Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

«Πληρωμένη απάντηση» της Ανδρίτσου σε σχόλιο για τα κιλά της

❱❱ «Δεν θέλω να κάνω δίαιτα, κάνε εσύ!» Η Βασιλική Ανδρίτσου έδωσε «πληρωμένη απάντηση» σε κακεντρεχές σχόλιο follower της, αναφορικά με το σώμα της, σε φωτογραφία της που ανέβασε στο Instagram και ποζάρει με μαγιό.

Η δημοφιλής και πολύ ταλαντούχα ηθοποιός διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, μια και τον περασμένο Φεβρουάριο έγινε για πρώτη φορά μανούλα και φέτος απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της οικογενειακώς με τον άντρα της Νίκο Συμεωνίδη και την κορούλα τους.

Ως λάτρης των social media, λοιπόν, θέλει να μοιράζεται τις όμορφες στιγμές που ζει με τους διαδικτυακούς φίλους της.

Ετσι, ανεβάζει συχνά φωτογραφίες της. Σε μία selfie, ωστόσο, που κάθεται στην ξαπλώστρα με το μαγιό της, αμέσως μετά τη βουτιά της, ανάμεσα στα πολλά likes και τα όμορφα λόγια κάποια «έσταξε το φαρμάκι της» γράφοντάς της ότι χρειάζεται δίαιτα.

Η Βασιλική δεν έχασε το κέφι της και της έδωσε μία αποστομωτική απάντηση: «Δεν θέλω! Ευχαριστώ! Κάνε εσύ, κοπελιά!».

Οι υπόλοιποι followers της την υποστήριξαν θερμά, κατακεραυνώνοντας την «άσπονδη» διαδικτυακή φίλη για την αγένειά της.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα