. Και κυρίως να ασχολούνται νέα παιδιά, που ψάχνουν και βρίσκουν συνεχώς νέα στοιχεία. Ηταν μια εποχή αθωότητας που όλοι αναζητούν όταν μεγαλώσουν» είπε συγκινημένος ο σπουδαίος ηθοποιός του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Να θυμίσουμε ότι «Η αρχόντισσα και ο αλήτης» στην Ελλάδα έκανε πρεμιέρα στις 30 Δεκεμβρίου 1968 και αποτέλεσε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, κόβοντας 750.380 εισιτήρια στην πρώτη προβολή (σε Αθήνα, Πειραιά και προάστια), καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση της σεζόν, μεταξύ 108 ταινιών. H παραγωγή της είχε στοιχίσει στον Φίνο το ιλιγγιώδες για την εποχή ποσό των 6.500.000 δραχμών!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γνωστός τραγουδιστής βίαζε καμαριέρες με συνεργό τη σύζυγό του

Η αγωγή, με την οποία οι γυναίκες διεκδικούν από τον τραγουδιστή αποζημίωση πάνω από 44.000.000 ευρώ,

Η «ωραία των Αθηνών» ταξίδεψε στο χθες!

Αρωμα από το ελληνικό «The crown» είχε η εκδήλωση...

Τα πήρε όλα κι… έφυγε η Αθηνά Πολίτη

Από το Eliott Music House, στο θέατρο Παλλάς. H...

Βάσω Λασκαράκη: Δείτε τη να διασκεδάζει με τους γονείς της μερικά χρόνια πριν

Πρόσφατα η Βάσω Λασκαράκη σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στους...

Το φλερτ στην Αθηναΐδα Νέγκα από καλεσμένο της: «Σε κοίταγα και λίγο χάθηκα»

Ποιος γνωστός κύριος της σόουμπιζ σε συνέντευξή του έκανε αυτές τις δηλώσεις σχετικά με το πού βρίσκει τη χαρά στη ζωή του

Έγκυος η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου – Η ανακοίνωσή της στο instagram

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με ένα...
spot_img