Τρίτη, 18 Μαρτίου, 2025

Περήφανη γιαγιά η Μαίρη Ραζή

Την πρώτη της δημόσια έξοδο με την κόρη της...

«Grand Hotel»: Η Θεώνη κάνει πρόταση γάμου στον Χαραλάμπη!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Grand Hotel».Μετά τις σοβαρές...

«Μείνε μακριά»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Μάριου Τσιλιγιάννη

Ένα δισκογραφικό ντεμπούτο, που αφήνει πολλές υποσχέσεις για το...

«Οικογενειακές ιστορίες» στο Προεδρικό Μέγαρο!

«Συν γυναιξί και τέκνοις» παρουσιάστηκαν τα «παλαιά πρωτάκια», στην...

Πάταγος με τυφλό ομογενή

❱❱ Στον τελικό του «Australia’s Got Talent» μέσα σε αποθέωση από το κοινό ο 22χρονος Πολ Καπελέρις.

Η αγγελική φωνή του σαγήνευσε τους κριτές του «Australia’s Got Talent», οι οποίοι τον έστειλαν απευθείας στους τελικούς, ξεσηκώνοντας παράλληλα το κοινό, το οποίο τον χειροκροτούσε όρθιο.

Ομως, ο Ελληνοαυστραλός Πολ Καπελέρις, όπως εξομολογήθηκε, δεν είχε αντιληφθεί τίποτα, καθώς είναι τυφλός.

Τη συγκινητική ερμηνεία του 22χρονου ομογενούς από το Σίδνεϊ επέλεξε το τηλεοπτικό δίκτυο Seven Network για το teaser της νέας σεζόν του «Australia’s Got Talent», που ξεκινάει την Κυριακή.

Στο σύντομο βίντεο φαίνεται ο Καπελέρις να ανεβαίνει στη σκηνή συνοδευόμενος από τη μητέρα του, ενώ αποκαλύπτεται ότι είναι ουσιαστικά τυφλός καθώς έχει μόλις το 5% της όρασής του. Ο νεαρός εκμυστηρεύεται ότι βίωσε bullying και φοβόταν να πάει στο σχολείο.

Οταν ο Καπελέρις άρχισε να παίζει πιάνο και να ερμηνεύει το τραγούδι Rise up της Αντρα Ντέι, στον χώρο απλώθηκε απόλυτη σιωπή, η οποία έσπασε με πάταγο όταν τελείωσε.

Ολοι τον χειροκροτούσαν όρθιοι, ενώ η κριτής Λούσι Ντουράκ πάτησε το Χρυσό Κουμπί (Golden Buzzer) στέλνοντάς τον απευθείας στην τελική φάση του διαγωνισμού.

«Δεν κατάλαβα ότι πάτησαν το Golden Buzzer ή ότι με χειροκροτούσαν όρθιοι. Δεν ήμουν σίγουρος για το τι συνέβαινε. Ομως ένιωσα την ενέργειά τους» δήλωσε στην ομογενειακή εφημερίδα «Νέος Κόσμος».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χωμενίδης στον ΑΝΤ1 με τη «Νίκη»

Η ελληνική λογοτεχνία εμπνέει την ελληνική τηλεόραση! Και τρίτο...

Γιώργος Ζαμπέτας junior: Ο εγωιστής θείος μου «κύριος Νταλάρας»

Το 2025 δεν είναι μόνο Ετος Μίκη Θεοδωράκη, αλλά...

Γιατί η Ράπτη δεν πρόλαβε να χαρεί την παραμονή της στην κυβέρνηση

Δεν την άφησε να χαρεί την παραμονή της στο...

Δον Ζουάν της Ζενεβιέβ, «μαϊμού» πολιτσμάνος

Τη δόξα του αείμνηστου Κώστα Χατζηχρήστου στην κινηματογραφική επιτυχία...

Η «Espresso» τσάκωσε τη Μαλλιωτάκη στη μαρίνα Φλοίσβου με sexy 40χρονο που ασχολείται με deals γιοτ!

Μετά τα νυχτοπερπατήματά τους σε εστιατόρια και μουσικές σκηνές...